• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem. Nagyon kedvesen és készségesen tájékoztatott a lehetőségekről. Egy héttel később konkrét időpontot is megbeszéltünk. Minden simán ment.
  • Megközelítés:

    A Kondorosi uszodához közel, két forgalmas út kereszteződésében. Én kocsival mentem - a parkolás könnyű és ingyenes a ház körül is. Több BKV-s opció is van (busz és villamos).
  • Helyszín:

    Újépítésű házban található nagyon szép és tágas lakás. A szobák nagyok, bőven van hely mindenre. A fürdőszoba is tágas, fürdőkáddal, bőséges tusfürdő választékkal. A tetthelyen kényelmes franciaágy, fotelbe lehet a ruhát lerakni. Hangulatvilágítás, kellemes zene fogadott.
  • Lány külseje:

    Végre megint egy olyan lány, akinél a képek a mai valóságot tükrözik. Csodaszép, nőiesen érett test, pazar idomok. Nem egy anorexiás modell alkat, de pont ott gömbölyded és húsos, ahol kell. Mivel arccal hirdet, tudod mire számíthatsz. Azaz mégsem, mert élőben sokkal bájosabb az arca és olyan kisugárzása van, amit a képek nem tudnak visszaadni! És mindemellett igéző és perzselően kacér a tekintete. Nagyon szép formásak a cickók, igényesek a tetkók.
  • Action:

    Már a belépésemkor létrejött közöttünk egyfajta kémia, amit nagyban elősegített közvetlensége, kedvessége. Megsimogatott, mosolygott, édesen csacsogott.
    Gyors zuhany után siettem vissza hozzá. Egy nagyon szexi szettben fogadott, bár ebből aztán gyorsan kihámoztam. Felvezetésképpen simogattuk egymást, közben pedig beszélgettünk róla - rólam.
    Eztán kellően felizgulva kisugárzásától és érintésétől birtokba vettem szép testét: csókokkal halmoztam el mindenhol, ahol csak tudtam. Ezt nagyon jól fogadta, mert mint mondta, nagyon szereti, ha egy pasi tudja, hogyan kell "bánni" egy nővel. A cickók nagyon jól dédelgethetőek, a bimbók hevesen reagáltak közeledésemre. Beletemetkeztem kis pocijába, élveztem apró kis sikkantásait, ha érzékenyebb területre merészkedtem. Majd birtokba vettem édes kis kelyhét. Itt aztán igazi kincset leltem: no nem a kis piercingekre gondolok, hanem a reakcióira.! Nem túl sokára el is érkezett az első csúcspontra, hatalmasat élvezett. Volt itt erőteljes sóhajtozás ami zihálásba fordult, nagyon erős izomösszehúzódások, örvénylő has, apró sikolyok...:))
    E sikeren felbuzdulva nem hagytam sokáig "pihegni", hanem egy újabb ostrommal eljuttattam másodszor is a csúcsra - az előzőhöz hasonló reakciókat kiváltva. Fejben talán ekkor már én is elmentem....
    Ekkor aztán édes bosszút forralva ő kezdett a kisöcsivel foglalkozni. Valami csodás technikával kezelte - akarom mondani szájalta (mert kezezés az nem sok volt) a kérdést: nyelvének gyors rebegtetésével eksztatikus érzések váltott ki belőlem. Teljesen birtokba vette a cerkát, nem feledkezett meg egyik részéről sem. Közben kibontotta csodaszép hosszú haját és időnként a hajzuhatagon keresztül igézően kacér pillantásokat lövellt felém. Kértem, hogy ne nézzen így rám, mert még nem akarom a véget és "meg fogom büntetni". Nem "fogadott szót", ezért jött a beígért büntetés: feltérdeltettem és hátulról támadva ismét jól kinyaltam - hatalmasat élvezett az én nagy örömömre.
    Mivel már közelített a vég, vv-t kértem és szemből rám ült. Finom, szűk puncija magába fogadott és miközben érzékien lovagolt rajtam, a csodás cickókat markolgattam-csókolgattam. Majd a kedvenc pózában kutyálkodtunk tovább: nagyokat csattogott a két test az ütemes érintkezések hatására. Nagyon nagy tempót diktáltunk és itt sikerült is a negyedik csúcsára jutnia.
    Mivel valamiért a kicsi szájában szerettem volna végezni, ezért odaadtam neki a cerkát. Őrületesen gerjesztően nekilátott egy franciás kényeztetésnek, aminek egy hatalmas orgazmus lett a vége a részemről is.
    Nemes "bosszút állt" rajtam - teljesen kielégülve dőltem el az ágyon.
    Kicsit még beszélgettünk, majd fürdés és fájdalmas búcsú ettől a csodás teremtéstől.
  • Elszámolás:

    A kapott élményhez képes elenyészőnek mondható a szokásos pesti átlag. Előre nem kérte - bár első alkalom volt - én mégis letettem, mert így szeretem.
    Eszméletlenül jó értékarány.
  • Összkép:

    Végre megint találkoztam egy olyan NŐVEL, akit régóta keresek, aki mindenben megfelelt az elvárásoknak! Kedves, érzéki, szexi, gyönyörű, figyelmes, odaadó.....
    Nagyon élveztem vele az egy órát, már alig várom a következő alkalmat, mert vannak még "kiaknázatlan" lehetőségeink, ugye drága Brenda?
    Ajánlanám mindenkinek, aki egy ízig-vérig érzéki és szexi nőre vágyik - vagy inkább megtartanám magamnak....:))
Happy Massage