• Dóri26 és Merci

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ó ezzel sose volt probléma. Dórival egyeztettem, ő mindent lezsírozott Mercivel is.
    Tulajdonképpen már telefonálnom se kell, üzenetben el szoktunk intézni mindent.
  • Megközelítés:

    Bocsánatot kívánok, de erről se tudok új információval szolgálni. Simán oda lehet találni, van parkolóhely mindig. Motorral pláne :) BKV-val sem probléma gondolom, bár sose próbáltam.
  • Helyszín:

    A helyszín se változott legutóbbi beszámolóm óta. Ja de, mégis. Megjavították a zuhanycsövet, így már hibátlanul lehet a kádban tusolni. Bejutás egyszerű, lakás korrekt, fürdőszoba célszerű, ágy tökéletes. A tükröt külön értékelem. Hangulatos kecó, de nincs túljátszva a dolog. Nem a lakást megvenni mentem, ez tuti :)
  • Lány külseje:

    Na, itt tudok újat mondani merthogy Mercivel eddig még csak egyszer futottam össze egy percre. Most hosszabban sikerült:)
    Szóval itt adott két nagymellű szőke bombázó csaj, mondhatni pont az esetem. Na igen, de két tök különböző leányról van szó. Mercinek szilikon cicije van, Dórinak természetes. Mercié talán kisebb viszont áll mint a cövek, Dórié nagyobb de gravitál. Merci szolis, barnább bőrű, Dóri nem szolis, selymesebb. És a Puncik, kollégák... nem spoilerezek el minden részletet, ki-ki tapasztalja meg magának :) Össz-egészében mindkét lány csillagos ötös ha esetleg nem lenne teljesen nyilvánvaló.
  • Action:

    Így negyven felé meg akartam lepni magam egy ilyen hármas akcióval. Dóri egyszer felvetette, hogy kipróbálnám-e, motoszkált bennem jó ideje a dolog, aztán a jeles alkalom közeledtével úgy gondoltam egyszer ezt is meg kell lépni.
    Hát igen, lehet, hogy nem kellett volna eddig várni, nem egyszerűek a követelmények, két ilyen csajhoz fel kell kötni a gatyát alaposan. Nem lehet fáradtan, kialvatlanul érkezni mert nem fogod bírni :)

    Az action elején még gondoltam rá, hogy memorizálni kéne mi történik hogy majd jó beszámolót írhassak, aztán ez egyszercsak "elszállt" :)

    Úgy indult a dolog, hogy reggel voltam, elsőként. Dóri már ott volt, úgyhogy lefürödtem gyorsan és már egymásnak is estünk. Kölcsönös franciával bemelegítettünk és éppen elkezdtünk szeretkezni amikor megérkezett Merci.
    El kellett kezdeni foglalkozni mindkettejükkel. Csókolózás, puncinyalás, ujjazás. Nekem meg franciáztak, hol egyik, hol másik. Itt is felfedeztem egy tök érdekes különbséget, a két lánynak teljesen eltérő puncija van. Képeket megnézitek, egyértelmű melyik milyen. :) Franciáztak nekem, szeretkeztem mindkettejükkel, ki is nyaltam őket párszor (asszem 3-3 lett a vége ha jól számoltam :) Végén Dóri szájában lett végem, meg kellett küzdeni(e) az eredményes befejezésért (mert bizony én nem készültem fel rendesen).
  • Elszámolás:

    Unalmasan korrekt, azt kell mondanom. Annyi amennyi. (akkor, amikor :D)
    Egyszóval a végén leraktam az asztalkára a megállapodott *** ami igazából pont annyi mint egy évekkel ezelőtti szintén hármas élményem. Csakhogy amíg az borzasztó lehúzás volt, itt azon gondolkozom, hogy nem kéne megvárni a kerek évfordulót hanem lehetőleg baromi hamar ismételni kéne. Viszont ki fogok tűzni egy célt, hogy igazi jutalom legyen :)
  • Összkép:

    Ez egy olyan dolog amit csak megköszönni lehet ennek a két leánynak. Nekem meg tanulság, hogy ez nem csak egy "sima szex", erre fel kell készülni, hogy megadhasd a módját, mert a lányokon aztán nem fog múlni, ők ketten megesznek reggelire.
    Maximálisan pozitív az összbenyomás, na.
Happy Massage