• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen alakult ki a lehetőség, de "most jönnék, ha Neked jó" sem verte ki a biztosítékot. Az infók gyakorlatilag teljes körűek itt a lapon, ezt el is mondta, illetve, mivel gyakorlatilag minden, amit vállal, incl. így nem kellett sokat kérdezősködni-magyarázkodni. Inkább az ajándék letárgyalása és a cím egyeztetése volt a téma. Egyébként, kedves, jó fej a hang alapján is.
  • Megközelítés:

    Hát, ennél egyszerűbbet nehezen tudnék elképzelni. Parkoló az ajtó előtt, nem fizetős. Odajutni BKV-val, na ezt nem tudnám megmondani, de szerintem az sem egy nagy kunszt.
  • Helyszín:

    Egy újszerű épületben egy szép nagy, tágas, minden igényt bőségesen kielégítő lakás. A fürdőszoba hatalmas és tiszta, a szoba tökéletes, hangulatos félhomály. Az ágy teljesen rendben van. Tiszta, rendes környezet. Többen is rendelnek, de ez inkább csak észrevehető volt, mintsem zavaró.
  • Lány külseje:

    A leányzó a képeknek tökéletesen megfelel, finom popsi, kellemes cicik, a haja egy külön pozitívum. Nekem tökéletesen bejött!
  • Action:

    A fürdő gyors csekkelése után már "konyhakészen" várt a szobában. Egy kis csók és simi bevezetésnek, még állva. A vadító szerkót szépen lefejtve érkezett kezem a cicikhez, majd a kis bugyi masnijait kibontva egy kis simogatós, csókolózós nyali-falis birkózásba kezdtünk. Az ágyra kerülve, szeretett volna megismerkedni az őrnaggyal, de amikor jeleztem, hogy előbb az én kedvencem, a KF jön, , felcsillant a szeme. Gyorsan reagált, és hamar meg is lett az eredménye a szorgos nyelvleckének. Mivel nem tiltakozott :-) ezt még 2x meg is ismételtük. Ennek eredményeképpen az őrnagyot rögtön elő is léptette ezredessé :-) akivel gyorsan közvetlen viszonyt is létesített. Hát, mit ne mondjak, alig bírtam magammal. Néhány percig még ingadoztam, hogy merre is folytassuk, de végül is a NFVSZ mellett döntöttem, amelyet 69-ben adtunk elő, kirobbanó eredménnyel. Kellemes ellazulás és kedélyes beszélgetéssel levezetve, épp az egy óra végére értünk.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, az előre tisztázott ajándék távozás előtt került az ágyra. Tökéletes ***-érték arány.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves csajszi, kellemes környezetben nyújt remek szolgáltatást, amelyet az ember közben nem is igazán érez ***, sokkal inkább egy civil légyottnak. Egyértelműen az "ajánlott" és "visszatérek" kategória!
Happy Massage