• Bögyös Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bögyös Ramóna reagálása

    Kedves lee-dóm!

    Először is Köszönöm hogy Rám esett a Választásod és hogy ennyire Élvezetesen írtad meg a Mi kis huncut együttlétünket.

    Nekem is sok Élmény nyújtottál mert Te egy igen Jóképű,kedves ,rendkívül Intelligens,Játékos és finom bőrü, Pasi vagy akit Öröm kényeztetni.

    Millió puszi mindenhova!!! és tudod...ha Rosszalkodni lesz kedved....Én itt vagyok Neked...:-)))

  • Egyeztetés:

    Tavaly november 7-i igen emlékezetes látogatásom után, úgy döntöttem, hogy idén tavasszal is felkeresem a Hölgyet. Mivel az őszi látogatásom borzasztó jól sikerült, úgy gondoltam Ramónával biztos nem fog csalódás érni. Először privát üzenetben kerestem meg, majd telefonon, végül rutinos öreg falloszhoz méltó módon online időpont egyeztetést eszközöltem itt a Beszamolok.com weboldalon.
  • Megközelítés:

    Budapesten belül jobb helyen szinte nem is lehetne. Tömegközlekedéssel és autóval is ideális. A 4-6-os villamos megállója 3 percre, a 2-es villamos végállomása 3 és fél percre, közel a Nyugati pályaudvar, de még a Békásmegyeri „Helyi Érdekű Vasút” megállója, vagy a Frankel Leó utca is belátható távolságban van. Jó magam autóval érkeztem, és dacára annak, hogy félmillió kilométert is már belföldön vezettem az idén nagykorú jogosítványommal, Újlipótvárosban a Vígszínház környékén annyira nem vagyok már naprakész a parkolási lehetőségeket illetően. Drága kocsikámat megvigyázóan középkorú kényelmes „vidéki kisnemes öregúr” -ként a WestEnd parkolóban hagytam a „francia ménest”, és a Váci útról sétáltam egyet Ramónához, mert úgyis szép napsütéses volt a pesti idő. WestEnd parkoló Váci úti oldalától, „lábbusszal” 10 perc tempós séta, de ha zsebre tett kézzel már a „bohóccal is játszok” séta közben, akkor 15 perc az öreguras tempó.
  • Helyszín:

    A környék számomra ismerős, hisz középiskolásként közel egy hónapot voltam itt, igaz most nem okozott akkora nosztalgiát mint az ősszel. Pragmatikus szempontok vezéreltek, és Ramónával folytatott találkozómat is ennek rendeltem alá. A lakás egy átlagos helyiség utcában, persze nagyon diszkrét és csöndes környezetben annak ellenére, hogy közel a Szent István körút és viszonylag a Váci út is. Belül rend, tisztaság erős kényelmes franciaágy, valamint masszázságy is várja az urakat. Háromféle szájvíz, és 12 féle tusfürdő és 2 db. originált fogkefe közül tudtam választani.
  • Lány külseje:

    A fényképei és a Róla írt beszámolók többsége pontosan, jól leírják Ramóna külsejét. Ramóna igazi csöcsös faros rubensi idomokkal megáldott Hölgy egész éjszakát betöltő nagy kerek popsival, ami male-dom riding ponyplay esetén, vagy doggy pozitúrában kifejezetten előnyös. Ramóna most is dögös ruciban fogadott, diáklánynak öltözött a kedvemért.
  • Action:

    Régi ismerősként üdvözölt, már az ajtóban nyelves csókokkal fogadott. Diáklány ruhában vetkőztetni kezdett engem, mint „tanár bácsit”. Hosszas csókok, majd Ramóna finoman nyalogatta, szívogatta a mellbimbómat. Mire kisgatyában voltam már igen keményen meredezett a zászlóm.



    A fürdőszobában lekerült rólam az alsónadrág is, választhattam kettő óriási méretű frottírtörölköző közül. Amíg Ramóna beállította a hőfokot hátulról finoman a fenekéhez dörgöltem a farkamat. Beálltam zuhanyozni, majd Ramóna megmosta a hátamat, a testemet, a farkamat de még az ánuszomat is. Előbbiek kellemesek, utóbbi kettő kifejezetten izgató volt a számomra.



    Fürdés után törölközés, Listerine, majd irány a tetthely. Hosszú előjáték csókokkal, kölcsönös mellszopogatással, majd picikét én is puncit nyalok. Tisztázzuk, hogy két körös játék lesz, nem kell sietnünk, mert a két órás programba bele fogunk férni. Ennek megfelelően csókokkal, farok szopással és nyelves popsikényeztetéssel kedveskedik számomra, ügyelve arra, hogy az élvezeteket minél hosszabbra nyújtsuk. Iszonyúan jól bánik a nyelvével, mind a popsikényeztetés, mind a szopás marhára jól esik, iszonyú jó érzés Ramónát szopatni.



    Az első kör így is ért véget, Ramóna felváltva kényeztette a seggem és a farkam. Nem bírtam magammal, hatalmasat és hangosat élveztem Ramóna szájába. Szájba élvezés után muszáj volt megpihennem, hason feküdtem a franciaágyon, Ramóna addig masszírozott engem. A masszázspadon is folytattuk, de ott már kezdtem magamhoz térni. A masszázsprogram után visszamentünk a franciaágyra.



    Ramóna négykézlábra állt a franciaágyon. Elővettem a lovaglópálcát és megpálcáztam Ramóna fenekét, majd ráültem a hátára. Ramóna hátán lovagolva folytattam a feneke pálcázását. A ponygirl riding pálcás változata után Ramóna hanyat feküdt én meg a már Tőle és tőlem megszokott módon ráültem a szájára és face sittingben popsit nyalt nekem.



    Végül megfordultam és szemből a csípőjére ültem. Mázsás „kis” testem szépen hátradöntöttem, hogy teljes súlyommal Ramóna punciján lovagoljak, üljek, alaposan izgatva ezzel a prosztatámat és combom térdem célirányos irányító mozgatásával egyre gyorsabb és gyorsabb tempót diktáltam Ramónának, aki engedelmes módon „vad nyargalásba” kezdett alattam. Másodszor is hatalmasat élveztem, szintén nem fogtam vissza a vele járó hangerőt sem.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekten utólag. Mivel a megbeszélt prosztatamasszázsra már nem maradt energiám, visszajáró törzsvendégként még pici engedményt is kaptam. Az engedményes ajándék szinte az „ingyenes” kategóriát súrolta, a két órás programban foglaltakkal semmi kép sem mérhető össze.
  • Összkép:

    Nagyon bevállalós, nagyon korrekt, nagyon jól érzi magát vele az ember, különösen akkor, ha picit a vadabb dolgokat is szereti. Ramóna átlagon felüli élményt nyújt, melyet az ember fia nagyon sokáig nem felejt el.
Happy Massage