• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Legatom. :)
    Örülök hogy végre sikerült összehoznunk az ismételt randit és sikerült kimozdítani a kényelmes kanapédról. :)
    Nagyon jól éreztem magam én is, bármikor szívesen várlak vissza, amikor csak szeretnéd, de ha hazavinnél lehet sokan megorrolnának rád. :D
    Így siess inkább vissza hozzám, hogy folytathassuk a fergeteges szexcsatánkat!!!!
    Addig is csókollak mindenhol, vigyázz magadra!!!!

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon leveleztünk és mivel már korábbról ismertük egymást, így elég könnyen összejött. A levelezés után másfél órával már a kapu előtt álltam.
  • Megközelítés:

    Autó hiányában ismét bkv-val mentem, a parkolókat ezért nem szkenneltem, de mivel nyugis környék, esélyes, hogy akad.
  • Helyszín:

    Társasház, ***emelete. Valamiért úgy emlékeztem van lift, hát tévedtem. Nem baj, legalább kicsit mozogtam, úgyis híztam pár kilót. Bár ezt Nikivel jobb lemozogni ;) Amúgy totál kis kéjlak az egész. Bejött.
  • Lány külseje:

    Az emlékeimben is elég jónak maradt meg, de ajtónyitás után tátva maradt a szám. Teljesen levett a lábamról. Már az üzenetekben megkértem, hogy vegye fel a szemüvegét (gyenge pontom) és valami szexi harisnyát. Nem volt csalódás, ebben várt. Nekem tökéletes a leányzó, szép, vadító arc, a haja is nagyon jól áll neki, arányos, szexi, nőies alkat, irgalmatlan cicik. És ehhez párosul egy nagyon jó stílus, az a kicsit kacér, az a kicsit beszólogatós, vagány csaj fajta, amitől én a falnak megyek, úgy imádom. Bírom, ha egy lány picit viccesre veszi figurát és odaszúr valami poént, amire vissza lehet vágni, nekem ettől megy át teljesen életszerűbe, mert ott is az ilyen lányokat kedvelem.
  • Action:

    Belépve beszélgettünk pár percet, illetve ment a viccelődés (imádom a stílusát!) aztán leléptem zuhanyozni, sürgetősre vettem, mert Niki jobban érdekelt, mint a tusfürdő választék. A fürdőből kijövet már az ágyon várt, picit még beszélgettünk, totál az az érzésem volt, mintha rég ismert csajhoz, vagy kolléganőhöz ugrottam volna fel. Beszéltük, hogy "kínozzon" meg, ezért csókokkal vadított, majd a lánylékelő lándzsát kezdte óvatosan izgatni, amíg szinte az őrületbe nem kergetett. Amikor megkegyelmezett nekem, lecsapott rá, először a beolajozott melleivel (tudta, hogy ez a végzetem) majd a változatos, überelhetetlen franciájával. Néha csak csókolgatja, nyalogatja, közben a szemembe néz, majd beveszi "koppanásig". Én nagyon kényes vagyok a franciára, nem szeretem sem az egyhangú bólogatást, sem a végig brutalizálást, Niki megtalált egy tökéletes és változatos összhangot, amit még feldobott az olajozós mellszexel. Amikor már teljesen kikészültem, mondtam, hogy én jövök. Lekerültem a fincsi puncihoz, jól reagált rá, nem vagyok egy nagy über kan, de azt hiszem sikerült mégis elmennie, legalábbis a hanghatások, a testbeszéde és a csiklója kőkeményé válása ezt következtette ki belőlem. Ezt követte még az én örömömre egy kis cicis, franciás játék és jöhetett a gumi. Lehetetlen leírni mennyi pózt végig próbáltunk, egy darabig én diktáltam, aztán szó nélkül váltottunk át az Ő ötleteibe is. Én nem nagyon vagyok oda a misszionárius pózért, de nála ez jött be a legjobban, mert tudtam közben csókolni, látni az arcát és a melleit. Nagyon kikészülős volt. Amikor már éreztem, hogy időm és erőm végénél járok, kiszálltam belőle, majd így fekve még a mellei közé raktam. Ezután mondtam, hogy üljön az ágy szélére, beolajoztuk újra a ciciket és még úgy játszottunk egy kicsit. Legszívesebben az arcára élveztem volna, annyira felizgatott és annyira tetszett, de mivel ez az adatlapról is kiderül, hogy nem opció, így a ciciket választottam. Kértem, hogy olajozza be a kezét is és szép lassan kezdje ráverni, mert úgy élvezek a legnagyobbat. Tökéletesen vitte végbe, akkorát élveztem, hogy elhagyott az összes erőm. Ezután mindegyikünk lezuhanyzott, mert ragadtunk a sok masszázsolajtól, illetve nagyon jót beszélgettünk, végül együtt távoztunk a helyről.
  • Elszámolás:

    ***-érték arányban iszonyat korrekt. Nálam volt nagy fail, hogy annyira megfeledkeztem arról (az Ő érdeme) hogy hol is vagyok, hogy az ajándék átadás teljesen ki is ment a fejemből.
  • Összkép:

    Elsőre is nagyon bejött, de most ez még a sokszorosa volt. Hihetetlen és maradandó élményekkel távoztam, köszönöm Niki! Iszonyat jól éreztem magam! Legszívesebben hazavinném ezt a lányt :D
Happy Massage