• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Kedves Gabesz!
    Köszönöm a beszámolód, én is nagyon jól éreztem magam. Várom mihamarabbi találkozónkat!
    Csók
    Alice

  • Egyeztetés:

    Csevegőben írtam, hogy keresni fogom. Fel is hívtam. Könnyedén eléretem munkaideje kezdetekor. Telefonban nagyon kedves, olyan csilingelő tini hangja van. Végül online egyeztettük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Sosem jártam még errefelé, de GPS odatalál, ergo én is. Az Árpád híd pesti hídfőjétől egy-két perc autóval. Busz is jár arrafelé, a háztól kb. 50 méterre a megálló. Parkolóhely sok van. Fizetős, de olcsó.
  • Helyszín:

    Felújított panel sokadik emelete. Én nem liftezek, de akinek ez fontos, természetesen van. Lakásból nem sokat láttam, Alice már az első pillanatban elvonta a figyelmemet. A fürdő alap panel, de tiszta és sokféle tusfürdő van. A szoba kicsi, szinte kitölti a megfelelő méretű francia ágy. És végre nincs sötét! Fény annyi, amennyit egy behúzott sötétítő függöny átenged. Személy szerint nem szeretem a nagyon lesötétített helyeket. Ilyenkor mindig az az érzésem, hogy vagy a mi külsőnktől aggódik a lány, vagy saját magát takargatja. Hát Alice nem aggódik és nagyon nincs mit takargatnia.
  • Lány külseje:

    Figyelmességére jellemző, hogy a telefonban megkérdezte, hogy miben fogadjon. Túl sokat nem segítettem, mivel nekem ez teljesen mindegy, mert reményeim szerint meztelenül lesz a legszebb és ezt mondtam is. És valóban meztelenül volt a legszebb.
    Egyébként ha jól emlékszem, rózsaszínű bikini és egy átlátszó köntös volt a fogadóöltözet.
    Arca, mint a képeken, azzal a különbséggel, hogy szinte végig mosolyog. Árad belőle a kedvesség. Életben talán még vékonyabb, mint a képei alapján várható, de nagyon formás, szép alakú, szinte tini teste van. Bőre hibátlan, nagyon finom tapintású és illatos. A cicik nem túl nagyok, inkább kicsik, de nagyon szép formájúak igazi fiatalos bimbókkal. Popó simán elfér egy átlagos férfi tenyérben és igazán nehéz elengedni, ha egyszer megsimogatjuk. Minden tekintetben egy nagyon kívánatos igen szép lány.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a francia ágyon történik, ami a masszázs tekintetében nem a legmegfelelőbb helyszín,de az erotikára viszont vitathatatlanul alkalmasabb. Én személy szerint ennek a megoldásnak jobban örültem, szerencsére nem vagyunk egyformák.
    Lábtól nyakig szisztematikusan gyúr végig. Kértem, hogy inkább a hátamon bontakozzon ki. Többféle erősséggel tud masszírozni, ami meglepő egy ilyen törékenynek tűnő szépségtől. Van hozzá tehetsége, ehhez nem fér kétség. Biztos kézzel találja meg a gyenge pontokat, csomókat és meg is tudja oldani a problémákat.
  • Levezetés:

    Talán már az ajtóban elkezdődött, amikor beléptem. Rám nézett azzal a meleg szemeivel és olyan barátnős, gyengéd, nyelves csókot kaptam, hogy állva maradok, ha nem húz be a szobájába.
    Ajándékok (teljesen diszkrét és csak egy pillanatig tartó) rendezése után ismerkedés címén még csókolóztunk pár percig, majd megkaptam fürdőfelszerelést. Ezek után még jó, hogy siettem.
    A szobában még állva csókolóztunk, miközben lekerült a melltartó – ez minek ilyen feszes, csodaszép kis tini mellekre? – és a falatnyi bugyi is. Simogatások ölelések oda-vissza, majd Alice leült az ágy szélére és már el is tüntette szájacskájában meredező harcostársamat. A másik kategóriás lányok többségét messze felülmúló a francia tudása. Élveztem egy ideig a kényeztetést, de szólnom kellett, hogy ha most azonnal nem abszolváljuk a masszázs részt, akkor abból már semmi sem lesz. ( ha egészen őszinte akarok lenni magammal, akkor azt legközelebb kihagynám) Mosolyogva csak annyit kérdezett, hogy hasra tudok-e így feküdni. Nem volt egyszerű, de megejtettük a már leírt masszázst.
    Masszázs után már fekve csókolózás. Úgy ölel át, mintha legalább négy keze lenne, mert közben még simogat is meg a lábaival is átkulcsol. Ezután egymás testének teljes felfedezése következett.
    Eközben nagyon finom, bőnyálas, pont megfelelő mértékben kezezős, szinte mélytorkos franciát kaptam. Mielőtt végem lett volna, én is végigcsókolgattam azt a finom illatú formás kis testét. A ciciknél hosszabban elidőztem, majd kikötöttem a finom babapuncinál. Hosszas és részemre is örömteli nyalakodás után látható, hallható, érezhető és ízlelhető jelei voltak örömének. Pihenés közben átölelt, hozzám simult és kivételesen csókolóztunk. Viszonylag gyors regenerálódás után egyre lejjebb csúszott csókjaival és ismét belekezdett abba a valóban kimagasló minőségű franciájába. Bírtam ameddig bírtam, de egyszer minden jónak vége szakad és igazán jót élveztem. Bőven hagyott időt lenyugodni és csak ezután kerültek az utódok nagyon diszkréten szilviába.
    Levezetés gyanánt csókolózós, egymáshoz simulós beszélgetéssel zártuk a randinkat.
  • Elszámolás:

    Telefonos egyeztetés során megkérdezetem, így a helyszínen nem került szóba. Pesti átlagnak mondják. Érkezésemkor apró figyelmesség átadása után letettem a polcra. Megköszönte és a továbbiakban inkább egymással foglalkoztunk.
  • Összkép:

    Alice személyében egy nagyon kedves, odaadó, értelmes és nem utolsó sorban egy nagyon szép lányt ismertem meg. Igazi felüdülés Vele eltölteni egy-egy lopott órát.
    Nem tudom, hogy lesz-e lehetőségem ilyen besorolást adni, de: „Felejthetetlen”
    Köszönöm Alice, hogy megismerhettelek, nagyon jó volt Veled lenni.
Happy Massage