• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment mindig. Mivel többször voltam már így szinte már minden XXI. századi kommunikációs lehetőséget kimerítettünk.
  • Megközelítés:

    1 km-re lakok tőle, így szinte mindig gyalog mentem. Van BKK (HÉV, Busz, Metró, Villamos)csomópont a közelben, és parkolót is találni szép számmal a környéken (napközben sem lehetetlen, de kelhet egy kis kitartás a fonódó villamos építkezés miatt!).
  • Helyszín:

    A szocreál építészet egyik remekműve (toronyháza) a dunaparton. Lifttel fel a sokadik emeletre. Nagyon otthonos, rend és tisztaság uralkodik mindenhol ,igényesen berendezve, látszik, hogy ott is lakik. A fürdőben hatalmas tükrök, tiszta kád (függönnyel), száraz kilépő és megszámlálhatatlan tusfürdő és szájvíz várja a vendéget.
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon a zsánerem, de én elfogult vagyok. Kedves, csinos , bomba popsi (nem tudsz belecsípni!), korát meghazudtoló alak. De mindenki győződjön meg róla maga! Aki egy dögös MILF-et vár az nem fog csalódni!
  • Action:

    Mint máskor is estefelé érkeztem hozzá egy hosszú nap után. Mivel már "régi" ismerősök vagyunk a kávé és ásványvíz már a konyhaasztalon várt. Egy kis csevej után a törülköző (jó minőségű és kellően nedszívó fajta) már a hatalmas (nem kicsit magas) franciaágyon várt rám. A gyors fürdő után általában együtt terítjük fel a lepedőt. Aztán kezdetét veszi a CSODA! Olyan franciában szokott részesíteni, hogy a szemem kiguvad! A mélytorkos elemekkel is teletűzdelt, változatos franciát nem is lehetne sokáig bírni, éppen ezért jöhet is a gumi. A gyengém a doggy, és ez Ő is tudja... Mivel most csak egy fél órára érkeztem csak ebben a pózban dolgoztam meg a punciját. Annak a csodás popsinak a látványa és mozgása a hanghatásokról nem is beszélve elég hamar meg is szokta hozni a várt eredményt. Nem ugrik ki alólad azonnal, hanem rafináltan még teker is egyet-kettőt a popsijával. Imádom...
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, tökéletes érték arány. Az, hogy vissza megyek-e még nem kérdés. Minden alkalommal boldogan távozok tőle, és ez több mint elég.
  • Összkép:

    Simán hazavinném. De mivel nem jön így marad a rendszeres látogatás. Mindig jól érzem vele magam, és megkapom tőle azt amit szeretnék, sőt általában többet is. Remek társaság, beszélgető partner és szerető. A nagybetűs NŐ!
Happy Massage