• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága bandrisom! :)

    Bocsánat a megkésett reagálásért, csak mostanában kis fennakadás van a netemmel, mobilról kissé nehézkesen megy az írás. De ezt most bepótolom! :)

    Örültem a viszont látásnak, nagyon jól érzem magad mindig a társaságodban! :)
    Legközelebb tessék ám tartalékolni második akcióra is!!! :D
    Nem úszod meg! :D

    Remélem hamarosan lesz folytatás, addig csak óvatosan a motorral, igaz hogy már szépen süt a napocska de az idő még elég csalóka lehet!!!
    Vigyázz magadra, egyben szeretnélek viszont látni!!!! :D

    Csókok

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, nem vette fel, de kis idő múlva diszkréten megcsörgetett, így újból felhívtam, és megbeszéltük a megbeszélni valót. Ezután online foglaltam le a megbeszélt időpontot. Mivel nem először voltam nála, részletes infót nem kértem, csak arra vonatkozóan, hogy a ott rendel-e, ahol legutóbb meglátogattam.
  • Megközelítés:

    Saját négykerekű gépjárművel mentem. Még mindig könnyen megközelíthető pontos cím, könnyű, ingyenes parkolással. Mostanra normalizálódni látszódott a közlekedési rend, legutóbb még folytak némi munkálatok a környéken. Tömegközlekedéssel sem lehet gond a megközelítés, a villamos ott jár le-fel a kapu előtt.
  • Helyszín:

    Ugyan az a tiszta, kis takaros lakás, mint legutóbbi látogatásom alkalmával volt. Csak most volt egy kis házi kedvenc is a lakásban, ami el is bizonytalanított, mikor az emeletre értem, mert a lakásból kiszűrődött némi kutya ugatás, és elbizonytalanodtam, hogy nem jó helyen, emeleten vagyok, de kiderült, hogy jó helyen járok. ;-) Nem kell aggódni ez miatt, ne riasszon el senkit, nagyon jó nevelt a kutyus, meg el is van szeparálva. Meg sem nyikkant a randi alatt, pedig Niki adott ki olyan hangokat, amit a kutyus másképp értelmezhetett volna, és védelmezően, támadólag léphetett volna fel. ;-) A fürdőben most kellemes volt a klíma, a zuhanyzás után nem gőzölögtem mint egy angol telivér ló, a futam után. :-) Fürdő tiszta, minden a tisztálkodáshoz adott segédeszközzel felvan szerelve. A zuhany mérete most is szűkös. Mire sikerült a víz hőfokát beállítani, csutakolás közben mindig sikerül valamely testrészemmel elállítani, hideg vagy meleg irányában a kart, ami elég frissítően hatott rám, jót tett a vérkeringésemnek ugyebár. :-)
  • Lány külseje:

    Niki a zsánerem, nyilván azért is mentem, hozzá. ;-) Ezenfelül a képeken is azt a fajta erotikus kisugárzás sugallja, amit a személyes találka megerősít, és fokoz. Gusztusosan kerek, nőies, csodás mellek, csinos, helyes, szép pofi, huncut, csábos szemek, szexi, erotikával telt hanggal megáldva.
    Bugyiban, melltartóban várt rám.
  • Action:

    Miután bemerészkedtem a lakásba, gyors köszöntés, ajándék átadás, gyümölcs, és édesség formájában. Elvonultam elvégezni higiéniai kötelezettségeimet, zuhanyzás, fogmosás. Uzsgyi vissza a szobába. Niki az ágyon várt rám csábítóan, szerette volna megint átvenni a irányító szerepét, mint előző találkozásunk alkalmával, és leteperni, de most nem hagytam magam, ezért én tepertem le, "szerepcsere" történt. ;-) Kis csókcsatával indítottunk,a szokásos incselegetéssel megfűszerezve, amivel még jobban felajz, tudja mik kell nekem. ;-) Lejjebb csúszva, Incit, és Fincit kezdtem felfedezni. Niki most megelőzve, hogy ne hozzam magam megint kellemetlen helyzetbe, nem várta meg, hogy elkezdjek szerencsétlenkedni a melltartó kikapcsolásával, gyorsan megszabadult tőle Ő maga. :-) Így már teljes valójában rákoncentrálhattam a csodás melleire, amit mindig jól fogad, nagy örömömre. Közben a bugyi is lekerült, és újaimmal is elkalandozhattam odalent Fincsinél. A jó reakciók, hangok hallatán, ezután lejjebb ereszkedtem, és elkezdtem ízlelgetni Fincsikét, amit ha jól gondolom, nagyon kedvére való! ;-) Az én kedvemre is, nagyon élvezetes Nikit orálisan kényeztetni, nagyon jól reagál. Számba illő finom csiklója van, imádni való. Szóval mikor elérkezettnek véltem az időt, hogy a nyelvem mellé az ujjamat is bevessem, egy ujjal is elkezdtem kényeztetni. Nem is sok idő telt el, meg is lett az eredménye, hallhatóan, láthatóan, nyögdécselések, vonaglások kíséretében. Nem hagytam annyiban a dolgot, és két ujjal kezdtem el kényeztetni, nem sok idő kellet ahhoz, hogy még hangosabb, és nagyobb vonaglások közepette, talán megint jó volt neki. :-) Hagytam, hogy kicsit lenyugodjon, és felkúsztam, egy ki csókcsatára. Nem is kellet sokat várni a "revansra", már hanyatt is vágtam magam az ágyon, és kezdetét vette a revans. De milyen revans, volt minden földi jó, finom francia, lendületes francia, miközben összekötött hajával a hasamat cirógatta, zacsi kényeztetés, mélytorok, cici szex. Olyan kemény lett a szerszámom mint a beton. Nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne legyen hamar végem, de végül nem tudtam ellenállni a kísértésnek, és cici szex közben lett végem, a csodás, meleg, bársonyos InciFinci között. Jó nagy orgazmusom volt, már akkor éreztem, hogy a második lövés lehet veszélybe került. :-) Jól beterítettem mindkettőnket, el is mentünk tisztálkodni ezen akció után, igaz remegő lábbal, de sikerült a zuhanyzóba elvánszorognom. :-)
    Ezután egymás mellé heveredtünk, cseverésztünk, nevetgéltünk, szeretem mikor nevet, kacag Niki. Szerencsére vidám természet. Egy idő után érdeklődtem az idő eltelte után, de Niki nem azaz óra nézegetős típus, ezért nem tudtam meg, hogy állunk idővel. :-) Hagytam rábeszélni magam egy második lehetőségre, de én ez első jól sikerült lövésem miatt kicsit kételkedtem, de nem vagyok semmi jónak az elrontója, így hát Nikinek sikerült hamar életet lehelni az ezredesbe. Gumi fel, lovagló pozitúra, és felváltva hol a kerek popsiba, hol a szép cicikben kapaszkodva űztük a vadat. Majd egy hátsó támadásra kértem lehetőséget, mert múltkor az valahogy kimaradt. Kár volt kihagyni! :-) Ekkor volt remény arra, hogy sikerüljön a második lövésem, mert a szép popsi látványa, Niki aktív mozgása, jól halható akusztikus visszajelzési, nagyban segítettek ebben, de próbáltam türtőztetni magam. Niki nagyon élvezte a dolgot, és nem volt szívem olyan hamar megadni magam, látva hogy Nikinek mennyire kedvére való a dolog. ;-) Niki tudná csak megmondani, de úgy éreztem, vettem észre, hogy ekkor is voltak talán kisebb orgazmusai, már csak azért megérte küzdenem az ellen, hogy korán elmenjek. Egyszer csak gondolat olvasó módjára, a hasára ereszkedett, már éppen javasolni szerettem volna eme pozitúra felvételét, így folytattuk a hátsó támadásom folytatását. Még ekkor is úgy tolta magát férfiasságomba, hogy csak na! :-) Mostanra már azért kissé fürödtem a verejtékembe. Felvettük a papás mamás pozitúrát. Eme pozitúrában is csodás látványt nyújt Niki, gondoltam majd itt akkor elsütöm a második lövésem, de sajna Niki pozitív reakciói, látványa már nem tudott győzni fáradságomon, és nem sikerül a második lövésem, ekkor már erőteljesen fürödtem az izzadságban. :-) Niki nem adta fel, bevetette francia tudását, csodás melleit, de nem akartam visszaélni kedvességével, visszavonulást fújtam. :-) Nem Niki hibája, csak most így sikerült, én halasztgattam a második lehetőség elején az orgazmusom, hogy Nikinek is talán jót tudok tenni. Önzőnek kellett volna lennem! ;-) Na de Niki nem azt érdemli, hogy csak önmagamra gondoljak, tehát jó volt ez így! ;-)
  • Elszámolás:

    A rosszalkodás után elvonultam egy gyors zuhanyzásra, öltözés, elszámolás. Most nem készültem borítékkal időhiányában. Meg azért sem, mert igaz, hogy egy órát beszéltünk meg, de mivel Niki nem óranézős típus, gondoltam, hátha túlcsúszunk az egy órán, akkor már nem lesz aktuális, az előre bekészített ajándék értéke. Mindenesetre az egy órára járó "rózsaszálak" mennyiségét kérte tőlem érdeklődésemre. Mivel, csak akkor néztem meg a telómon az időt, mikor kiléptem a kapun, azért sikerült túllépni az egy órát. ;-)
  • Összkép:

    Kedves, nőies, huncut, jó humorú, jó kisugárzású , függőséget okozó leányzó. Tehát nem ajánlom senkinek! ;-) Még visszatérek! :-)
Happy Massage