• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Misty VIP reagálása

    bocsánat hogy csak most reagálok de némi kihagyás történt... de most megújultan visszatértem :) és bár húzósnak tituláltad az egy órát azért köszönöm a szép beszit!

  • Egyeztetés:

    már a randi előtt két nappal befoglaltam nála az időpontot, és természetesen a találka napján délelőtt még küldtem rá egy sms-t hogy tutira megyek. igy hogy előre szóltam egyszerűen ment.
  • Megközelítés:

    mester utca-haller utca környéke. nem egy elit negyed, de nappal nem veszélyes a környék bár jó sok lepukkant arcot láttam arrafelé. most kivételesen tömegközlekedéssel mentem, de van parkolohely is arra, de fizetős.
  • Helyszín:

    normális kutluralt uj epitesü haz, nincs portaszolgalat. ket helyen is kell kapukodot beirni. szerintem **** rendel, egy kis garzon lakásban. van egy nappali féle, az egyben a baszoba is, sarokban kis fotel a ruháknak. fürdőben soféle tusfürdő ha vki ezert megy. es szajviz. amit szabad hasznalnotok :)
  • Lány külseje:

    na szerintem ez sokkal érdekesebb mint a fenti porhintés. nekem a kedvenceim a vékony, szilikonos fiatal csajok. ez masnak irrelevans, de nekem szemelyesen kifejezetten tetszett h misty egy volt kolléganőmre erősen hasonlítot. csak a kolleganőt nem tudtam az ágyba vinni :) gyönyörü lany, hibatlan testtel, szoli barna bőrrel es ehhez jol passzolo barnas hajjal. a mellek a szilikon ellenere nagyn kellemes tapintasuak, es meretben sem esett tulzasban, arányos meretüek. szoval a fotokon lathato csaj vár, senkit nem érhet csalódás ha szereti ezt a tipust.
  • Action:

    gyors zuhanyt vettem, aztán már mentem is vissza a nappaliba. kicsit aggodtam h mire visszaerek mar levetközve vár, de szerencsére még rajta volt az a pár ruha, igy én csomagolhattam ki a lányt. kellemes kölcsönös puszilgatással kezdtük, és hát nem birtam sokáig hogy ne cuppanjak rá a gyönyörü melleire. az örmester ur pillanatok alatt szolgálatba lépett, misty pedig kérés nélkül tudta mi a dolga, és már rá is cuppant. kellemesen lassan franciázott, de már nagyon vártam h benne legyek a csajsziban, ugyhogy felkerült a gumi, ő négykézláb állt, és elkezdtem tolni hatulrol. kezdtem átkerülni masik dimenzioba, pusziltam a hátát, nyakát. aztán hanyatt feküdt, igy végre ismét láthattam a szép arcát és a csokolgathattam a melleit. ezután kis lovaglással folytattuk, huh ez is nagyon jo volt, valtakozo ütemmel csinaltuk. aztan ujra negykezlabra allitottam es toltam egy kicsit majd elsültem a gumiban.
    hagyott lenyugodni beszelgettünk par szot, aztan zuhany.
  • Elszámolás:

    az elejen mondtam neki h adom egyből nehogy elfelejtsük, de ahogy lattam neki jo lett volna utolag is. a fel ora normal pesti ***, az egy ora viszont mar sztem kicsit huzos.
  • Összkép:

    nagyon jol ereztem magam nála, gyönyörü kedves csaj, nem egy szoszátyár tipus, aki esetleg nagyon beszelgető partnert keres ne ide menjen. inkabb egy kedves profi aki lesi a vendeg kivansagait, de megtart ket lepes tavolsagot. bár lehet h ha az ember törzsvendeg nala akkor jobban feloldodik. es ahogy fentebb irtam a helyszin is teljesen korrekt, tehat minden szempontbol erősen ajanlott kategoria.
Happy Massage