• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Culumbo!)

    Örülök,hogy jól érezted Magad,és egy kis időre el tudtam Veled feledtetni
    a szürke hétköznapok monotonitását.)
    Szívesen látlak máskor is,hogy a felfedező
    expedíciódat folytathasd.:)

    Puszi:Valéria)

  • Egyeztetés:

    Az első egyeztetésnél csak egy tól-iget adtam meg, nem tudtam,hogy érek rá. Diszkréten megcsörrentett, hogy bejelentkeztek hozzá, de adott másik időpontot. Ez a tali nem jött össze, de a következőt pontosabban belőttem és össze is jött.
  • Megközelítés:

    A hely a Móricz Zsigmond körtér gyakorlatilag. Parkolni nagyon nehéz, a Bartók egyik fele fizetős (ahol a lakás is van), a másik nem. BKV minden járművével jelen van.
  • Helyszín:

    Régi bérház jelleg, kapucsengős feljutás. Belépésem után nem sokkal leesett, hogy már voltam itt, egy kolleginájánál. Három szobás lakás, két szoba közvetlenül a tágas fürdőre nyílik. Most egy másik szobához volt szerencsém, franciaággyal felszerelve. A fürdő, mint mondtam, tágas. Fürdőkáddal van felszerelve, sok-sok tusfürdő és szájvíz kis poharakkal.
  • Lány külseje:

    Valéria 30 körüli, csinos lány. A képek aránylag jól visszaadják a valóságot. Inkább vékony, popsija izgató, a cicik nem túl nagyok, de érzékenyek.
  • Action:

    Az action már akkor kezdődött, mikor vetkőztem a fürdéshez. Ő kezdett kihámozni a ruhámból és úgy ügyeskedett, hogy ne tudjak nem hozzányúlni. Fürdés után már állva nekikezdtünk. Majd levettem róla a "felesleget", combfix maradt. Az ágyra térdeldelt velem szemben, nekilátott franciázni. Ez elég gyorsan felizgatott, már-már lőttem, így én kezdtem Őt kényeztetni. Engedte,hogy ujjazzam, sőt, mikor érezte, hogy nem csak egy ujjal csinálom, azt mondta, hogy ok, játsszunk! Elővette a sikosítóját, bekentem a kezem és hajrá. Nem részletezem, a végén mind az öt ujjam bejutott, és láthatóan élvezte, de én is. Ezután gumi fel, ágy mellett hátulról kezdtem hozzá, de hamarosan váltanom kellett. Mivel szinte folyamatosan lövés közeli állapotban voltam, gyakran kivettem, és a csiklóját izgattam. Ebben a játékban is benne volt. Nem bírtam tovább, gumit levettem, mondtam, hogy üljön fel. Álló helyzetben inkább én mozogtam, így élveztem egy hatalmasat. Az ágyra rogytam, Ő még mindig kényeztetett finoman, a teljes ellazulásig. Nem kellett semmilyen törlőt használni.
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztem az ajándékot, addig szóba sem esett.Azt gondolom, azért, amit kaptam, rendkívül korrekt.
  • Összkép:

    Valéria egy rendkívül kedves jelenség, aki komolyan veszi azt, amit csinál,ha már csinálja. Ajánlott kategória, elsősorban nekem, mert maradtak még ki nem aknázott lehetőségek, amiért még legalább egyszer visszamegyek.
Happy Massage