• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szerencsém volt elsőre felvette a telót és tájékoztatott az az napi lehetőségekről. másfél óra mulva már nyomhattam is a csengőt.
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerű a meg közelítés akár tömegközlekedéssel akár saját gépkocsival. A ház előtt a parkolás fizetős de a közelben egy kis sétával ezt is kilehet játszani.
  • Helyszín:

    Majd nem sarki ház, melynek földszinti részében gyors étkezde is található. Ezt csak azért írom, hogy aki egy hosszabbított ebéd időben egy kellemes desszertet is szeretne. Szóval a lakás egy új építésű ház ****n, vagy fél emeletén található. Amerikai stílusban kialakított konyha, nappali, amelyből nyílt az baszoba. Ott egy francia ágyon lehet hancúrozni. A fürdőszobában zuhany fülke és kád is van.
  • Lány külseje:

    Csinos, kedves, halk szavú lány. Mindene a helyén van. Szerintem a popsija az erőssége. Tenyérbe illő kemény, szép kerek.
  • Action:

    Régen voltam nála, de megérkezésemkor fel ismert és érezhetően örült látogatásomnak. Be invitált a szobába, ahol adott egy megfelelő méretű nedv szívó türcsit. Már mentem is a fürdőbe. Onnan vissza érve Lilike hason fekve várt az ágyon egy tanga bugyiban. Nem sokat teketóriáztam, rá vetettem magam. A térde hajlatától kezdtem csókolgatni egyre feljebb. Mind két combját végig csókoltam és közben levettem róla a tangát. Jobb kezemet a combjai között alányúltam és simogattam punciját, miközben a fenekét puszilgattam. Ez neki is tetszett mert azzal, hogy könnyebben hozzá férjek, kissé szét húzta a lábait. Vérnyomás emelkedést éreztem a farkamban. Addig fészkelődtem, míg az én lábaim az ővéi közé került. A puszilgatásokkal is följebb haladtam, egészen a válláig testünk össze simult farkam a popsi vágatában éreztem. Lilike elkezdett pucsítani és mondta: Dugd meg a popómat. Ekkor feltérdeltem és gumit húztam. Amíg én ezzel foglalatoskodtam Lilike még jobban be pucsított. Óvatosan a kormoshoz irányítottam a farkam és Lilikébe hatoltam. Nem kellett volna ennyire óvatoskodnom, mert Lilike ezután, úgy tolta magát hátra, hogy majd le kerültem az ágyról. Én előre nyomtam Lili hátra, ütemesen így toltuk, az ágy támlája meg verte a falat. Lilike nem hagyta szó nélkül "Ez az toljad még, még!" Én engedve kívánságának toltam, de egyszer csak végem lett. Belőlem is kiszaladtak az indulatok. Leszálltam Liliről és némi tisztálkodás után mellé feküdtem, de LIli fel kelt és kiment a fürdőszobába. Hanyatt feküdtem mikor vissza tért és ezt látva rá cuppant a már ernyedt farkamra. Sajnos nem tudott életet lehelni bele, ezért felajánlotta, hogy vegyük ezt fél órának. Elfogadtam és lefürödtem majd búcsú és el.
  • Elszámolás:

    Korrekt pesti *** dolgozik. A végén adtam oda az ajándékot, amely az eredeti tervtől eltérően csak félidős.
  • Összkép:

    Rendkívül aktív, meg követeli magának amit el képzel, mert úgy érzem, hogy az irányítás azért mégis csak az Ő kezében van, és nem is engedi ki. Azért, jól van ez így. Nem véletlenül a kedvencek között szerepel.
Happy Massage