• Jazmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk, egy nappal a tervezett időpont előtt hívtam, majd a találka napján is mert még nem tudta biztosra mondani elsőre. Mindkétszer elsőre elértem. Részletekbe nem mentem bele mert még régebben jártam nála, így nagyjából képben voltam!
  • Megközelítés:

    A XIII. kerületben a Duna Plazatól nem messze van a tett színhelye, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető! A parkolás pedig ingyenes a környéken!
  • Helyszín:

    A lakás egy új társasház, a bent maximálisan jó körülmények fogadják az arra érdemeseket, nem véletlen, hiszen nem "egyfunkciós". A fürdőben van kisebb választék a tusfürdőkből, szájvíz kis pohárkákkal és itt is mint mindenhol a lakásban maximális tisztaság. A szoba viszonylag tágas, legalábbis annak ellenére, hogy a lakás rendesen be van fűtve, nem lehetett megérezni, igaz az ajtó is nyitva volt.
  • Lány külseje:

    Jázmin a képeinek megfelelően szép, formás, magas lány, kerek popsival, tenyérbeillő cicikkel, hetyke bimbókkal :), az arca sem azért van kitakarva mert kivetnivaló lenne benne, és a szép arca mellett nagyon finom puha a bőre!
  • Action:

    Megérkezésemkor megbeszéltük mikor is jártam nála nagyjából, de mivel nem mostanában igy hiányos emlékek voltak, majd iránymutatást kaptam a fürdőbe. Egy gyors zuhany után pedig az ágyon várt szinte teljesen meztelenül. Miután megbeszéltük, hogy a csók semmiképp nem maradhat el, szépen lassan bele is kezdtünk, először én kértem meg hogy helyezze magát kényelembe és szépen lassan lefelé haladva végigcsókoltam a testét, lent délen hozzáláttam a jól megérdemelt kóstolóhoz és bár nagyon igyekeztem sajnos nem értem el végcélomat még úgy sem hogy félúton átváltottunk 69be. Viszont az ő franciája nagyon jólesett, de mielőtt túl "hamar" végem lett volna védőfelszerelést kértem. Kérésemre nyeregbe pattant és bár emlékeztem, hogy nagyon finom szűk kelyhe van, reméltem hogy megélek egy pózváltást már elsőre is... nem így lett. Kicsit pihegtünk miközben rámborult, majd letisztogattuk magunkat és elkezdtünk beszélgetni, közben simogattam és puszilgattam, ha épp nem én voltam a beszélgetés aktivabb tagja, amit jónéven vett és bár én is maradtam volna akár egész nap, sajnos munkába is kellett még mennem. Bár így második menetre nem került sor, de nem azért mert ő ne akarta volna, így is amikor elindultam zuhanyozni már túlbeszéltük az időt kicsit, szerintem Jázmin még akkoris belekezdett volna még egy menetbe, ha nekem nem kellett volna sietnem. Így maradt egy gyors zuhany majd még pár búcsúszó egy búcsúcsókkal megtoldva.
  • Elszámolás:

    Megérkezésem után beszéltük csak meg a pontos összeget és akkor rendeztük is, mert mióta utoljára nála jártam változott, de csak minimális mértékben, így is teljesen korrekt *** főleg, hogy a nekem fontos BFben öt csillagot érdemel Jázmin.
  • Összkép:

    Ha valakinek ugyanúgy fontos a barátnő feeling, mint nekem és egy szép magas lánnyal akar együtt tölteni egy pár órát, akkor Jázminban biztos nem fog csalódni!
Happy Massage