• Bögyös Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment telefonon keresztül.
  • Megközelítés:

    Tömeg közlekedéssel könnyen ment nem kellet túl sokat utazni de azert annyira tul keveset sem.
  • Helyszín:

    Tágas tiszta lakás, nekem nem tűnt fel, hogy más is lett volna ott, na meg nem is azt figyeltem:)
    Kád, tusfürdő, törölköző, szájvíz, minden rendben, jó nagy franciaágy, tükrök erre-arra, de jobban lekötötte figyelmemet
  • Lány külseje:

    Element
  • Action:

    Érkezésem után finom csók, aztán a szobába mentünk ahol leheveredtünk az ágyra és pihegtem egy kicsit, közben csevegtünk minden féléről. Hamar oldódott a hangulatom, mintha már régen ismernénk egymást, közben domborulatait mustráltam és el-el járt a kezem is. Sokáig nem akartam az időt húzni, ezért gyorsan elmentem egy jóleső hideg zuhanyra. Mire visszatértem az ágyon heverve várt egy szexi piros fehérneműben. Mellé térdeltem és finom csókolózásba kezdtünk. Szépen lefelé haladva, tökéletes melleiről lekapcsoltam a melltartót, aztán a bugyi is lerepült. A lábai közé érkezve folytattam ténykedésem, mígnem nyelvem játékának köszönhetően elérkezett első orgazmusa.
    A folytatásban már magam sem tudom hogyan kerültem sorra, de a gyík máris a szájában virgonckodott. Hosszan élveztem azt a francia-tudást amivel kényeztetett. Volt ott golyószopitól a durván lent tartott koppanásig mélytorkon át minden, a gyík már néha azt sem tudta hol van:)
    Ha nem akartam, hogy így legyen végem, gumit kellett kérnem. Szájjal felhelyezés után felülről beleült, de a fölém emelkedő tökéletes test látványának köszönhetően egyszerűen nem tudtam sokáig türtőztetni magam, végem lett. Lenyugvást követően lassan leszállt megtörölgetett és szorosan mellém bújt. Így beszélgettünk minden féléről, ez is egy élmény de még annyi téma nyitva maradt. Közben simogattam porcikáit, egyszer csak a kezem letévedt a puncihoz melynek izgatásától én is merevedni kezdtem. Hamar gumit kértem és felülre helyezkedtem. Missziben szeretkeztünk, tudtam irányítani, mígnem úgy tűnt, hogy sikerült megint elmennie. Ekkor nekem sem kellett sok, de pozíciót váltottunk és kutyusban folytattuk. Sokáig dugtam hátulról, fenomenális látvány az a popsi, a tükrök még fokozzák a hatást de egyre kimerültebb lettem. Gondoltam megint felülre jövök és gumi nélkül mellei közé fektetem a gyíkot, de ekkorra úgy éreztem, hogy kimerült a Duracell nyuszi, töltődnöm kéne egy picit.
  • Elszámolás:

    Szokásos modon történ a megfelelő mennyiségű ajandékot a pultra helyeztem
  • Összkép:

    Emlékezetes délután volt egy rendkívül kedves elbűvölő teremtéssel. Testének idomait még ma is kezeim közt érzem, köszönöm az élményt, tényleg nagyon jól éreztem magam, kár, hogy az előző napok hajtása rányomta bélyegét aktivitásomra, amit az is bizonyít, hogy hazaérkezésem után hullaként feküdtem le és azonnal álomba szenderültem.
Happy Massage