• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajnos nem ment könnyen, de a kitartás meghozta a gyümölcsét! Telefonban pontos helymeghatározást adott és korrekt tájékoztatást a szolgáltatásról és az ajándékról.
  • Megközelítés:

    A környéken folyamatban lévő útépítések miatt csak a tömegközlekedést ajánlom. A lakás a Batthyány tértől pár perc séta.
  • Helyszín:

    Jó állapotú több emeletes ház. A telefonos segítség után gyorsan be- és célba lehet jutni. A lakás szépen berendezett, bár egy jól pozicionált tükröt a szobában még le tudtam volna képzelni. A fények sejtelmesek és mintha illatgyertyát is éreztem volna. A fürdő ellátottsága tökéletesen megfelelő, állapota kifogástalan. (Enikő nagyon odafigyel a rendre: A hányavetin letett poharamat szépen eligazgatta, az általam az akció előtt kimosás nélkül hátrahyagott kádat szépen kizuhanyozta.)
  • Lány külseje:

    Enikő egy nagyon jól karbantartott, kívánatos hölgy. Látszik, hogy ad magára, haja és sminkje tökéletes. Sexy fehérneműben fogadott, ez nagyszerűen kihozta az alakját: Amit nem mutatott meg, azt sejtelmesen kiemelte.
  • Action:

    Még a fürdés előtt dumálgattunk a világ dolgairól és volt szerencsém megismerni a kis kutyáját is. Fürdés után az irány az ágy. A már említett sexy fehérnemű csak a fincsi melleiről került le, amiket így birtokba tudtam venni. Kölcsönös simogatások után egy csodálatos franciázásba és mélytorkozásba kezdett. Meglepetést okozott azzal, hogy valami mentolos rágó vagy szájvíz miatt a franciázás egy kicsit fagyasztás is volt, de ez állítólag amúgy is egy jó módszer a korai magömlés ellen, így legalább elhúzta és egyedivé tette az élvezetet.
    Amikor már éreztem, hogy a végem járom, kértem, hogy húzzon a szerszámra védőruhát és kezdjünk bele egy aktusba. Enikő nagyon jól reagál, látszik, hogy élvezi a szexet. Reakciója nagyon kellemes visszajelzés a partnernek, így igazán bele tud lendülni az ember. A popsi szexje mesés, mindegy, hogy lovagolva, vagy hátulról megküldve. Amikor már nem bírtam tovább, kértem, hogy a melleire mehessek el. Örömmel és ügyesen tett eleget a kívánságomnak. Utána pihegés, dumcsi, fürdés és búcsú.
  • Elszámolás:

    A fővárosi átlagot inkább alulról súroló ajándékban maradtunk, amit utána rendeztem. Az *** érték arány az egyik legjobb az általam ismert *** között.
  • Összkép:

    A látogatás nagyon kellemes élmény volt. Enikő odateszi magát, hogy minden tekintetben jól érezd magad az ágyban és azon kívül is. Maximális elégedettséggel távoztam.
Happy Massage