• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Brogue!

    Szeretném megköszönni, hogy egy jót beszéltünk telefonon, találkozhattunk és megírtad élményedet.
    Már a telefonban szimpatikus férfinak gondoltalak és ez a személyes találkozó során sem változott egy cseppet sem.

    Bár masszázsban nem volt részed szerintem így is nagyon éreztük magunkat, szerintem ez a lényeg. Örültem, hogy tudtam egy kicsit adni magamból illetve kielégíthettem kis vágyadat, e fajta imádatodat. Tessék vigyázni - vagy nem vigyázni -, mert függőséget lehet kapni. :)

    Remélem, hogy fogunk a jövőben is találkozni, ajtóm nyitva áll előtted. :)

    Addig is millió kis puszi és ölel
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem a délelőtti órákban, meg is beszéltünk egy randit 2 óra múlvára, kellemes, mély hangja van, a lehetőségeket részletesen elmondta, kérésemre pedig azonnal igent mondott.
  • Megközelítés:

    Villamossal mentem, majdnem pontosan a ház előtt tesz le (sokemeletes panel). Frekventált hely, parkolóhely is van a panelek között.
  • Helyszín:

    A ház előtt hívtam, megadta a kapucsengőt, onnan mentem fel a 5-re, ahol az ajtóban várt. A lakás klasszik panel, a fürdő kicsi, de a célnak megfelel, csúszásgátlós zuhanyfülke. A szobában található masszázságy és kanapé is.
  • Lány külseje:

    Nagyon magas, csinos, huncutul mosolygó lány. Szép cicikkel és fenékkel, de ami az én szempontomból még fontosabb volt, nagyon szép (és nagy) lábfeje és ápolt lábujjai vannak, amik szintén hosszúak. Körmei nem voltak festve, de esztétikusan hosszúak. Harisnyában fogadott, de ez lekerült hamarosan, jobban szeretem natúran.
  • Erotikus masszázs:

    Ilyen nem volt, ugyanis egyedi kéréssel fordultam hozzá, hogy a program az erotikára legyen kihegyezve, ebben pedig ő is partner volt, ahogy az adatlapján is feltünteti. Szóval először is levetkőztetett, aztán elmentem zuhanyozni, majd vissza a szobába, ahol már a kanapén várt.
  • Levezetés:

    Az egész program tulajdonképpen ebből a részből tevődött össze. Az adatlapján is feltüntetett láberotika miatt látogattam el hozzá. Tusolás után a kanapén ülve várt és mondta, hogy üljek le mellé. Ekkor a lábaival kezdett simogatni és a lábujjaival az arcomat kényeztetni. Hamar be is kaptam őket és hosszan szopogattam. Ezután szerettem volna ha megmutatja a lábtechnikáját is, szóval egy kis előzetes francia után felült elém a masszázspadra és talpaival, majd lábujjaival kezdett kényeztetni. Ezt rengeteg változatos módon és pozitúrában tette meg, közben pedig a kezével magát kényeztette. A kedvencem az volt, amikor hanyatt feküdt a kanapén, a lábait a rendelkezésemre bocsájtotta teljesen én pedig tettem a dolgomat, illetve egy alkalommal beolajozta a testét és úgy kényeztette magát, hogy közben a jobb nagylábujja az ő szájában, a bal az enyémben volt. Az első menet vége felé kértem ismét a franciát, nagyon jó mélytorkos technikája van, nem kíméli se magát, se a vendéget. Így a szájában lett végem. A második menet előtt kényeztettem őt is, majd az arcomra ült és 69-cel kezdőtött a következő menet, ami az elsőhöz hasonlóan zajlott, annyi különbséggel, hogy a lábain lett vége. A végén még beszélgettünk, aztán frissítő tusolás és mentem a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Végén történt, a polcra tettem le, az előre megbeszéltek alapján, nem esett róla több szó.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes 1 órát töltöttem vele és maximálisan kielégítette az egyedi igényeimet is. Kicsit perverznek (jó értelemben) ítéltem meg, de hát én főleg nem ítélkezhetem.
Happy Massage