• Jessyca

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jó ideje leveleztünk már a találkozóról. Felmerült a páros randi lehetősége is, de aztán inkább úgy döntöttem, hogy születésnapi meglepetéseim utolsó állomásaként egyedül Jessyt látogatom meg. Simán ment minden.
  • Megközelítés:

    Az egyeztetésben kiküldött cím csak részben jelöli a helyet, mindenképp kell egy telefonhívást is bonyolítani a pontos címhez. Én BKK-val mentem, közel a Boráros térhez. Nyilván van parkoló is, de az fizetős.
  • Helyszín:

    Szerintem én jártam már ebben a lakásban. Nagyon kellemes hely, amolyan loft jelleg, hiszen két szintes lakás. Bejutás után Jessy vezet fel a felső szintre, egyenesen a baszobába, ahol van egy szék a ruháknak. A fürdő tágas, tiszta. Van bőven tusfürdő választék és szájvíz is, kis poharakkal, tehát higiénia *5-ös. Plusz jópontként értékeltem, hogy a szájvíz nem az a vad fajta, hanem kellemesen mentolos, de nem kell utána hideg vízzel öblögetned, hogy ne marja szét a szádat. Baszobában egyetlen világító alkalmasság, egy Ikeás, vörös szívecskés lámpa. Én azért ennél jobban szeretem a vizuális ingereket, így legközelebb vagy fényes nappal megyek, vagy felkapcsoljuk a nagy villanyt... :)
  • Lány külseje:

    Azt hiszem mindenkinek egyértelmű, miért megy első alkalommal Jessyhez az ember. Ő egy kuriózum. A legtöbb átlag magyarnak nincs lehetősége színes bőrű csajokkal ismerkedni. Én próbáltam direktben ezt tenni, de akárhogy és akárhol kerestem, nem tudtam színes bőrű csajjal összejönni, maradt hát a B terv: Jessyca. Jessy bájos, fiatal lány. Ott kerek, ahol kereknek kell lennie. Én most úgy éreztem, hogy a cicik puhábbak, mint a korábban megénekeltek, de ez egyáltalán nem zavart, sőt igazán jól kézbe simult. Popsija nagyon jó, valahogy pont így képzeltem. Egy tanga-melltartó kombóban fogadott és nagyon sajnáltam, hogy nem én bonthattam ki belőle, viszont ahogy felmegy előtted a lépcsőn... El is állt a lélegzetem és meg is álltam, hogy figyeljem. Hát nem minden napi látvány. Arca is gyönyörű, barátnőnek is elfogadnám.
  • Action:

    Fürdés után - amit gyorsan abszolváltam - a szobába érve elmondtam neki, hogy ő volna a szülinapi ajándékom. Kicsit beszélgettünk még az egyeztetésről, aztán gyorsan belevágtunk. Kezdtük egymás testének felfedezésével, majd Jessy nyomban rábukott az ezredesre és a korábban már megénekelt francia tudásával hergelt fel.

    Uraim, én még ilyet nem tapasztaltam. Kb. 3 perc múlva már lövés kész volt az eszköz, szóltam is neki, hogy még ne, előbb kényeztetném én is, mert hát na. Ne rohanjunk egyenesen a málnásba. Sejtelmesen elmosolyodott majd miután végigcsókoltam a testét, hanyatt fekve, lábait felhúzva várta, hogy fedezzem fel édes kelyhét.

    Jó alaposan felhergeltem. A kezdeti színész-sóhajok aztán átcsaptak valódi sóhajokba. Ahogy megjöttek a valódi élvezeti sóhajok, úgy kezd el tekeregni az ágyon, és hol jobbra, hol balra fordítva ki a csipőjét adja át magát az élvezetnek. Kicsit munkálkodtam az ujjaimmal is a jól nedvesedő puncin, de nem emlékeztem, hogy vajon szabad-e az ujjazás, így bele nem dugtam az ujjam... Aztán a csikló módszeres izgatása meghozta a várt hatást, Jessy elment. Meg is dícsért, hogy ügyes voltam, ilyenre nem sokan képesek nála. Nyilván a személyes szimpátia is játszik ilyenkor, de a technika sem utolsó (most megnyugodtam, hogy valamit azért sejtek még a témáról).

    Ezután újra francia, amiben úgy helyezkedett, hogy én közben a nedves puncit simogattam. De aztán nem úgy tűnt, mint aki abba akarná hagyni a franciázást. Rá is kérdeztem, hogy végig akarja-e húzni, és mivel erős helyeslés volt a válasz, hát inkább kiálltam az ágy mellé. Úgy terveztem, hogy az utolsó pillanatban majd kiveszem a szájából az ezredest és meglocsolom azt a gyönyörű testet, de ez végül elmaradt. NFVSZ lett belőle, az utolsó cseppig a szájacskájában landoltak az utódok. Hagyott lenyugodni, majd egy gyors öblítésre távozott a szomszédos mosdóba.

    Szájvíztől illatozva tért vissza. Beszélgetés következett, úgy általában mindenről, bár sokat beszélgettünk kedvenc csapat-sportomról, amit gyerekkoromban űzhettem magam is egy nemzetközi iskolában: az amerikai fociról.

    Aztán amikor elkezdtem simogatni és útba ejtettem a feneke domborulatát, meg a csodás ciciket, akkor megkérdezte, hogy készen állok-e a folytatásra. Úgy éreztem igen, szóval mondtam, hogy nedvesítsük egymást és forduljunk 69-be. Itt jött az igazi mélytorkozás, több alkalommal is éreztem, hogy addig tolja ameddig már öklendezni nem kezd. Aztán amíg tartott a hullamerevség gyorsan gumit húztunk az ezredesre és hátulról kezdtem el dolgozni benne, de a fárasztó nap rajtam tette meg hatását, lelohadtam, és mivel már csak negyed óra volt hátra, úgy döntöttem, nem fárasztom tovább Jessyt. Kicsi csevej, fizetés és távozás.
  • Elszámolás:

    Másfél órát voltam, ennek *** bár alig marad el a 2 órás légyott ***tól, azért mégis csak alatt van valamennyivel. Az ***képzést értem, azt nem értem miért így van, hogy egy fél órás és egy órás **** van összekapcsolva. De ez nem Jessy hibája, és nem is róttam fel egy pillanatra sem.
  • Összkép:

    Istennőre találtam. Neki is mondtam, hogy mostanában kevésbé szoktam ilyet mondani, de hozzá vissza kell térjek. Legfőképp egy olyan időpontban, amikor pihentebb leszek. Szerintem ez összbenyomásnak tökéletes...
Happy Massage