• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Frederico! :)
    Igen kellemes órácskát tölthettünk el együtt, örülök hogy megismerhettelek. :)
    Legközelebb mikor jössz, már tudni fogom hol az érzékeny pontod, s nem leszek rest eme információval visszaélni és kiélni "szadista" vágyaim... :D Hihi :D
    Na jóóóó... Finom leszek és nőies... ;D
    De az a fagyi nyalogatás amit említettél, igazán kedvemre való... Majd valamit kitalálunk. :)
    Addig is ölelés, csókolgatás meg miegymás! :)
    Cupp cupp

  • Egyeztetés:

    Itt leveleztünk, majd online jelentkeztem be, amit rögtön el is fogadott, majd, sms és telefon, tehát minden lehetséges eszköz segítette a találkozásunkat. A bővebb infó mindenről tájékoztatott, ezért nem is tértünk ki részletekre.
  • Megközelítés:

    Híres ember utcája , szerintem mindenki tudja merre van, a 7-es busz és valamilyen villamos is jár a ház előtt, ingyenes parkolás és hely is van.
  • Helyszín:

    Régi bérház, elfogadható budai színvonalon, emelet, lift nincs , de nem túl magas. Ilyen jól megcsinált mosókonyhát még életemben nem láttam. Meg is lepődtem, mert ahogy beléptem rögtön egy nagy francia ágyra leltem, Niki takarásban volt, nem tudtam hirtelen hol van, meg is ijedtem amikor rám köszönt az ajtó csukása közben. Igazi meghitt találka hely, nagyon tetszett, minden kicsi , csak az ágy nagy, de legalább mindig éreztem Niki közelségét. A fürdő rendes, tiszta, kellő mennyiség mindenből.
  • Lány külseje:

    Bombasztikus!!!!. Fekete csábos fehérneműben , harisnyában, cipőben fogadott, rögtön neki is estem volna, ha nem kezd el beszélni, érdekes, elgondolkoztató dolgokat tudtam meg, aztán végre feleszméltem, megöleltem, csodálatos idomait. A képek nem hazudnak, csak annyira , hogy a szemem több pixeles, így rájöttem, hogy nincs az a fotó amelyik Niki szépségét visszaadná. Látni, látni ,és érezni kell ! Részletek jönnek majd. !
  • Action:

    Gyorsan vetkőztem, gyorsan fürödtem, Niki az ágyon várt, lefeküdtem mellé és egymásnak estünk, simogatás, igazi csók a javából, nagyon jó a szája, és hamar be is kerültem ebbe a jó szájba. Érezte, hogy a csoda melleit is ,/ mint megtudtam Inci-Finci névre hallgatnak/ nagyon látni , érezni akarom kiszabadította a melltartó fogságából. Igazi természetes keblek, rögtön a szívembe, kezembe, számba zártam Őket. Majd kérésemre le a bugyi ,, hogy a képein premier plánba látható fincsikét megízlelhessem, lecsekkoljam. A képek itt is hazudnak, sokkal szebb! És a íze, finomsága? Egyszerűen nem tudtam abbahagyni, csak nyaltam, szívtam, ujjaztam, Niki nagy örömére. Egyre jár az agyunk, fel is rakta a gumit, majd meglovagolt, közben csak járt a kezem , szám az egész testét becéztem. Ahogy a szájába, a fincsikében is tövig voltam, iszonyat jó lovas, majd fordulás, elölről egy hosszabb menet után élveztem a fincsikébe. Letisztogatott , levezetésként , beszélgetés közben a hátamat is elég jól megmasszírozta.Sajnos letelt az idő, és mennek kellett, pedig jó lett volna maradni.
  • Elszámolás:

    Mivel a bővebb infó mindent tartalmaz , nem beszéltünk ezekről a dolgokról, a végén valahova letettem.
  • Összkép:

    Nyomasztó az a tudat, hogy el kellett jönnöm, öltözés közben nem bírtam magammal, leszedtem a törülközőt Nikiről, végigcsókoltam, Incit és Fincit, valamit kihasználtam, hogy ég egy lámpa, tüzetesen elbúcsúztam csókkal Fincsikétől. Az ajtóban alig tudtam Niki szájától elválni, és ismét megsimogattam a Fincsikét, Függő lettem nem vitás! Nagyon nem akaródzott eljönnöm. Köszönöm a csodás élményt Niki !
Happy Massage