• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Köszönöm neked :) várom hogy ujra lássalak...gyönyörű napot neked

  • Egyeztetés:

    Többszöri próbálkozás után sikerült telefonon elérnem. Kellemes orgánumon, érthetően
    elmondta a lehetőségeket és az *****.Miután megbeszéltük, hogy én mit szeretnék egyeztettük a másnap délután 3 órát. Kérte, hogy előtte erősítsem meg egy hívással az érkezésemet. Ez meg is történt.
  • Megközelítés:

    Vidéki lévén navigációval közelítettem meg, így könnyen odataláltam. Parkolóhely is volt a ház környékén, bár nem ingyenes, mint ahogy az adatlapján feltünteti, de méltányos összegért parkoltam.
  • Helyszín:

    Modern építésű elegáns emeletes ház. A kapuhoz érve felhívtam és a tájékoztatás alapján pillanatok alatt a félemeleti nyitott ajtó jelezte, hogy hová kell mennem. Tágas, tiszta, elegáns, napfényben fürdő lakásban fogadott. Külön szobában volt a tágas franciaágy. A fürdőszoba is rendben volt káddal és tusolóval felszerelve. Érezhetően tiszta törölközőt kaptam a tusfürdő választékról nem tudok beszámolni, mert mással voltam elfoglalva.
  • Lány külseje:

    Mikor egy arcfotó nélküli lányhoz megyek, mindig kis izgalom van bennem, vajon milyen az arca?
    No itt nem kellett csalódnom, egy vonzó, sarmos, szép arcú lány állt velem szemben. A képeken látható jó alakkal, nem nagy, de szép formás cicikkel, gyönyörű szemekkel, de erre még visszatérek. Öleléssel fogadott. Amivel rögtön belopta magát a szívembe.
  • Action:

    Szexi kis köntösben fogadott. Egy üdítő elfogyasztása után már invitáltam is egy közös fürdőre. Már a tus alatt elkezdtük felfedezni egymást. Ez számomra mindig egy csodálatos előjáték. Pozitívum, hogy a fürdés után már álló szerszámmal és beszűkült gondolatkörrel a szobába érkezvén megkérdezte tőlem, világosban, vagy félhomályban szeretném? Biztosítottam, hogy egy ilyen nővel vétek lenne félhomályban, szeretném kiélvezni a vizuális élményt.
    Simogatás és csókolózás – ez az egy nem pozitívum ért a találkozásunk alatt, úgy vettem észre, csókolózni nem igazán szeret (vagy csak velem nem úgy sikerült )- az ágyra ültettem elé álltam és olyan élménybe volt részem…
    Érzékien, odaadóan olyan finom technikával franciázott, ahogy csak a ****** legjobbjai tudnak. Mindezt szemkontakttal megspékelve…! Mielőtt végem lett volna elindultam a testét csókokkal felfedezni. Önző módon nem törekedtem, hogy Neki is jó legyen. Már mielőbb benne szerettem volna lenni. Megfelelően felszerelkezve először misszionárius pózban, – hogy lássam az arcát – majd mögé kerülve folytattuk. Végig aktív volt. Bár az arcán és a szájában terveztem a befejezést, annyira belefeledkeztem a gyönyörű popsija látványába, hogy így lett végem.
    Újabb közös tusolás, kis pancsolással egybekötve, majd törölközés, beszélgetés, - ami talán túl hosszúra is nyúlt, de kedves volt, nem szólt az időtúllépés miatt - ért véget az együttlétünk.
  • Elszámolás:

    Kb. fővárosi átlag***, de messze az átlag feletti szolgáltatással és finomságokkal. Abszolút kiemelkedik a "mezőnyből". Utólag mikor rendeztem a *** az a gondolat járt a fejemben, hogy úgy éreztem magam, ha nem kéne fizetnem akkor mintha egy kitűnő barátnőtől távoznék és ez bizony ritka.
  • Összkép:

    Naná, hogy ajánlani tudom, minden igényes vendégjelöltnek. Az nyilván jelent valamit, hogy hosszú pályafutásom első beszámolóját írom! Olyan késztetésem volt, hogy nem tehettem meg, hogy ne írjak. De jó, hogy így jártam! Gondolom a rendszer pont ezért csak a jó lehetőséget kínálta fel és nem értékelhettem magasabbra. A kapun kilépve gondtalannak és súlytalannak éreztem magam. Trami biztos, hogy még visszatér.
Happy Massage