• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta terveztem a visszalátogatást, szabin voltam, amint láttam hogy megerősítette 10-19ig elérhető és azt is kiírta azt tehetsz velem amit akarsz már hívtam is, hamar elértem, még 10 előtt hívtam,12.00re kértem az időpontot, még szabad volt minden időpontja, első érdeklődő lehettem, címet megkérdeztem, az ajándék kiment a fejemből hogy rákérdezzek, azért vittem magammal raffaellós dobozt, mert tudtam ez a kedvence.
    A telefonban nagyon megnyerő hangja volt Lilikének.
  • Megközelítés:

    Határ úttól kék metróval az Árpád hídig, onnan sétáltam, azért így mert volt egy csomó időm, megoldható kevesebb sétával is, de én ezt az útvonalat választottam még így is hamarabb érkeztem, igaz nem kellett sokat várnom. Mikor a megadott címnél voltam megmondta a kódot és a szintet, gyorsan odataláltam, egy kinyitott ajtó jelezte hová térjek be.
  • Helyszín:

    A helyszín egy szépen rendben tartott lakás, ízlésesen berendezve, tágas.Annyit változott a helyszín a múltkorihoz képest hogy a nagy TV a nappaliból bekerült a tetthely szobájába, azonnal beindítva a fantáziámat. A fürdőszobában volt szájvíz, használtam, kád volt, többféle tusfürdővel, a babát választottam. A törülköző méretben, nedvszívásban is tökéletes volt.
  • Lány külseje:

    A nyitott ajtón belépve megláttuk egymást, ha jól emlékszem nem meztelenül fogadott, de az arc és lénye jobban megfogott nagyon kedves volt, meglepődött hogy november után újra itt vagyok, rögtön beszédbe elegyedtünk, alakja szép akárcsak az arca. Barátságosan fogadott, szeretetéhséget éreztem rajta ahogy átölelt.
  • Action:

    Még az ajtón belépve az előszobában odaadtam az ajándékát, egy raffaellóval teli dobozt ami nagyon tetszett neki, ekkor kaptam a szeretetteljes ölelést tőle. Majd bementünk a tetthelyre, ahol megláttam a változást, az ággyal szemben a nagy TV-t, mondtam is hogy itt aztán lehet pornófilmet nézni, mondta azért is lett behozva, na akkor színesítsük az együtt töltött időt, nézzünk közösen pornófilmet, igent mondott és nem csak erre, a közös fürdésre is, pedig előttem már fürdött szépen elkészülve várt engem, jól esett hogy velem tartott, meg a közös fürdés is jól esett. Ezután tetthelyre vissza.

    Még annyit kértem hogy a képen látható piros melltartó és bugyi kombinációt vegye fel, keresett olyat majd bekapcsolta a TV-t és elindított rajta egy pornófilmet, az első körben nem igazán ezt néztük, egymással voltunk elfoglalva, csókolóztunk, franciázott is nekem, majd említettem popó is beleférne a lehetőségeimbe, benne lenne-e? Erre is igen volt a válasz, gumi húzás előbb még punci egy kicsit misszionáriusban, majd átrakta popóba, és nem használt síkosítót! Simán mehetett a popó, elboldogult a vastagságommal, azt gondolom Lilikénél méretfüggetlen lehet a popó, a vég így is ért,benne, a popójában. Nem semmi élmény volt!

    Szünet abból állt hogy megkértem hogy a hasára feküdjön úgy hogy a TV-t lássa ő is és majd én is ahogy a hátát,nyakát puszilom, ez így is történt, és miközben ezt műveltük a farkam ott ágaskodott mögötte, a fenekéhez dörzsöltem közben nyakát, vállát csókoltam ő pedig hogy neki is jó legyen két kezével a hasa alatt hátranyúlt és elkezdte magát izgatni, erre még jobban begerjedtem, volt egy olyan jópofa érzésem hogy itt ő az aki engem arra használ hogy kielégítsem, mikor megnéztem ujjal mennyire nedves, magam is meglepődtem, teljesen az volt! Gumi fel és hátulról csináltuk, ő nézte a pornófilmet, továbbra is izgatta magát ugyanabban a hason fekvő pózban és kérte feküdjek rá hogy testünk összeérjen, közben a farkam a punciban kényeztette Lilikét, láttam rajta hogy élvezi, ha hosszabban bírom egész biztos elélvezett volna ő is.De egyszer csak kivettem, gumit letéptem, és a hátára élveztem, na ilyet se csináltam még. Kért papírzsepit, odavittem, de én töröltem le a hátát hisz én értem el.

    Majd ágyon egymás mellé bújás, megkérdeztem nem szeret annyira csókolózni? Kicsit az első körben keveset csókolóztunk, Lilike nem igennel vagy nemmel felelt hanem tettekkel, azonnal megcsókolt, igazi hosszabb nyelves csókolózást kaptam tőle. Még pici beszélgetés majd elmentem fürdeni. Fürdés után ágyra leültem, másik ajándékot is odaadtam, majd kikísért.
  • Elszámolás:

    Az nagyon megérte!!!! Popó volt benne, egyetlen extraként, telefonban nem tisztáztuk, de jól emlékeztem hogy mennek a dolgok, az ágyon terítettem szét a sok kis ajándékot, ami Lilikének is tetszett.
  • Összkép:

    Nagyon jó, sőt felejthetetlen! Síkosító nélkül popózni nem semmi, ahogy az is egy élmény marad ahogy Lilike magát izgatta, ez nem megjátszás volt, ő tényleg ilyen, ha már szex, azt ő is élvezni akarja és ezért megtesz mindent, jó kis barátnő feelinget adott, mintha a barátnőmmel csináltam volna. Végig volt benne egyfajta vágy. Az elején még hangolódtunk, nem rohantam le, romantikus, nimfomán teremtés, hagyni kell kibontakozni és meghálálja. Én olyat tapasztaltam meg Lilikével amit soha azelőtt senkivel se.
Happy Massage