• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Atixxx!

    Nem szégyelled magad! Egy gyakorlott beszámoló írótól többet várna az ember. Nem emlékeztél arra miben fogadtalak...ez kész tragédia. Hogy képzeljék el akkor a kollégák a találkozásunkat? A végén még meztelenül fognak gondolni rám.
    A masszázs részt viszont ügyesen kitöltötted, dacára, hogy érdemi munkát nem végeztem ez ügyben. Talán majd legközelebb.
    Nevetve olvastam félsz attól, hogy kihúztad a gyufát. Megnyugtatásul közlöm, hogy messze vagy te még attól.
    Az édességet köszönöm! Mivel a csokihoz való viszonyom elég speciális, így lassan az Aliz helyett a Gombóc Artúr nevet kellene majd felvennem.
    Azóta ettél epres joghurtot? Legközelebb más ilattal foglak várni.

    Gyere-gyere, ha máskor is egy kis pimaszkodásra van szükséged.

    Artúr

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon figyeltem fel Alíz hirdetésére, és még rendelési idő előtt sikerült is telefonon elérni. Telefonban évődő, játékos hang ad részletes tájékoztatást. Aznap délutánra sikerült megfelelő közös időpontot találni. Simán ment.
  • Megközelítés:

    Részemről autóval mert kicsit távol esik tőlem, de parkolni majdnem a ház előtt sikerült a buszmegálló előtt:). Kapott cím egyértelmű, és Alíz még a házat is jól körülírja, nem lehet eltéveszteni. Belül viszont trükkös, mert hegyvidékről lévén szó, igazából a ház tetején megyünk be, majd lefelé haladva leljük meg a rendelőt ....már ha el nem tévesztjük mint én:)
  • Helyszín:

    Teljesen korrekt lakás, talán hárman fogadnak itt. Kicsit nagy a nyüzsgés a házban, de a lakásban már teljes a diszkréció. Alíz szobája szépen, hangulatosan berendezve, a tetthely egy nagy szivacs tatami. Fürdő kicsit trükkös a kád miatt, de néhány jól koreografált balett mozdulattal sikerült bevenni. Van tusfürdő választék, szájvíz stb.
  • Lány külseje:

    Hát bevallom férfiasan fogalmam sincs miben fogadott, talán kis fehérnemű szettben. Kicsit mással voltam elfoglalva :) A képek nem igazán adják vissza a valóságot, szerintem jobb élőben. Karcsú, magas, érett nő, hihetetlen formás popsival. Inkább vékonynak mondanám, de NAGY JÓL fogható mindenhol... Érdeklődő kék szemek, és folyamatos zrikálás, figyelni kell rá folyamatosan:)
  • Erotikus masszázs:

    Na ide nem igazán tudok sokat írni, de ígérem legközelebb erőt veszek magon és kivárom. Persze nem azért nem tudok mit írni, mert nem történt semmi, hanem mert kicsit hamar belebonyolódtam Alíz kellemes testének kényeztetésébe. Ez nem tudom mennyire volt kedvére (mégis csak első találkozónk volt), de miután nagymacska módjára elnyúlt a szivacson nem álltam meg hogy simogassam, dögönyözzem azt a csodás popsit. Ha már idáig jutottam kicsit tovább is merészkedtem a szintén csodás kehely irányába (nem kislányos, inkább a húsos nagyajkak az uralkodók), franciás ténykedésem Alíz kedves nyögdécselése kísérte. Kicsit később valójában sor került egy kellemes lingam masszázsra is, amely bő olajozás követően történt. Ennél azért nem sokat időztünk mert Alíz már a következő fázisra tért át....
  • Levezetés:

    A levezetés nagyon egyedi Alíznál, gyakorlatilag a puncival történő masszírozás minden formáját (előröl, hátulról) jól műveli, tényleg olyan mintha....de mégsem:). Ezt igyekeztem minél tovább élvezni, miközben csodás fogású csípőjét, fenekét ragadtam meg, nehogy kiessünk a ritmusból. Tényleg eszméletlen jó volt és gyakorlat is eredményesen zárul részemről (elmondása alapján részéről is:). Kis tisztogatás és újabb balettozás után öltözés, kis beszélgetés és távozás (TP semmi, bár már jócskán időn túl voltunk, lehet ezért hívtál?).
  • Elszámolás:

    Próbálkoztam az elején, de ezt Alíz kedvesen elhárította, így maradt a végére az előre egyeztetett kellemes mértékű ajándék. Első találkozó lévén csak egy órát terveztem, de kicsit azért tovább tartott, utólagosan is bocsánat. A repertoár ismeretében valóban ajánlatos a hosszabb látogatást tervezni.
  • Összkép:

    Alíznál tett látogatásom maradandó élmény volt (valószínűleg nem is az utolsó, ha valamivel most ki nem húzom a gyufát). Nagyon közvetlen, kedves, de azért határozott és meghódítandó hölgyet ismerhettem meg személyében. Puncival történő masszázs kimaxolva, de aki szeret csinos, jól fogható nagymacskákat kényeztetni, annak is maximálisan ajánlott. Ha még kölcsönös francia nyelvlecke is része lenne a programnak.....de mint mondta, csak azt vállalja amit igazán szeret, de abban tényleg magasra teszi a mércét. Csókolom a hölgyet mindenhol.
Happy Massage