• Lívia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy hete voltam nala, csak utazgatasaim miatt nem jutottam beszamolo irashoz.
    Telefonon hivtam egyik este. Lattam online van, ugyhogy gondoltam megprobalom. Sikerrel
  • Megközelítés:

    Mivel kerületi lakos vagyok nem volt gondom megtalalni a helyszint. Autoval erkeztem, szerencsere parkolohelyet is sikerült talalnom.
  • Helyszín:

    Modernebb epitesu haz. Talalhato lift, de nem szükseges a hasznalata, csak egy emeletet kell lefele menni. A lakas tisztanak tünik, szerintem ketten vagy harman dolgozhatnak, de a diszkret a logisztika.
    Tusfürdö valasztek normalis es tiszta törölközöt is kap a vendeg mindig.
  • Lány külseje:

    Livia MILF kategoria, picit husi, de nekem pont jo. Kedves arca van, szerencsere nem csalodtam az eltakart kepek miatt.
  • Erotikus masszázs:

    A masszazs hason fekve kezdödött (eleinte melltarto es tanga volt rajta). Hol a seggemen ült, hol mellettem terdelt. Erös keze van, bevallasa szerint tanulta a masszazst, ami ugy gondolom igaz is, bar nem melyizom masszazs (nem is azert jövök), de több a siminel. Nem neztem az orat, de kb. 30-35 perc volt. Ha jol emlekszem a labaknal kezdte es szepen haladt felfele, erotikus elemek meg ilyenkor nem voltak, de nagyon kellemes, es kellöen erös volt. Egy idö utan, nem tudom mikor, mert egy kicsit bepunnyadtam, le került a melltarto is. Meglocsolta magat vizzel es kezdetet vette a csuszka, ami inkabb a melleivel törtenik. Majd erezven a valtast megkert, hogy egy kicsit en kenyeztessem (masszirozzam). Ami meg is törtent....
  • Levezetés:

    Amikor en massziroztam (ö hason) megszabaditottam a franya tangatol, ami nagyon zavart :) Finom, kerek popsijat elkezdtem maszzirozni es közben ujjaim elindultak egy kis vandor utra. Igy probaltam minden szögböl kenyeztetni. Finoman megemelte csipöjet, gondolom jol esett neki. Ovatosan alulrol simogatva neha, neha hüvelyk ujjam becsusszant, akkor mar nedvesedö, forro puncijaba. Majd egy idö utan felterdelt, en mögötte, combjai köze vette, erösen allo kisbaratomat es ugy kenyeztetett.
    Ezutan nem kellett sokat csinalnia, elöre dölt es en hatara es popsijara elveztem. Szerintem akart volna meg egy kicsit dumalni utana, de sajnos nekem nem volt idöm.
    Utan együtt elmentünk tusolni, ahol lemosta hatamat.
  • Elszámolás:

    Telefonon informalt a feltelekröl es **** is. Korrekt volt, szerintem egyaltalan nem veszes az ****.
  • Összkép:

    Livia nagyon kedves, aranyos. Szerencsemre azonnal tudott fogadni. Elvezi amit csinal, es a ha vendeg is jo partner, akkor kellemes idöt lehet vele tölteni. Keretik vigyazni ra.
Happy Massage