• Brigi MILF

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés egyszerű és sima volt. Mondtam nekem mikor jó, Ő mondta hogy szabad és már mentem is.
  • Megközelítés:

    Nem tudok nyilatkozni hogy kocsival milyen, mert a közelben dolgozom így gyalog mentem. A helyszín a város egy forgalmas részén van így gondolom nem nehéz megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, csendes, illatos, rendezett a célnak tökéletesen megfelel. A fürdő tiszta, millió tusfürdő közül válogathat az ember. Az ágyikó nem tudtam eldönteni hogy nagyon alacsony, vagy egy vastag matracról van szó, de kényelmes.
  • Lány külseje:

    A hölgy külseje fantasztikus, ahogy azt a neve is mutatja MILF. A pofija helyes (mondhatni milfes), nagy szilikon szájjal, szép mosollyal gyönyörű szemekkel. A testéről nem is tudom mit írjak mivel a képek elmondják hogy fantasztikus. A képek alapján arra számítottam hogy a mellei olyan kemény, lufiszerű tapintásúak lesznek, de kellemes csalódást volt, finomak, jól markolászhatóak. A bőre selymes, illatos, jó hozzáérni, simogatni, csókolgatni.
  • Action:

    Levetkeztem, fürdőbe el, majd amikor visszatértem, ölelkezés simogatás, ha jól emlékszem én indultam elsőre lefelé a nyelvemmel kezdtem kényeztetni. A punci szép, finom, tiszta. Jól reagál a kényeztetésre de van egy olyan érzésem hogy nagyon nehéz ezúton eljuttatni a csúcsra. Néhány perc nyalakodás után fordultunk és Ő következett. Na itt jön amit hiába írok le. Leszoptak már egyszer-kétszer de így még nem!!! Koppanásig beveszi, szerintem a földön nincs is akkora mi ne menne le neki gond nélkül. Lágy ugyanakkor kellően intenzív és bőnyálas csodásan körül öleli az ember szerszámát. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla. Majd úgy döntöttem hogy akkor kérem az NFVSZ opciót mert nem bírtam magammal élveznem kellett. Aztán pihi jött. Masszázs jött ami nagyon jól esett mert borzalmas állapotban van a hátam, nem tudtam eldönteni hogy profi-e vagy sem, nekem nagyon jó volt. Közben nagyon kellemes csevej. Majd fordulás, ismét egy őrületesen jó cumi. Majd gumi, és misszonárius, ám a mindennapi fárasztó munka kibabrált velem és lankadtam legott. kibújtam és nyalni kezdtem de bármelyik formációt vettem elő úgy éreztem nem fogok célt érni. Én úgy éreztem hogy az én hadnagyommal már nem éri meg vesződni bár még kb. 20 perc volt hátra az órából. Itt jött a csavar: kérdezés nélkül megint rácuppant! Hozzáállása frenetikus!!! Általában hagynak távozni amikor látják kedvetlenségem, de ez a nő egyszerűen elképesztő. Szóval megint orál, ezúttal gumi volt rajtam, de mintha nem is lett volna. Uraim, Brigi a nagybetű NŐ!!!
  • Elszámolás:

    Az elszámolás előre történik. Az alap átlagosnak mondható, talán az extrák kissé átlag felettiek, de a nő sem átlagos!
  • Összkép:

    Nagyon kellemes élménnyel távoztam tőle és biztosan visszatérek amint ismét lehetőségem lesz. Ha tehetném Korzika, Szardinia vagy Mallorca, és örökre elbújnék vele kettesben egy kis kunyhóban a tengerparton.
Happy Massage