• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétvégi délelőtt hívtam,kb másfél órával későbbre kaptam időpontot. Kedvesen elmondta, hogy BKV-val mi a legegyszerűbb útvonal.
  • Megközelítés:

    Villamos, majd kis séta (elég szép idő volt, nem esett nehezemre). Kicsit korábban értem oda, de sebaj, a közeli parkban süttettem az orcám amíg nem jelzett hogy mostmár hívhatom...
  • Helyszín:

    Egyszobás lakás kultúrált környezetben. Fürdő kicsi, de tiszta. Hatalmas tusfürdő választék és még szájvízből is kétféle. Tetthely: franciaágy, tökéletesen alkalmas a feladatra.
  • Lány külseje:

    Nem olvastam végig az összes beszit, de gondolom sokan megénekelték előttem, hogy Amanda milyen szépséges tünemény. Meglepett a mezőnyátlagot meghaladó magassága, ami még jobban kiemeli arányos idomait. Szúrós szemmel keresgéltem hibát rajta, de nem találtam, az én ízlésemnek szinte tökéletes minden porcikája.
  • Action:

    Levetkőzve várt az ágyon, miután visszatértem a fürdőből. A feszültségoldó beszélgetés könnyen indult, mert a lány nemcsak szép, de értelmes is. Ráadásul rutinosan felméri, hogyan kell az ügyfél kedvébe járni (ez lehet tapasztalat, de akár vele született érzelmi intelligencia is). Gyengéd bevezető csókok és simik után felkerestem gyönyörű kelyhecskéjét (elég nagy mintavétel alapján állíthatom, a legszebbek közé tartozik) és igyekeztem nyelvemmel kényeztetni. Jelezte, hogy jólesik neki, de színészkedésnek nyoma se volt. Úgy gondolom , a természetesség és kedvesség Amandánk alaptermészetéhez tartozik. Hacsak nem kiváló színész, aki mindenkivel elhiteti, hogy akkor és ott ő a legfontosabb személy számára. Mindegy is, az eredmény számít: a Vele töltött idő alatt kapsz egy szextündér-barátnőt. Az aktus aprólékos részletezése helyett ezt fontosabbank tartom megemlíteni. Bőven kárpótol ezzel a néhány általa nem vállalt póz kimaradásáér... Azért óvatos behatolás után teszteltük a misszionáriust és a kutyust is, édeni érzés ebben a finom-szűk punciban lenni :) Gumihúzások előtt persze részem volt franciás kényeztetésekben is. Talán ezzel volt az egyetlen kifogásolnivalóm: én szeretem a lassú, fokozatosan gyorsuló ütemet, Amanda - mint a legtöbb fiatal lány - az allegro híve. Talán mert az ügyfelek többsége így kedveli... De ezt is meg lehetett beszélni Vele, nem volt sértődés. A végkifejlethez némi kezezés is kellett, de nem volt türelmetlen, amiért nehezen értem a csúcsra.
  • Elszámolás:

    Nem tudtam pontosan megmondani előtte hogy meddig akarok maradni, ezért utólag rendeztem, ami ellen semmi kifogása nem volt.
  • Összkép:

    Ideális partner BF kedvelő makktársaknak, de a durva szexet preferálók máshol jobban érezhetik magukat. Ritka kedves és nem rátarti lány - holott sokakkal ellentétben volna neki mire...
Happy Massage