• Mesi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirdetése alapján egyből megtetszett, így hát hívtam is. Telefonban mindenről készségesen tájékoztatott, de az aznapi időpont nekem nem felet meg. Maradtunk a másnap délutánban.
  • Megközelítés:

    Férfi társaim által gyakran látogatott környék. Könnyen megközelíthető BKK járataival, és autóval is.
  • Helyszín:

    A környéknek megfelelő újszerű épület. Ha jól emlékszem kb 6-8 éve épülhetett. Parkolás csúcsidőben kissé nehézkes lehet. De a közelben található plázában biztosan akad hely. Úgy is jót tesz egy kis séta.
    Épületben lift könnyíti meg az emeletre jutást. Házban tisztaság, rend. A lakás szépen berendezett, tiszta.
    A fürdő szint úgy.
  • Lány külseje:

    A hölgyemény szép, formás. Arcát illetőleg kicsit másra számítottam, de így is megfelelt.
    Mellei isteniek, ezek feledtették velem a ki s csalódást.
  • Action:

    Lakásba betérvén, egy kis ismerkedés, puszi. Majd szobába be. Tisztáztuk a lehetőségeket és én el tusolni.
    Rengeteg tusfürdő közül lehet választani... Szobába visszatérvén nem várt senki, csak egy masszázspad és egy tatami. Kis idő múlva a kolléganő határozott "kérésére" megjött Mesi. Egy fürdőlepedő volt csak rajta, amitől hamar megszabadult. Rám bízta a választást hogy franciás kényeztetés vagy masszázzsal kezdjünk. Én az előbbit választottam. Nem bántam meg. Egy isteni végig franciát kaptam, bár nem a szájában lett végem. Majd kis tisztogatás és át invitált a masszázspadra. Itt is kellemes csalódás ért, nagyon jól masszázsa. Lábaim, hátam, karjaim, nyakam végezetével vissza tértünk a tatamira. Itt már nem kellett nagyon győzködni a velem egykorút. Meg is jegyezte Mesi hogy látja készen vagyok a második felvonásra. De még türelemre intett. Most jött a csúszkás masszázs. Isteni méretes melleivel fel alá síkklott rajtam. majd egyszer csak eltűntem a szájában, ismét egy isteni franciába kezdett. Kis idő múltán kértem hogy húzzunk védőfelszerelést. Erre ő kérdezete hogyan szeretném magamévá tenni. A kutyus pózt választottam, mit kiderült ő is szereti. Amit hamarosan éreztem is, kivégzett.
  • Elszámolás:

    Action végeztével együtt elmentünk tusolni, majd öltözködés közben vidáman elcseverésztünk. Az ajándékot kifelé menet a masszázspadra helyeztem.
  • Összkép:

    Első csalódásom ellenére pozitív élménnyel távoztam. El tudta velem feledtetni, hogy az arca igazán nekem nem jött be. Talán a masszázs lehetne egy kicsit rövidebb. Őszeségében jó és ajánlott szolgáltató.
Happy Massage