• Tiffany

  • Tiffany reagálása

    Köszönöm a beszámolót.Várom a következö alkalmat

  • Egyeztetés:

    Simán ment, de mint írja, egy Úriemberrel kell megbeszélni a dolgokat. Ezt meglehetősen furcsának találtam, ezért sokáig nem is hívtam, de miután megtörtént, nem érzetem kínosnak, különösen mert minden benne van igazából az árban, túl sok midnenről az időponton kívül nem szükséges egyeztetni. Az azonban mindenképp hátrány, hogy nem lehet vele előzetesen beszélni, sokaknak (így nekem is) fontos a telefonos tájékoztatás alapján szerzett benyomás.
  • Megközelítés:

    Stadion környéke, könnyen megközelíthető parkolóhely tömegével, és buszmegálló is a közelben a tömegközlekedők kedvéért.
  • Helyszín:

    Egyszerű lakótelepi lakás, a célnak megfelelő, elegáns berendezést senki ne várjon. A fürdő feleszereltsége éppenhogy ugorja a lécet. Az eseményeknek helyt adó szoba megfelelően tágas, ruhákat le lehet pakolni, az ágy nem nagy francia, amolyan kihúzható kanapé-szerűség, de nem volt vele probléma.
  • Lány külseje:

    Az újonnan közzétett képeknek tökéletesen megfelelő, de ezekből az is látszik, hogy a korábbi képek némelyike azért finoman szépítette a valóságot. Bejelöltem, hogy valódi képpel hirdet, de ez úgy pontos, hogy valódi ÉS retusált képpel IS hirdet.Teljesen egyértelmű, hogy melyek ezek.
  • Action:

    Tiffany úgy fogadot, ahogy a képeken is látszik, szexi combfixben, mosolygósan, kedvesen. Miután találkoztunk, rájöttem, miért van szüksége telefonközpontosra, és így utólag teljesen megértem a dolgot. Nagyon kedves, közvetlen lány. Masszírozással kezdtük, ami egyáltalán nem volt szakszerű, inkább kellemes simogatásnak mondanám. Fordulás után simogatás és franciázás következett. A franciája elsőrangú, láthatólag (vagy jól megjátszottan?) élvezi is nagyon, és a kényzetetésre is nagyon jól reagál. A teste hamvas és finom, a cicik épp tenyérbemászóak, és rendkívül formásak, legalábbis az én ízlésemnek teljesen megfelelőek. Lovaglással kezdtük, amit ritkán tapasztalt érzékiséggel művel, nagyon finoman fonódott körém, és igazán izgató a vonaglása. Aztán varázsütsére szinte egyszerre mondtuk, hogy jöjjön a kutyapóz, és hátulról egy alapos döngetés következett, amit nemcsak, hogy nem bánt, de úgy tűnt, hogy kifejezetten élvez is. (Lehet, hogy ezért akart ő is fordulni?) A látvány hátulról is tökéletes és izgató, és így is jól mozog, jól reagálta le a mozdulataimat. Így lett végem, de olyan szinten, hogy percekig alig tértem magamhoz...
  • Elszámolás:

    Megbeszélteknek megfelelően, meglepetések nélkül, teljesen korrekten, nincsenek külön ajándékok.
  • Összkép:

    Összeségében nagyon jó élményekkel távoztam, egy dögös, a szexet szerető, aktív és érzéki lányhoz volt szerencsém, akit biztos, hoigy meglátogatok még.
Happy Massage