• Lolita

  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    Köszönöm a véleményed. igazán jól esik.

  • Egyeztetés:

    Napokon keresztül hívogattam, közben a róla szóló besziket olvasgattam és csurgattam a nyálam.Végén üzenetben az oldalon keresztül tudtam elérni. 2 nappal későbbre reggeli időpontot kértem. Visszaírt, hogy legyen inkább 12, mert reggel úszni megy. Ennek külön örültem, hogy friss és laza lesz a drága !
  • Megközelítés:

    A lakótelepeket szívből utálom, kivéve Gazdagrétet, talán a Szomszédok, vagy a dimbes-dombos területet, a kanyargó utcákat. Autóval mentem , ingyen parkolót találtam csomót a ház előtt is. Az oldalon megadott cím pontos volt.
  • Helyszín:

    Síma lakótelepi lakás, se több, se kevesebb , Lolitáéké. Az ő kis szobája pont elegendő, légkondival, hatalmas ággyal, jó vastag szivaccsal, végigmenő szekrénysorral. Nem sötétített be, csak a függönyt húzta össze egy kicsit, a lakásban egyedül voltunk. Ruháimat a szekrénysorra dobáltam le , mert Lolita beindított már az utcán a kisugárzásával.
  • Lány külseje:

    Én az utcán a vékony, nyulánk lányokat szeretem, az ágyban meg a kicsi vékonyka lányokat, marokba illő kicsiny popsival, vidám személyiséggel. Lolita minden vágyamat megtestesíti, bájos arcocskájával,
    kedves mosolyával , hangocskájával megkoronázva . Lejött értem szokásához híven a tündérke, egy rövidujjú pólóban, egy szál farmerben, úgyhogy már a liftben magamhoz vontam , védve a hideg ellen.Édesen csacsogott és mosolygott, meg kellett csókolnom azonnal.
  • Action:

    Tusolásból jövet , mint egy ártatlan lányka, az ágy végében kuporgott egy kis falat bugyiban, félig ülve. Mellecskéi keményen dudorodtak, kicsit nagyobbak, mint a képeken , és kedvemre valóan rugalmas a tapintásuk. A szemében láttam , hogy élvezi csodálatomat és félénk közeledésemet. Mellé bújtam és nyelvemmel indultam felfedező útra , amit a kezeim óvatosan követett. Alabástrom bőrét megérinteni csodálatos érzés. A mellbimbói érintésemre megkeményedtek , a nyelvemmel folytattam a játékot. Csókolózni nagyon jó vele, kértem dugja ki a nyelvét, amit szívesen megtett ingerkedve. A köldökét is nyalogattam a testékszere körül, és lassan szétnyitottam a lábait. Egy kis csupasz babapuncit találtam, amit gyönyör volt nézni és nyalogatni egyaránt. 69-ben folytattuk, mert ő is aktivizálódni szeretett volna , én meg folytatni, amit elkezdtem. Én alul maradtam, a két kezemmel hol a popsiját markoltam, hol a derekát , a hátát szorítottam , hogy a nyelvem beljebb kerüljön. Ő szépen lassan, csemegézett, játszott a makkommal, aztán kis szájával eltüntette, ami kilógott belőlem. Mivel a hanghatások ellenére nem találtam elég nedvesnek, kértem, hogy lovagoljon meg. Kis sikosítás után óvatosan beillesztettük a makkom, aztán lassan beljebb , és beljebb. Ekkor elöntötte az orgazmus , mint egy búvópatak és elindulhatott a ki-be mozgás rendesen. Kutyusban igyekeztem minél beljebb hatolni, ő is ezen ügyködött
    Papás-mamásban folytattuk, a két lábát igyekeztem pozícióba hozni, végül nyakamban volt mind a kettő, a popsiját két kézzel kiemeltem és nyomtam neki, amíg el nem élveztem.
    Hagyott pihenni, amíg magamhoz nem tértem, aztán közösen lerángattuk viháncolás közben a gumivé-
    delmet. Nem engedtem kimenni, a nyelvemmel nyaltam ki édes nedvét, mint maci a mézet, nem bírtam betelni kis kelyhével.
    Egy kicsit beszélgettünk , főleg intim dolgokon , a Kamagráról is eszmét cseréltünk nagy vihogással, de
    a szemem nem bírtam levenni róla, a kezem is járt mint a motolla. A punciját addig simiztem, míg megkérdezte : Kérsz még egy gumit ?
    A válasz egy csók volt, ő ráhajolt a lényegre , a gyönyörű hajával eltakarta a látványt. Most már könnyebben ment a behatolás, nem is siettem, mert isteni dolog benne lenni. Azért végig vettük a korábbi gyakorlatokat szépen . A végén megint alul maradtam, Lolita is a hátán volt de fölöttem . Én forgattam a lábaival, a derékszög volt a legjobb pozíció, úgyhogy benne voltam , de közben csókolni és símogatni is tudtam egyszerre . A két kezemmel a karcsú derekánál és popsiját fogva tudtam a sebességet változtatni. Itt aztán begyorsultunk, és egymás hanghatásait figyelve , egyszerre értük el a Paradicsom kapuját.
    Mivel közben lejárt az időm és a maradékot is csókolózással töltöttem , zuhanyra nem maradt idő, csak a végét tisztogattam le és beugrottam farmerembe. Búcsú után gyalog szédelegtem le a lépcsőn, hogy magamhoz térjek.
  • Elszámolás:

    Első dolgom volt volt az ajándékot és liliomszálakat a szekrénysorra helyezni szokásomhoz híven, mert
    félek, a végén biztosan elfelejteném. Amit én kaptam, az **** nem kifejezhető.
  • Összkép:

    Lolita olyan mint egy törékeny virágszál, vigyázni kell rá. Mint egy időutazás, olyan Lolita bűvkörébe
    kerülni, vissza a gimnáziumi házibulikba ! Már tervezem a következő talit !
Happy Massage