• Jazmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. Kétszer hívtam másodjára felvette következő nap délutánra kértem időpontot ami jó volt neki is előtte egy megerősítő hívás ahol a pontos címet is elmondta.Telefonban korrekt tájékoztatást kaptam szóval minden rendben ment.
  • Megközelítés:

    Itt egy kicsit elkavarodtam a saját hibámból mert nem találtam az utcát kicsit eldugottabb helyen van plusz nem is vagyok ismerős a környéken körbe autókáztam kicsit mire meglett, de így utólag már elég könnyű megközelíteni.A parkolás nem tudom hogy hétköznap ingyenes-e mert én hétvégén voltam. Bkv kicsit talán messzebb van de akkor is maximum 10 perc séta.
  • Helyszín:

    Egy frankó kis új építésű ház. A lakás is nagyon tuti. Ízlésesen berendezve komolyan mondom magam is ellaknék ott. Fürdő is rendben sok fajta tisztálkodásra alkalmas anyaggal mind a test mind a száj megfelelő higiéniai szintjének fenntartásához. A háló szintén teljesen megfelel a történések elvárásaihoz.
  • Lány külseje:

    Aki az arckitakarástól rosál annak nem kell aggódnia mert minden rendben van a hölggyel. Aki meg netán az alakja miatt aggódik annak azt ajánlom hogy törölje ki a csipát a szeméből és úgy nézze meg a képeket, mert ott aztán nem talál kivetnivalót. Elég magas lány főleg hogy még magassarkú is volt rajta, de ha leveszi akkor már nem vészes bár engem ez nem zavart. Egyébként nagyon kedves mosolygós lány sokat nevettünk. Egy fehér egybe ruhában fogadott de már ott is látszott a hibátlan alakja úgy szedtem össze az államat a földről ami nem volt könnyű mivel csak tapogatni tudtam mert a szemeimet folyton lefoglalta a látvány.
  • Action:

    Megérkeztem cipő le, kaptam vállfákat hogy arra tegyem a ruháim. Majd leültünk kicsit beszélgetni erről arról aztán el fürdeni ő már túl volt rajta mire oda értem. Már az ágyon várt mire végeztem. Leültem mellé kis duma szemkontaktus állandó gyönyörű szemei vannak. Majd kis pusziváltás következett. Hanyatt fektettem és elkezdtem végigcsókol a testét a szájától kezdve a nyakán és a cicién keresztül egészen a dombocskákig ahol elidőztem kicsit mert finomak voltak. Majd szép lassan elindultam felfele de megálltam a nyakánál mert kérte hogy ott csináljam még kicsit mert egész nap eltudná viselni. Én is tudtam volna de sajna annyi időm nem volt. Majd én feküdtem hanyatt és elkezdett kényeztetni amit nagyon jól csinált bő nyállal néha ráköpött már a látvány is brutális volt nem beszélve a nyelvtechnikáról szóltam is neki hogy elég mert nem lesz erőm a gumis részre úgyhogy fel is rántottuk a védőeszközt és hátulról láttam neki. Ekkor vettem le róla a magassarkút mert nem szerettem volna ha térden szúr vele. Ez persze nem tartott sokáig mert már annyira fel voltam húzva az előtte nyújtott francia miatt. Ráadásul még a látvány amit hátulról nyújtott az a gyönyörűen formásan kerekedő popsi is felért egy azonnali orgazmussal. Törölgetés majd tusolás de idő hiánya miatt már második menetre nem volt idő. Kicsit beszélgettünk majd lassan elindultam.
  • Elszámolás:

    Korrekt amit megbeszéltünk azt kaptam, Kicsit pesti átlag felett, de teljesen megéri azért amit kap az ember azért nagyon kedvező. Előre kérte lehet azért mert még először voltam nála nem tudom de lehet hogy így szokta. Engem nem zavart.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele fantasztikus az alakja, szép az arca, nem is beszélve a szemeiről amitől elolvad az ember. Nagyon jó fej lehet vele beszélgetni látszik rajta hogy nem kényszerből csinálja, bár ez azért is lehet mert nem egy (az ő szavaival) futószalagos lány naponta max. 2-3 embert fogad. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki egy fantasztikus órát szeretne eltölteni egy fantasztikus lánnyal. Van egy olyan érzésem hogy még találkozom majd vele ;) Nagyon vigyázni rá kedves MT-k
Happy Massage