• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Simán ment, mivel online jelentkeztem be hozzá, 3 nappal korábban. Ráadásul az általam megjelölt időpontot egyből elfogadta. Számcsere, aztán már csak a visszaszámlálás :)
  • Megközelítés:

    Elég frekventált helyen lakik (Lehel tér), így szerintem bárki tömegközlekedéssel érkezve könnyen megtalálja, a lépcsőház is a főútról nyílik egyből, nem nagy kihívás megtalálni.
  • Helyszín:

    Átlagos a ház, habár némi felújítást a lépcsőházban észrevettem, a lift azért például elég régi darab.
    A lakást is szintén átlagosnak mondanám, bár hangulatosan van berendezve, azért talán a rossz elerendezése miatt kicsit labirintus feelingem volt. Amúgy tiszta, jól felszerelt, rendezett a fürdő, a szoba abszolút hangulatos, segít diszkréten ráhangolni az eseményre.
  • Lány külseje:

    Most jártam Nála először, de én azt kaptam a képek nyomán, amire számítottam. Bomba hátsó, gyönyörű, tenyérbe illő, formás mellek, selymes bőr, nekem abszolút bejött.
  • Action:

    Kedvesen kísért be a szobába, ahol kellemes beszélgetésbe kezdtünk, amíg le nem vettem a ruháimat és el nem mentem tusolni. Igyekeztem hozzá vissza, mert egy lenge és nagyon szexi ruha volt rajta, a szobában kellemes illat és lágy zene. Az ágy mellett a falra szerelt tükör is fokozta a vágyat, pedig még el sem kezdtünk mást, mint kötetlen beszélgetést, némi cirógatás mellett. Mivel elég stresszes volt a hetem, ráadásul nagyon őszintének és kedvesnek mutatkozott, így nem is vitt volna rá a kedv, hogy egyből a lényegre térjünk, kellett a finom ráhangolódás, én így tudtam ellazulni. Natúr franciával kezdett, amit isteni finoman csinált, semmi bőnyál vagy hangos cuppogás, egyszerűen profi munka, amihez a kezét csak arra hansználta, hogy a zacsit finoman simogassa, markolássza. Úgy franciázott, hogy hátsója a tükör felé nézett, így miközben cumizott, végig láttam a pomba hátsóját, amit jobb kezemmel folyamatosan simogattam. Szerettem volna persze én is megkóstolni őt, így áttértünk kölcsönös franciára 69ben. Persze, hogy Ő elélvezzen, az mission impossible, mivel bevallása szerint elég hosszú idő kell ,mire elélvez, így 10 perc után áttértünk az aktusra. Gumi fel és ment is a lovaglás, amihez nekem alig volt közöm, mindent ő csinált és irányított, olyan profin és érzékien, hogy szinte éreztem, amint a puncijával kiszívja belőlem az életerőt:) Váltottunk kutyusra is, hiszen szerettem volna szex közben is látni a formás popsiját. Mivel szaladt az idő, kértem, hogy hadd váltsak át popsira, ha ő is úgy gondolja - előre jelezte, hogy csak kisebb mérettel tud foglalkozni. Szemből álltunk neki az ő javaslatára, majd azért kérésemnek megfelelően hátulról folytattuk a popsit. A kedvenc pózomat felvéve (féloldalasan fekszik, egyik lába nyújtva, másik behajlítva a combomon pihen) azonban jelenzte, hogy inkább ne folytassuk így, mert kellemetlen számára. Semmi gond, hiszen egy őrületes franciába kezdett levezetésként, amit némi manuális rásegítéssel részemről fejeztünk be a melleire. Isteni volt, mindent figyelembe véve, kár, hogy nem a popsijában tudtam befejezni, de hát erről egyikünk sem tehet.
  • Elszámolás:

    Az ** akat tekintve pesti átlag, amit ráadásul csak távozáskor kér. Szerintem az élményt figyelembe véve akár többet is kérhetett volna:) Korrekt volt akkor is, amikor a popsiért végül nem kért felárat...ez azért talán a kevésbé jellemző.
  • Összkép:

    Aki egy tapasztalt és igazán szexi lányhoz készül menni lazítani, őszintén ajánlom. Először jártam nála, de mikor eljöttem, olyan érzésem volt, mintha már ismernénk egymást. Nagyon kedves és figyelmes, mellé pedig egy igazi miniatűra, erősen ajánlott.
Happy Massage