• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lola már egy ideje a kedvenceim között szerepelt, de nem folyamatosan aktív a hirdetése... Mire az ember esetleg telefont ragadna, eltűnhet... Pár napja aztán újra aktív lett és gondoltam próba szerencse, talán most nem szalasztom el. De hogy mekkora szerencse ért az hívás közben derült ki, életem egyik legkedvesebb telefonbeszélgetését sikerült átélnem. Ami nem volt rövid, de túl hosszú sem, de nagyon kellemes kis beszélgetés alakult belőle. Nem volt aztán kérdés, hogy le kell csapnom Lolára szinte azonnal! ;) Mert az ilyen csodák nem tartanak sokáig, elrabolják őket, vagy valaki más lecsap... Rendesen össze is törtem volna, de nem ez történt!
  • Megközelítés:

    Telefonon fixáltuk a címet, 13. kerület kedvelt, megújuló központi része. Térkép jó támpontot ad. Az utca egy térbeli formáról kapta a nevét, 14-es villamossal könnyen megközelíthető - pár perc séta. Autósok figyelmébe ajánlható a közeli őrzött parkoló.
  • Helyszín:

    Egy nagyon szép új építésű házikóról beszélünk, benne sok lakással. Bejutás egyszerű és diszkrét, és szerencsére senki sem figyeli, hogy jövünk vagy megyünk. X. emelet y. lakása.
    Ajtón belépve Lolán túl -itt már nehezen kaptam levegőt- rend és tisztaság fogadott. Kellemes lakás és nem a legkisebb fajtából, élhető terekkel, tágas nappalival, szép hálóval, ízléses fürdővel, a teraszt nem ellenőriztem! :) A fürdőben jó pár tusfürdőből lehet választani, a kilépő száraz és pofás! 180 felett kevés lehet a zuhanycső hossza, de azért megoldható minden. Legközelebb már tudom mit viszek ajándékba! ;) Egy zuhanyfüggöny is praktikus lenne, bár próbáltam nem sok munkát hagyni Lolának! Bár már vége a farsangi szezonnak, de lehet szerelőnek álcázom majd magam legközelebb! ;)
  • Lány külseje:

    Itt most nehéz lesz elfogultság nélkül, objektívan bemutatni a részleteket! Ajtó nyílik gyorsan be és csoda megtestesült a szemem előtt! Egy gyönyörű, nagyon csinos, mosolygós lány nyitott ajtót, aki nagyon kedves, ilyen az igazi NŐ azt hiszem! Minden stimmel a képekhez képest, sőt szerintem ezerszer csinosabb, áramvonalasabb.
  • Action:

    Már az is meglepetés volt, hogy rögtön elértem, aznap lett újra aktív a hirdetése. Az is meglepett, amilyen elragadó és nyitott volt velem a telefonban -már ekkor sokat nevettünk. Ilyen előjelek után valami csak nagyon jó vagy nagyon rossz lehet. Döntsétek el melyik verzió nyert!
    Tehát ajtón be, első sokk túlélve, ez a lány élőben is nagyon jófej és okos is, veszi a lapot, bármilyen irányba is terelem a dolgokat! Leültünk az asztalhoz, innivalóval kínált, és egy nagyon kellemes nem erőltetett beszélgetésbe kezdtünk. Sok témát érintettünk, megismertük egymás kicsit, beszikben is olvastam de ő is mondta, hogy ez nem a találka rovására megy. Mikor már úgy éreztem, hogy nem szeretnék visszaélni az idejével, illetve egy ilyen atomcsaj egy csini bugyiban és cicifixben ül veled szemben, muszáj a tettek mezejére lépni. Gyors tus után a hálóban találkoztunk újra!
    Finom csókokkal állva kezdtünk, a csók szimpátia alapú, de nem volt velem gond, nagyon finom csókjai vannak, közben kezem elkezdte felfedezni Lola érzéki testét. Nagyon finom a bőre, jó megérinteni, kellemesen barna, de nem viszi túlzásba a szolit, ezt még az elején fixáltuk. Közben az ágyra kerültünk, itt már azon munkálkodtam, hogy minden felesleges ruhadarab eltűnjön. Sikerrel jártam, egykezes melltartó kikapcsolási trükköm külön dicséretet kapott! Finoman egész testét feltérképeztem, és finom csókokkal halmoztam el, közben a nagyon finom punci közelébe értem. Nyelvem szép lassan kényeztetni kezdte a mézédes puncit, közben kezeim a cicik környékén ténykedtem. Nagyon úgy tűnt, hogy Lolának tetszett a műsorom, halkan élvezkedve repült el pár perc után.Összebújtunk, meghitt volt az egész szitu, akár csak egy barátnővel, akinek a boldogságáért mindent megteszel.
    Kis pihenő után Lola apró csókokkal mellkasomtól indult, majd kezdett szájával kényeztetni. Nagyon érzékien tette, közben a könyéket sem hagyta ki. Jeleztem, hogy jöhet a védelem, mert ha így halad, lehet szégyenben maradok! :) Ezen is jót derültünk! :) Első pár percben csak húztuk egymást, farkamat csiklójához helyezte és finoman mozgott, órákig el tudtam volna ez a helyzetet viselni vele. Aztán enyhe lovaglásba kezdett, közben csókoltam ahol értem, ciciket kényeztettem. Nagyon kellemes mellek, se nagyobbat se kisebbet nem tudnék elképzelni, tökéletesen passzolnak Lolához. Néha közelebb húztam magamhoz, majd guggoló pózba helyezte magát, itt már tényleg nagyon féltem, nagyon jó ütemet diktált. Majd fordultunk misszibe, és hol gyorsabb hol lassabb tempóval hajtottuk meg a közös etapot! Úgy tűnt mindketten nagyon élveztük ezt a felvonást. Gumiban ért a vég, nem sietett aztán sem elugrani, belengte a nyugalom és a meghittség az egész délutánt. Kis pihegés után megmasszírozott, jól esett, majd megkérdeztem, mit szólna, ha én jutalmaznám meg egy két érintéssel. Nem volt ellene. Ezután nehéz szívvel indul útnak a harcos, de nem akartam feltartani, TP és társai ismeretlen fogalmak Lolánál. Puszikkal és nagy öleléssel váltunk el.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszélt ajándék a helyszínen sem változott. Alap ajándék egy 5 csillagos szolgáltatásért! Lola maga egy ajándék! :) Kérdeztem mikor rendezzük, mondta ráér. Végén tettem le az asztalkára.
  • Összkép:

    Ha azt mondom még mindig Lola hatása alatt vagyok, szerintem nem hazudok.Tőle szimpatikusabb odaadóbb embert rég ismertem meg, aki szexuálisan is topon van. Remélem még találkozhatok Veled Lola! ;)
Happy Massage