• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetekben egyeztettünk, végül telefonon pontosítottuuk a találkozó időpontját. Reggel kértem és még a délelőtt folyamán kaptam időpontot. A kommunikáció hibátlan volt.
  • Megközelítés:

    A XI. kerületben levő színházhoz kellet mennem, onnan felhívtam és akkor kaptam meg a kégli pontos címét és a bejutáshoz szükséges kódot. Parkolás ingyenes, BKV buszok a ház előtt járnak, a villamos is előtte áll meg.
  • Helyszín:

    Régi tipusú ház ***. emeletén van a garzonlakás jellegű kégli, amelyet egyedül használ egy jól nevelt kiskutyus (öleb) társaságában. A lakás kicsi, de a franciaágy kellően nagy és erős, intenzív használatra alkalmas.
  • Lány külseje:

    A képeken is látható asszonyos idomokkal megáldott csinos lány fogadott. A kellemesen dús idomokhoz szép arc társult, így teljes volt a pozitív hatás. Jókedvet sugárzó pozitív személyisége feldobta a hangulatot, oldotta a légkört. Szekszis felkete aligruhája jól kiemelte vonzó domborulatait.
  • Action:

    Csókkal fogadott, rövid egyeztetés után türcsit kaptam és irány a fürdő, ő már érkezésemkor akcióképes volt. Az ágyon várt, csókolóztunk és hamar megszabadítottam a textiltől. Olyan szenvedélyesen kezdett, mintha régi barátnőm lenne. A csókon kívül a cicisexben is profinak bizonyult, kifinomult technikával kényeztette a szerszámomat. Később a mélytorkos kezelést váltogatta a cicisexel. Nagyon kellett koncentrálnom arra, hogy nehogy túlkorán legyen végem. Hirtelen azt vettem észre, hogy szájával felcsempészte a védőfelszerelést, belecsusszantam és már el is kezdte rajtam a lovaglást. Ez nem akármilyen mozgás volt, tekerte a csípőjét körbe - körbe, előre - hátra, a tempót állandan változtatva, közben a hatalmas mellei ott lengtek az orrom előtt. Az orálos kényeztetés, a mellsex és a lovaglás közben állandó volt a szemkontaktus, kacéran és igézően figyet, követte a rám kifejtett hatást.
    Az említett kombinált és érzéki kezelés hatalmas orgazmussakl ért véget. Ezután én ismerkedtem szép és jól reagáló puncijával, úgy tünt őt sem hagyta hidegen tevékenységem. Kicsit lenyugodtunk, tisztálkodtunk és beszélgettünk, majd ő kezdeményezte a második fordulót, amely az első mintájára történt, annyi kiegészítéssel, hogy izgalmas kölcsönös francia is volt. Sajnos az idő gyorsan elrepült, tisztálkodtam és búcsúztam.
  • Elszámolás:

    Nem kérte, a végén borítékban kiraktam az információban jelzett ****
  • Összkép:

    Csinos, erotikus kisugárzással rendelkező, széparcú lány, a sexben aktív, kezdeményező társ, jó hangulata kisugárzik a partnerére is, nagyon élveztem a társaságát.
Happy Massage