• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Online történt, Bia már régen a kedvencekben volt és mivel láttam, hogy fent van ráírtam. A válasz rögtön jött, hogy az általam kért időpont megfelelő....
  • Megközelítés:

    Egy nagyon forgalmas környék mind BKV-val és autóval könnyen megközelíthető. Parkoló van, mert fizetős és a rendőrség is nagyon közel van így mindenki biztonságban érezheti magát.. :)
  • Helyszín:

    Új építésű társasház ahol nagy a forgalom, mert viszonylag magas épület. Emeletre felérvén kicsit hirtelen jött a szűk lépcsőház, de nem tudsz eltévedni, mert egy irányba lehet csak menni. Ajtó résnyire nyitva így nem mentem be máshoz.. :) Lakás szépen rendezett nagy nappali és szoba, fürdő is teljesen rendben volt. Bia kicsit szereti a playboy nyuszit és a táskákat, mert az mindenhol megtalálható!!
  • Lány külseje:

    Bia a képeknek tökéletesen megfelel, mert ugye csak az arca nem látható, de minden más igen!! Vannak profi és saját készítésű képek így én azt gondolom, hogy teljesen tükrözik a valóságot. pl. a tengerparti kép az maga Bia. Nagyon formás hibátlan barna test és kőkemény kerek popsi... Biztos sokat dolgozik érte!!
  • Action:

    Lakásba beérvén lehuppantunk a nyuszis kanapéra. Bia is rögtön mellém, inkább rám heveredett és kis beszélgetés után már egymást pusziltuk csókoltuk. Ezt több besziben is olvastam és tényleg olyan érzés mintha haza mennél és a barátnőd rögtön rád mozdulna... Finoman és érzékien csókol így a velem egykorú is kezdett életre kelni. Gyorsan el is mentem fürdeni! Fürdőbe jött utánam kicsit még itt is beszélgettünk. Miután megtörülköztem Bia már az ágyon várt popóval felfelé. Elkezdtük egymást kényeztetni először én pusziltam végig formás kis testét a punciba több időt elidőztem! Ezt is több besziben olvastam, hogy nem nagyon érződik, hogy elélvez és ezt én is megtapasztaltam!! Megfordulván Bia kezdett kényeztetni ami nagyon jól esett, mert ügyesen csinálja és még a golyókat is a szájába veszi!
    Gumit kértem és szemből támadtam, de a lovagló póz is nagyon jól esett. Mivel akartam formás popsit látni így hátulról fejeztük be ami ilyen pozícióból és a fali tükörből is nagyon kerek volt!!! Így is lett végem... Végezetül sokat beszélgettünk és nagyon cserfes lánynak mondanám..
  • Elszámolás:

    A megbeszéltekhez igazodva végén tettem le az asztalra. Én az átlaghoz képest picit drágábbnak mondanám, de ha valakinek tetszik Bia a képek alapján, meg kell látogatni!!
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam és Bia személyében egy csinos szép lányt ismertem meg. Nem egy futószalag szolgáltató!
Happy Massage