• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Misty VIP reagálása

    Óhhh Kedves Zealous! Végre tudok reagálni a beszikére!
    (egy kis rendszerhiba kiküszöbölve)
    Remélem jó volt velem! És picit vicces hogy láttál te kis kukkoló, de az is igaz, hogy én is kiszúrtalak! Látod még jó hogy korábban mentem, így hamarabb nekem eshettél! Az ajit majd bepótoljuk legközelebb, mert remélem lesz!
    Csókol téged kicsi Misty! :)

  • Egyeztetés:

    Sokszor próbáltam telefonon elérni, de nem egyszerű. Nem véletlenül. Aztán felvetette az sms lehetőségét, ami gyorsan megoldotta a bejelentkezési problémát és egy csodaszép péntek reggeli időpontot egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Kocsival, egyszerű. Mester és haller sarkától nyíló kis csendes utca (libanapi névnap nevű utca), már érződik itt is a rehabilitáció hatása. Gps megtalálta, hely az utcában bőven akad, meg parkolóőr is. A környéken sok villamos jár.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház majdnem legfelső szintje. A bejutás nem egyszerű, mert az utcáról is kaputelefonon keresztül lehet bejutni a kapott kód alapján, de ezután a konkrét lépcsőházba külön kóddal lehet bejutni, de végig vonalban voltam, úgyhogy nem volt akadály.
    A lakás szép, rendezett, pont a célnak negfelelő. Az ajtón belépve kis előtér, balra a fürdő és a konyha, az ajtóval szemben a franciágy és a teraszajtó, illetve még egy szoba ajtaját láttam, de biztos hogy rajtunk kívül más nem volt a lakásban. Fürdőben kád+zuhanyfüggöny, puha kádkilépő, sokféle tusfürdő, a szájvízhez a kis poharak pont elfogytak.. Szobában ágy mellett nagy tükör, szinte teljes fényár van a szobában.
    Ággyal szemben kis asztalka, azon ment a porno, míg bele nem kezdtünk a saját készítésűbe. ;)
    Van egy bőrfotel a sarokban oda lehet a ruhát elhelyezni.
  • Lány külseje:

    A képek mem hazudnak. Gyönyörű, szexy, igazi kis szexmániás dög. Ránézel és a nyulak jutnak az eszedbe. ;)
    Haja, szeme, szája, eszméletlen mellei, karcsú test, vékony lábak, áááá ;)
  • Action:

    Kicsit korábban érkeztem, (kb 20 perccel) így leparkoltam az utcában. Gyanús volt, hogy ilyen autót vett, de nem gondoltam volna, hogy a randi előtt 5 perccel érkezik meg az autóhoz. ;)
    Megvártam míg bemegy és dobtam rá egy sms-t hogy mennyi idő kell míg elkészül. Nem árultam el, de 20 perc múlva ő kérdezett rá, hogy nem én ülök-e a kocsiban az előbb említett mögött? Aztán mehettem, de a technika megviccelt, mert a kód miatti híváskor nem várt üzenet jött, lóvé lepergett a hobbi telcsiről, így kénytelen voltam a másikról hívni, még szerencse, hogy felvette (igaz nem kapcsoltam ki a számelküldést).
    Úgyhogy konstatáltam, hogy itt nem kapkodja el egyik lány sem a dolgokat.
    Felértem,belém villant, hogy a kocsiban hagytam a neki szánt ajándékot, váltottunk pár szót, gyors zuhé, majd visszatérve az ágy mellett állva kezdtem kicsomagolni, ő meg engem, nem is húzta az időt felesleges körökkel, elém guggolt és folyamatos szemkontakt mellett egy igen érzéki, de látványban pornós franciázást mutatott be.
    Majd az ágyra keveredtünk, oldalt fekve folytatta áldásos tevékenységét, majd ruhái lekerültek, popsija pont a tükör felé nézett. Eszméletlen a látvány, de azt vettem észre, hogy folyamatosan nézte magát a tükörben, ahogy a farkam járt a szájában. Megőrített, így rögtönöztem némi oldaltfekvős 69-et, ami meki sem volt ellenére, mert a hanghatások közepette megkérdezte korán reggel ki akarom csinálni? ;)
    Úgyhogy a gumihúzás mellett döntöttünk, szemből támadtam, jobb lábát egész a mellekig felhúzva dugtam. Úgy vettem észte a keményebb meneteket szereti, volt fordulás doggyba, néha-néha hátranézett, kézzel hátranyúlva zacsit simogatta, így be is végeztem az első kört. Letisztogatott, szünetben bedzélgettünk, majd ráutaló magatartással kezdeményezte a kicsi én szájjal történő újraélesztését, ami igen jól sikerült, doggyban kezdtük, elég jó iramot diktáltam, annyira tetszett, neki, hogy hátranyúlt és a popsiját ujjazta, már a látvány se volt semmi, hát még az érzés, aztán szemből, majd éreztem fáradságom jelét, volt némi francia, majd közös maszti, majd ismét doggy, de a második már nem jött össze, pedig mindketten megtettük, ami az időbe belefért. Többször volt hogy eltolt magától, ilyenkor orgazmusra gyanakodtam, mert nem volt olyan elsöprő. Gyors zuhé és fájó búcsú.
  • Elszámolás:

    Utólag a csokikhoz, szóba nem került. Teljesen korrekt az óráért Feri bácsi.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt. Nekem legalábbis, de elhitette velem, hogy neki is.
    Igazi pornós kefélés volt egy amúgy kedves, aranyos lánnyal, aki nagyon szereti a szexet.
Happy Massage