• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Champagne!

    Mint ahogy a kimondhatatlan nevű kolléga is megjegyezte a beszi reagálásában: üdv a klubban!

    Istennő? Ezzel most komolyan megleptél, pedig nem vagyok egy szerénykedő típus.
    Tegnap este láttam, hogy beszámolót küldtél be rólam, és bevallom őszintén elgondolkoztam azon vajon mégis miként élted meg a velem való találkozást. Felidéztem a randinkat, és úgy találtam, hogy mindenképp jól sikerült akcióról beszélhetünk.
    Ti férfiak úgy gondoljátok, hogy első találkozásnál mikor kinyílik az ajtó és először pillantjátok meg a masszőzt csak nektek fontos az első benyomás és csak ti méritek fel a terepet, hogy tetszik-e nektek a hölgy vagy sem.
    Na én ugyanígy vagyok ezzel. Rögtön mindent szemügyre veszek, és gyűjtöm a benyomásokat. Hogy fog kezet, hogyan néz a szemembe, kedves, udvarias-e...és még sorolhatnám.
    Téged mikor megláttalak rögtön tudtam, hogy nagyon jól fogjuk magunkat érezni. Egyrészt láttam hogy tudok rád hatni mint nő, valamint okos, értelmes és határozott férfi vagy. Veszed a lapot, amiért külön pirospont jár.
    De ugye tudod, hogy feladtad nekem a leckét? Szeretem fokozni a dolgokat, de elsőre elég magasra tettük a lécet, így kihívás lesz ezt felülmúlni.
    Legközelebb nem szabadulsz olyan hamar tőlem! Bár tisztában vagyok vele, hogy legutóbb is elkéstél miattam.

    A tinédzser l'amour folytatódik...

    Köszönöm a dicsérő szavakat!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Egyszerüen mukodott, nem vette fel, de nehany perc mulva diszkreten ramcsorgott, ujrahivtam es megbeszeltunk egy kozeli idopontot.
  • Megközelítés:

    Idealis helyen a hegyvideki fout kozepe tajan, meg buszmegallot is lattam, parkolorol nem is beszelve.
  • Helyszín:

    Tipikus hegyvideki modern kockahaz, lepcsőt nem kell maszni, bejutas kifejezetten diszkret, ****. A kegli jol beosztott, korrekt, bar nem tul nagy furdo, tiszta es jol futott. A szobaban nagy tatami, mellette vegig tukor, aminek kesobb jut szerep.
  • Lány külseje:

    Vilagito kek szemu, magas, joalaku lany nyit ajtot, kozvetlen es baratsagos, kicsit evődő, jol all neki. gyonyoru, szinte kislanyos cickok, halvany bimboval, istenien kezbesimulo. Hosszu combok, formas derek.
  • Erotikus masszázs:

    leultet eloszor a szobaban es ismerkedunk. eloszor vagyok itt, ezert elmondja, hogy mire szamitsak, mire ne szamitsak, mit varhatok es ő mit var el tolem. Azt hiszem jol vizsgaztam, mert elkuld tusolni. A maszazs hason indul, es egesz profi benyomast keltet, kozben beszelgetunk, nevetgelunk, a hangulat igazan elkezd oldodni. Kicsit provokal, ezert cserelunk es most en masszirozom, ami eleg oncelura sikerul, vegul csak belekostolok a titkok kelyhebe, ami isteni izu es illatu, s ugy tunik, nincs ellenere a finom kenyeztetes. A joleso befejezest kovetoen folytatja a masszazst, ami azert lassan erotikusba fordul, egyre tobb olaj kerul kozenk, tulajdonkeppen csak a meredezo ferfiassagom az egyetlen akadalya a csuszkanak, de nem zavarja a dragat, szinte korulfonja a farkamat a testeval, ,elolrol, hatulrol, megfordul rajtam mikozben meg sem emelkedik, tukorben nezem, mar nem is ertem hogy csinalja, szemeim elott csillannak meg a bimbok, olajos kezzel simogatom, hatradol, ivben feszul ateste, eskuszom olyan, mintha szeretkeznenk, pedig nem.
  • Levezetés:

    Ez nem levezetes, hanem tuzijatek, rajtam lovagol, mikozben a marka feji a farkam, minden csuszik es remeg, frenetikusat elvezek, amit kis morgassal nyugtaz, kicsit olyan, mintha egyutt mentunk volna el, pedig hat ugye az nem lehet... Utana meg percekig simogat es keneget, nincs felugras es kapkodas, olyan mint egy szereto.
  • Elszámolás:

    Annyi amennyi, ide megis mi a fenet lehet irni 70 karakterben? utolag szerenyen az asztalra helyezve
  • Összkép:

    Het kerem, eloszor is elnezest az ekezetek hianya miatt, telefonrol irom, mert nincs nalam a laptop es frissen akartam az elmenyt leirni. 50felett vagyok, de ilyet meg egyetemista koromban sem pettingeltem, ugy is ereztem magam mint anno. Aliz nem egy atlagos lany, intellektualisan is partner, egy percet nem unatkoztam mellette, azt hiszem össze tudnank szokni, teszek is erre kiserletet a gyakoribb megjelenesemmel...Csak olyan makktarsnak ajanlom, aki partnernek tekinti a lanyt es egyenrangukent tudja kezelni, akkor csodat talal. NAlam istenno !
Happy Massage