• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Kimondhatatlannevű!
    Eddig tartott a némasági fogadalom, az írói válság?
    Na nem mintha gondot jelentene egy ilyen beszámoló olvasása...főleg, hogy rólam szól. Szeretek jogot formálni arra, hogy bármit is véleményezzek, így most ezt a te kis írásoddal is megteszem.
    Nem titok, nem először találkoztunk, így nem kellett egyikőnknek sem a sötétben tapogatóznia.
    Meg kell, hogy mondjam bátor fickó vagy, mert véleményezni merted a kádunkat...és tudjuk az előző beszámolómból, hogy ez a téma engem elég érzékenyen érint. Ennek megírásával másnak már sikerült kivívnia a sors haragját. Csak azt tudom hozzáfűzni: ismerem ezt az érzést és egész hősiesen tűröd a ki- és bemászást, mert én hangos visítások közepette szoktam ezt megtenni ha úgy érzem nem elég biztonságos a talaj a lábam alatt.
    Jókat írsz, jó stílusban.
    Ez egy messzemenőkig nem átlagos beszi, szórakozató és néha még egész humoros is...ügyes fiú!
    Bevallom kicsit pironkodva olvastam egyes részeket, mert mint tudjuk elég szégyenlős tudok ám lenni itt a nagyközönség előtt.
    Még egy apró kiigazítás: nem olyan fonnyadt az...mármint a tested.
    Várom a következő alkalmat amikor is próbálsz ismét betörni.
    Sok sikert hozzá!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Ez se a legfrissebb sztori...:) Semmi faxni, itt az oldalon csevegtünk, ha jól emlékszem Ő kérdezett rá, hogy mizu velem....ebből kialakult egy beszélgetés, majd egy időpont-egyeztetés és már ott is voltam Nála.
  • Megközelítés:

    Vállalhatatlanul gyorsan felértem a hegyre, nem is értem, mi volt aznap a városban...azaz, mi nem volt..:) Busszal is lehet menni, megálló 50m-re a háztól, de ne kérdezzétek, hogy mi-merre...én csak autóval megyek, és a ház környékén a széles járdán eddig mindig volt ingyenes hely..:)
  • Helyszín:

    Könyvelőiroda a szép, elegáns budai villa alagsorában, kicsit mindig feszélyez a bejutás, de eddig még egyszer sem volt semmi kellemetlenségem....lépcsőn le, ajtón be és máris egy kellemesen berendezett szuterénben vagyok. Ismerős hely, ismerős szoba és lány..:) Tisztaság és rend, kellemes fények és az ismerős kád a fürdőszoba sarkában....utálom a be-kiszállást, félek mindig, hogy elesek, de ez sem történt még meg. Minden szükséges kellék rendelkezésre áll az előkészületekhez, és a tudat, hogy vár a NŐ a szobában kellemes tudat..:)
  • Lány külseje:

    Korát meghazudtólóan....na, kezdjük elölről.....szóval, szép, kívánatos nő, jó alakkal és világító kék/zöld szemekkel, haja még leengedve, lágyan hull a vállára. Fehérnemű-kombóban vár, rajta is marad amíg el nem kezdődik a műsor...:)
  • Erotikus masszázs:

    Mikor a fürdőből a szobába lépek, a matracon hanyatt terülve vár, izgi.....lenne kedvem ráugrani és belefúródni....., de hát nem erről szól a dal :)
    Beszélgetünk folyvást, ő sem egy csendes típus, élcelődve-húzva egymást hangolódunk, majd mellém telepszik a tetthelyre és szokása szerint hasra vágja magát mellettem, hogy értsem, hogy azt akarja, amit nagyon szeret: simogassam a hátát, a fenekét, a nyakát.....megkapja, aztán lágyan csókolni kezd....én viszonzom azt, jól esik..izgató......:)
    Hanyatt fordul, vagy inkább az oldalára, így már kölcsönösen simogatjuk egymást, miközben majd' hogy nem mesterséges lélegeztetésbe megy át a csókcsata.....jó ízű, finom a szája, nyelve diszkréten kutakodik a számban.....jó játék...:)
    Aztán felpattan, s ledobja magáról a gönceit (nem tart sokáig....:), és visszafekve mellém egyre céltudatosabbá válnak mozdulataink, kezeink egymást viszik a gyönyörszerzés útjára. Először én adom meg neki a kegyelemdöfést, fincsi látvány, ahogy megfeszülés után elernyed a teste, arcán földöntúli mosoly terjed szét és combjait egymáshoz dörzsölve játssza végig az örömroham utolsó hullámait....
    Aztán hátamra pattan és elkezdődik a tulajdonképpeni masszázs: korrektül megmasszírozza fáradt, fonnyadt testemet.....minden mozdulata gyakorlatról és odafigyelésről árulkodik. Vádlijaimat erősebben, combjaimat kímélőbben gyúrja, lapockáim alatt megtalálja a csomókat és el is tünteti azokat. Fenekemet is átgyúrja, fene tudja, hogy ez miért a különösen élvezetes része a programnak...:)? Nagyon jól esik, különösen az, hogy egyre gyakrabban nyúl olyan testtájaimra, ahol a legkönnyebben felélesztheti bennem a vágyat...és bizon, sikerül is neki...:)
    Így aztán hamar a gerincemen találom magam, Ő pedig áhitatos mozdulatokkal és igen kihívó tekintettel kezdi el kényeztetni legnemesebb, legérzékenyebb részemet (nem a szememet...) kezeivel, majd kihasználva a súrlódást csökkentő folyadékok mindkettőnk testén bőséges voltát, hát ölét enyémhez simítva, majd dörzsölve lökdös előre a szakadék szélére......és amikor a peremre érek, kicsit a combjaim felé csúszik, s kezeivel körülölelve majd' szétdurranó rudamat eljátsszuk egy finom dugás rituáléját......szemeimet behunyva frankón elhiszem, hogy benne vagyok, hogy hüvelye szorít és kényeztet nedveivel......és kérem, belezuhanok az élvezetbe.....pörgök-forgok magam körül.....végül földet érek, azaz matracot fogok......és csak vigyorgok....:) Kérem, így is lehet ezt csinálni....:)!
  • Levezetés:

    Lásd, mint fenn...:)
  • Elszámolás:

    Téma nem jön szóba, tudom előre, nem változott az utóbbi alkalom óta, távozáskor rendezem.
  • Összkép:

    Alíz öntudatos, cserfes, intelligens nő, akit mindig egy kicsit "be kell törjek", hogy ne alanyként, hanem partnerként érezzem magam nála, de ez nem hogy baj lenne, sőt, része a játéknak, kedvelem a dolgot. :)
Happy Massage