• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága liverem! :)
    Köszönöm ezt a megtisztelő 100. beszikét, örültem a viszontlátásnak!
    Annyi minden közbejött mostanság, hogy ezt az alkalmat már nem volt szabad kihagynunk! :)
    S azt hiszem egyikünk se bánja. :) Már várom a folytatást! :)
    De ne várakoztass ily sokáig, mert újabb bosszúcskákra, kínzásra számíthatsz... :)
    (vagy lehet pont ezért csinálod?!) ;D
    Hihi :D
    A legközelebbi találkozásunkig vigyázz magadra, s ha lehet maradj egy darabban!!!! :D
    Csókocskák

  • Egyeztetés:

    Telefonon kedvesen tájékoztatott, mivel éppen a kerületben volt dolgom, hamar találtunk is mindenkinek jó időpontot.Nemsokára már a címen is voltam amit pontosan megadott Niki!
  • Megközelítés:

    Mivel volt erre más dolgom is, oda pedig nem terveztem autóval az utat, maradtam a jó öreg bkv-nál.Viszont ha már így választottam a helyszin megközelitése remek eme csodás járműparkkal.
  • Helyszín:

    Régi bérház felső emeletén, egy frissen kialakított kis lakás, pont megfelelő egy pár lopott órára, de azért itt élni már egy kicsit más lehet.Fürdőben tusiválaszték gazdag,szájápolási kellékek tárháza is gazdag.
  • Lány külseje:

    Hát nemrég olvastam a drágáról, hogy kikerekedett, meg felszedett pár kilót,meg ilyenek.Na most ehez képest szerintem szenzációs formában, a szokott formában várt.Az egész megjelenéséből árad az a csibész,huncut,de nőies báj amivel mindenkit(legalábbis engem tuti) levesz a lábáról és függőséget is okoz ténylegesen.
  • Action:

    Érkezéskor vidáman, mosolygósan fogad, látszott nem csak én örülök a viszontlátásnak.
    Rögtön beszélgetni kezdtünk a közelmult dolgairól, én közben elkezdtem levetni a gúnyát, mert megviselt a napi rohanás, meg a pár emelet lépcsőzés. :-)
    Nevetgéltünk, beszélgettünk majd kaptam türcsikét és irány a zuhany.Gyorsan lemostam az út porát, na meg rendeztem a sorokat a szükséges helyeken, majd vissza a szobába, ahol a kis rosszaságom már az ágyon várt rám.Rögtön oda is invitált, majd elkezdte húzni az agyam,tudom sok volt már a rovásomon, de ezeket a kínokat kivánnám mindennap. :-)
    Ledöntött az ágyra és elhelyezkedett a lábaim között, hát nem mondtam,hogy rossz helyen járt.Elkezdte az első számú bosszú hadjáratát a kisasszony....hmmm....odaadóan kényeztette a hadnagyurat miközben a huncut szemével végig nézett és leste hogy hat e a kínzás. :-)
    Bevetette a játékba a lányokat is, hát mit mondhat erre az ember ezt át kell élni vele egyszer....sokszor...mindig. :-)
    Felcsaltam egy csókra...:-) Persze volt hátsó szándékom is...így most én tepertem le és indúltam felfedező útra.Megizlelhettem fincsikét is végre...hmm...azok a hangok, remegések,nedvesedés...hiába na aki tud az tud :DD
    Már azt hittem én naív, hogy na most jól elbántam a rosszaságommal és itt fog pihenni pár percet amig magához tér, hát nem így tett, rögtön hátamra parancsolt és már be is vette a bevennivalót, sőt miután eléggé be is keményedtem, rá is varázsolta a védőruházatot.Majd elkezdött a 2-es hadművelet, melynek a liver kicsinálása lett az alcíme. :-)
    A már-már védjegyes Niki féle lovaglás számos módon és módozatban élhettem át és mind egy élmény volt.Így ért a végzet egy fergetegesen jó órácskának tökéletes végkifejleteként.Szépen hagyott magamhoz térni, letisztogatott majd kaptam kis frissitőt is.A végén még csacsogtunk, mert tényleg olyan közvetlen, hogy ez is élmény vele.Majd fürdőbe el, öltözés és érzékeny bucsúzás és elszakadás azoktol a formás idomoktól egy csók kiséretében.
  • Elszámolás:

    Majdnem mindig érkezés után vagy vetközés közben szoktam lerakni, most valahogy ez elmaradt, de öltözésnél rendeztem.A szokásos pesti átlag a mértéke,ami egy ilyen óráért szinte ajándék.
  • Összkép:

    Mit is mondhatnék...,nem először és nem is másodszor voltam a százados kisasszonynál. :-)
    Lehet máshol is barátnő feeling, de ha egyszer átéled a Niki feelinget na az fog rabul ejteni és függővé tenni.Ezt az egyre nagyobb számú IFC-nek (fanclub) nem is kell részletezni.Köszi mindent rosszaság!pusszmák
Happy Massage