• lilike

  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Köszönöm,hogy vetted a fáradtságot és írtál...:) lehet egy többesre is benevezel hozzám? :) hajrá! várlak...téged,Éjjel-nappal.....csók

  • Egyeztetés:

    Elsőre nem sikerült elérnem, de egy két órával később igen. Megbeszéltünk egy talit még aznapra. Már a telefonban felizgatott a hangja.
  • Megközelítés:

    Elég forgalmas környék, így aki BKV val közelíti megy a helyszínt, több útvonalat is választhat, egyik megállója sincs nagyon messze. GPS odavisz, de anélkül is könnyen megtalálható aki egy kicsit ismeri a várost. Parkolni a ház előtt kevésbé lehetséges, de a környező utcákban több lehetőség is van. Sajnos fizetős.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház emeleti lakása, Kellemes berendezéssel, nagy nappalival, a hálóban nagy francia ágy. A fürdőben külön tusoló, külön kád. Tusfüri választék elégséges, türcsi rendben van.
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos, vékony lány. A fotókon az arca ugyan nem látszik, de szerintem senki nem fog elszaladni. Csinos pofija van, izgató nézéssel párosítva. Brutál jó popsija van.
  • Action:

    Szoknyában és egy kis ingben fogadott, mely eléggé ki volt gombolva. Puszi közben megfogta a popsiját, huhh iszonyat jó. Ebben a szerelésben nagyon izgató látványt nyújtott. Már érkezéskor is jó fej volt, kellemeset beszélgettünk minden féléről. Majd kaptam egy türcsit, irány a zuhany. Gyors zuhanyzást követően be a hálóban, ahol már egy szál bugyiban várt. Kis, simi, kis dumcsi, és máris a lábai között voltam, hogy megkóstoljam amiért jöttem. Nyalás közben egy-két ujjam is betévedt. Úgy tűnt tetszik neki, nedvesedett, de nem ment el. Kérte, hogy had kényeztessen kicsit ő engem. Végig puszilta a mellkasom, de elég hamar leért a főnökig. Kaptam egy isteni franciát, miközben addig forgolódott, míg elértem a popsit, puncit. Miközben franciázott, addig én ujjaztam. Iszonyatosan elkezdett nedvesedni, el is ment közben. Én se bírtam, telelőttem a száját. Minden cseppjét lenyelte. Pihennem kellett, de nem bírt sokáig magával és ismét szájába vett. Mikor elég kemény lettem, kaptam egy gumit és doggiba fordultunk. Tökéletes látvány fogadott így is. Kérdeztem mehet e popsiba is. Naná volt a válaszi, így át is költöztem egy lukkal arrébb. Először óvatosan majd egyre keményebben mozogtam benne. Sokáig nem bírtam, ismét hatalmasat durrantam, ugyan most a gumiba. Elfáradtam, így pár perc beszélgetést követően lassan felöltöztem és leléptem.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag. Elég sok alap van nála, így csak a popsi volt extra. De így is korrekt volt az ajánlata. Mindig előre rendezek mindent, így kérés nélkül az elején mindent rendeztem. Megérte. Nem szoktam extrázni első alkalommal, de borzasztóan bejött a popsija, így ki kellett próbálnom.
  • Összkép:

    Nagyon vadóc csaj. Élvezi amit csinál, így mindenképp mennem kell még, de hosszabb időre. Van rá lehetőség, így élek majd vele. Bátran ajánlom mindenkinek. Lehet egy többesre is benevezek hozzá.
Happy Massage