• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Kedves Alfonz!
    Köszönöm szépen a csodálatos beszámolót, én is nagyon jól éreztem magam Veled és remélem mihamarabb folytatjuk, mert tényleg úgy gondolom azt, amit mondtam :).
    Csók Alice

  • Egyeztetés:

    Online foglalás volt. Új időpontot kért, amit elfogadtam, így létre jöhetett a randi.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtatlálható cím, parkolás nem gond, csak fizetős. Valami busz jár a közleben, de egy nagy csomópont sincs 5-7 per sétánál többre.
  • Helyszín:

    SOkadik emelet, külön rácsos ajtó a folyosón. Afféle panel szokás. A hivatlan vendégtől biztos véd, de tűz esetén... Amúgy kedves ki kuckó. Szűk folyosó, aprócska szoba, a fürdő sem táncterem, de végül is a célnak megfelel. Így legalább mindig közel volt Alice egy könnyed érintésre. A törülköző amúgy elég nagy, a puhasági faktor is megfelelő. Tusfürdő van sokféle. A tetthely 85%-át az ágy teszi ki. ruhának viszont így is jutott hely.
  • Lány külseje:

    Élőben sokkal jobb. mint a képeken. Élőben mosolyog a szeme is, átjön a csalfa szendesége, ami mögött egy vadmacska lakozik. Egy rövid farmerf ruhában fogadott, ami alatt - később kiderült - csodás fehérnemű takarta gyönyörű testét. Termetéhez arányos szép cicik és világbajnok popsi párosul. Nekem fontos minden részlet és itt a punci is igencsak rendben van. Fotózni valóan szép és isteni finom.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a végére került, miután a fürdőből visszaérve egymásnak esetünk. Igaz, már az ajtóban csókkal fogadott, újfent örülve jöttömnek. A masszázs elején szabadkozott az erejét illetően, tudniillik, hogy mindent kivettem belőle, ennek ellenére elég jól kinyomkodta a csomókat. Az idő szűke miatt csak a hátamra koncentrálhatott, de ennél több akkor, ott nem is kellett. Szépen végig kereste a megfelelő pontokat és kellő erővel átgyúrt. A nyakamat és a vállamat is megdolgozta. Tökéletes lazítás volt a hosszú felvezetés után, szinte el is aludtam, míg ő dolgozott. Ez önzőség volt tőlem, de nagyon jól esett és nem tudtam visszautasítani.
  • Levezetés:

    A levezetés a felvezetés volt, mivel ezzel indítottunk. A fürdőből visszatérve már csak egy szép piros-fekete szetben várt, amihez combfix is társult. Csókolózás, simogatás, melltartó eltávolítás, cici kényeztetés után fogta magát és leült az ágyra, majd rácuppant a már ágaskodó farkamra. Istenien csinálja a finom, puha szájacskájával. Közben a nyelvét is használja. Nem veszi be egyből, először csak a végével játszik, majd egy mélyebbre engedi. Érzem, így nem fogm sokáig bírni, ezért elkapom és hanyatt döntöm és csókokkal borítom a szájától lefelé a mellein át a comja hajlatáig. Lehúzom a falatnyi bugyiját és hasra fordítom. Muszáj a világbajnok popsit megkóstolnom. Nem sokáig engedi, csikis egy kicsit. Magint hagyat fektetem és a punciját veszem célba. Sokáig kényeztetem játszva a gyönyörű és finom ajkaival. Nem adja könnyen magát, de egyszer csak elélvez. Hagyom lenyugodni, aztán úgyis rám veti agát és folytatja a megkezdett francia játékot most már mélyebben keményebben. Többször oda vissza játszuk a cserét, 69-be is fordulunk néha. Nem tudom meddig tartott, de egy idő után megkérdeztem mehet-e a szájába, csak hümmögött, mivel akkor is éppen teli volt. :) Így is lett, a végtermékek aztán eltűntek valahová, amíg én próbáltam magamhoz térni. Eztuán jött a masszázs.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag a végé az asztalra helyezve. Nem volt téma, tudtam mennyi.
  • Összkép:

    Imádni való kis teremtés. Masszázs közben nagyon jót beszélgettünk és olyanokat mondott, amitől 1 napig lebegtem. És most nem a teljesítményemre kell gondolni. Köszönöm Alice, látni fogsz még. :*
Happy Massage