• Jessyca

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napokkal előtte on-line bejelentkeztem, amit visszaigazolt. A hátralevő napokban dobtunk még egymásnak néhány üzit, így teljesen megerősítést kapott hogy mind a ketten várjuk az időpontot.
  • Megközelítés:

    Megközelítés nem gond, Boráros tértől néhány perc séta a helyszín. Én nem sétáltam, mert autóval érkeztem, és pont a ház előtt találtam szabad helyet, ami fizetős volt ugyan, de az ólcsóbb fajta.
  • Helyszín:

    Szépen felújított épület felső szintjére érkeztem, kétszintes lakásba. A lakáson belüli lépcsőn mentünk fel a felső szintre, ott volt a kis szobácskánk, szív alakú hangulatlámpával megvilágítva. Ágy nagy, néha picit megnyikordul tán, de nem zavaró. Függönyös kádban tusizhattam a széles válaszékból választott tusfürdővel, a türölköző már sokszor lehetett tisztára mosva, jó töröl és elég nagy. Szájvizet is találtam.
  • Lány külseje:

    Én az Afrika-érzésért mentem, amit a lánytól tökéletesen meg is kaptam. Egyik ágon magyar, azonban szerencsére annyira kizárólagosak az afrikai vonások, hogy ezt akár el is titkolhatná. Nagyon aranyosan, bájosan mosolyog, néha picit nevetgélősen, ami nagyon nagyon cuki, ilyenkor az arca még szebb. Bejöttek a huncut, mosolygós szemei, és a szája is nagyon tetszett, abban is éreztem Afrika ízét. Testén itt-ott van némi felesleg, ami nem zavaró, és ami tetszik, hogy a képein egyáltalán nem titkolja. Lágy mellén szép, sötét, szépen álló mellbimbók, a feneke pedig szép kerek, igen jó markolni.
  • Action:

    A tusiból érkezve az ágyon találtam, kedvesen mosolygott rám. Mellé heveredtem, és beszélgetéses hangolódás közben cirógattam a testét. Igen jól el tudtunk beszélgetni, nagyon kedves a stílusa, ami sokat segít az oldódásban. Végigbarangoltam a fekete kontinens partszegélyeit, hegyeit völgyeit, alaposan feltértképeztem, mint Kittenberger Kálmán. Sokat elidőztem két szomszédos hegycsúcson, a lankásabb tájakon is, hátsó-Afrika gyönyörű kerek dombjai ragadtak meg különösen. Rengeteget kirándultam, mire eljutottam egy rejtett völgyzugba, ami a legideálisabb helynek tűnt, hogy hosszasan megpihenjek. Az aktív pihenési módozatot választottam, a völzugoly kis tündérkéjének kényeztetésével töltöttem az időt. Mivel az ember ritkán jut el ilyen egzotikus tájra, mindent megtettem, hogy a tündér a lehető legjobban érezze magát. Egedélyt kaptam ujjam segítségül hívására is, és hamarosan éreztem, hogy az Örömök forrása nedvesteni kezdte a vidéket, így úgy döntöttem itt időzök még, amíg csak a tündér kívánja, és kitartó kényeztetésem el is érte, hogy egy csúcsponton túl már a tündér úgy érezte, hogy elengedhet, mert megkapta, ami jár neki.
    A kirándulás alaposan elvitte az időt, de visszatérve Jessyca kedves kényeztetése várt. Csókokkal haladt lefelé, és finom tiszteletkörök után megtalálta a leggyengébb pontomat, ami már nem is volt anyira gyenge. Ügyes franciával kényeztetett, nem nagyon volt szükség rá, hogy irányítgassam afelé, hogy mit szeretek, mert könnyen magától is rátalált. Finoman szopogatta a makkomat, és olyan is volt, hogy egészen tövig bevette, szerencsére :-) (vagy sajnos?) ebben én nem jelentek rendkívüli kihívást. Kérésemre sokat elidőzött szájával-nyelvével a cicijeimnél és a golyóimnál, nagyon kedvesen, magától értetődően teljesítette minden kívánságomat, tökéletesen barátnős érzés volt.
    Amikor már reméltem, hogy gumiállóan hosszabb távra megfelelő keménységre tettem szert, kértem a gumit. Sajnos eszembe jutott, hogy mostanában ezen a ponton problémáim szoktak támadni, és ez nem segített. Szerencsére még bejutottam missziben, tehát elmondhatom, Afrika legfinomabb részébe is belekóstoltam, azonban a bejutásig tartó műveletek és aggodalom mégis csak lelohasztottak, hiába volt minden más szempontból kéjes az érzés. Ha biztosra szeretnék menni, be kellene már végre szereznem azt az - egy kedves baráti makktársam által ajánlott - veszélyelhárító péniszgyűrűt. Visszaheveredtem Jessyca mellé, és az órára pillantva arra a döntésre jutottam, hogy most már kár kapkodni, mert ha még határidő is szorít, akkor különösen esélytelen a dolog. Kérdeztem, maradhatok-e tovább, de sajnos a következő vendég időpontjának közelsége miatt ez nem volt lehetséges. Választhattam volna még egy gyors franciát, de én azt sem szeretem elkapkodni, így inkább gyönyörködtem még egy kicsit az egzotikus kilátásban, érintésekben, és a szép, finom száj csókjaiban.
  • Elszámolás:

    A szokásos fővárosi átlag volt az, amit nem kért ugyan előre, de én úgy szeretem adni.
  • Összkép:

    Többet kaptam a lánytól, mint amire számítottam! Valóban igazán afrikai volt számomra, szép szemmel, szájjal, klassz popsival, csodás, nagyon cuki mosolygással, maximális kedvességgel. Az, hogy a legvége nem jött össze, csak az én problémám, ő mindenben tökéletes volt ahhoz, hogy összejöjjön. Legközelebb hosszabb időre kell mennem!
Happy Massage