• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Jonni! :)
    Köszönöm ezeket a szép sorokat, örülök hogy sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni és hogy jól érezted magad. Ez személyemre is igaz! :)
    Na de ennyire nem merítettelek ki hogy ne tudd hol is voltál... :D
    A cím egy kicsit pontatlan, a D.Gy. út még csak a közelembe sincs! :D Hihi :D
    Te kis szédült... :D
    Legközelebbi találkánk alkalmával nehogy oda menj, mert engem biztos nem fogsz ott találni! :D
    Várlak vissza amikor csak szeretnéd, s ahogy ígértem... Szanaszét! ;)
    Kezeket a paplan fölé, addig is csókci! :)

  • Egyeztetés:

    Picit nehézkesen ment de nem Niki miatt ő meg tett mindent !pár levelet váltottunk de ami neki szabad időpont volt az nekem nem volt megfelelő!mivel ő a 'főnök "nekem kell alkalmazkodni !Ő írt rám hogy mikor randizunk én egyből vérszemet kaptam és megtaláltuk a közös nevezőt!Péntek du-n 6 ra kaptam időpontot!telefont ő kezeli!hangja kellemes!
  • Megközelítés:

    G.P.S pontosan oda talál! Mindenféle Pesti herkentyű jár erre a tömeg közlekedés nem gond, ha jól láttam a villamos,szinte a ház előtt tesz le!kocsival is könnyen megközelíthető!én egy iroda ház parkolóját foglaltam el onnan kb 30 m re volt az ajtó!pici lépcsőzés fel a harmadikra és az ajtó már résnyire nyitva is volt nekem!
  • Helyszín:

    Pici lakás de mégis hangulatos! Jó illat minden meg volt ami egy ekkora lakásba szükséges!hatalmas francia ágy!eszméletlen kényelmes!fürdő picike! de a célnak tökéletesen megfelel! az ajtón belépve szinte bele esel a francia ágyba !van neki egy picike házi kedvence ami sajnos a vendégekre való tekintet miatt nincs ott !nagyon sok tisztálkodási eszköz,van választék bőven! száj higiénia eszközök! tusfürdő bőséges! a kedvencem pont ott is volt!
  • Lány külseje:

    A képek vissza adják az eredeti arcot és alakot! itt nincs zsákba macska !aki szereti a picit,de mégis nőiesen telt hölgyeket annak bátran ajánlom! meg lehet fogni mindenhol, nem fog össze törni ,nem az a törékeny típus! amit ki emelnék és most képzeljen ide, mindenki ide 1000 felkiáltó jelet! hatalmas eredeti,természetes cickók! nincs nagy tenyerem simán ki folyik belőle egy zacskó szotyi! :) de ekkora EREDETI melleket még soha nem fogtam! szép nagy kerek mellbimbó ékesíti !arca fiatalos és folyamatosan fülig ér a szája :) egy igazi mosolyalbum :D
  • Action:

    Miután beléptem a lakásba!sexi fehérneműbe fogadott és comb fixbe! kabátot a fogasra raktam! pici beszélgetés majd a kezembe adta a törülközőt és nyomás fürödni!! mikor kiléptem a szobába hangulatos gyertyákat rakott mindenhová! majd közöltem vele hogy még szűz vagyok és azonnal vegye el a szüzességem! :) nem is szórakozott sokáig,pici csók csata után,elég hamar rá kapott a farkamra! ügyes taktikával bánik vele! tekeri jobbra-barra !nyalta mindenhol ahol csak érte,be rakta a hatalmas mellei közé ,és még úgy is be bírta kapni! folyamatos szem kontaktus! nekem az tetszett ahogy csinálja, neki meg az ahogy nézem.Nem győztem be rakni a mellei közé a farkamat!nagyon jó érzés volt!ki is használtam minden percét! nem éreztem még hogy közel lennék de kértem a gumit! ügyesen fel rakja! majd szépen finoman bele ült a farkamba! az elején lassú tempó.Majd miután éreztem hogy el kezdett nedvesedni! csattogósra vettük a tempót! nagyon finom puncija van !rögtön reagált ahogy a farkam bele raktam! miközben lovagolt nem győztem a melleivel szemezni! hatalmasak! úgy reagáltam a mellek mozdulatára mint egy gyerek aki meg kapja első csörgő játékát! nézem hogy mi az és amikor meg mozdul rá kapok! Nem volt nehéz elkapni őket! nyalogattam ahol csak tudtam őket! majd át tértünk miszibe! itt hol lassabban!vagy csattogósan,a punci állaga egyre nedvesebb lett! és Niki hanga egyre,hangosabb és érezhetően élvezetesebb lett! a farkammal a puncit a simogattam !és szerintem nagyon tetszett neki de mikor vissza raktam a punciba az még jobban! síkosító nélkül is annyira nedves volt hogy össze fogtam a két lábát! jó szorosan össze zártam a nyakamba dobtam és így élveztem tovább.hasra fektettem és fel húztam a derekánál fogva és hátulról kaptam el!itt is lett végem! hagyott lenyugodni!gumi le! ügyesen elkéri és el teszi! törlőkendő oda készítve! itt most én voltam a fasz mer úgy készültem hogy két menetre!előtte be kajáltam és mielőtt fel mentem Nikihez bevertem egy sport szeletet! 'ha kell egy kis energia "! :)annyira el beszéltük az időt hogy lejárt az egy órám! picit túl is léptem de nem vészesen! öltözés majd tipli!
  • Elszámolás:

    Semmit nem beszéltem vele!oda mentem lesz ami lesz ,amit igénybe veszek azt úgy is lerakom az asztalra! nem szokásom megtárgyalnia részleteket! főleg ha nem előre kéri így meg pláne nem! de én így szeretem ha nem előre kérik!a végén oda adtam! Pesti átlag! picit meg is toldottam!teljesen bizalmat adott !ez jó érzés!
  • Összkép:

    ha egy olyan férfi vagy aki nehezen tud meg nyílni a nők előtt akkor Niki a te embered.az csodáltam hogy a sok beszélgetéstől nem száradt ki a szája :D oldja a hangulatot igazi társasági hölgy! nem lehet nem tudsz unatkozni mellette.teljesen közvetlen,aki feszülten görcsösen megy oda azt is el tudja lazítani !
Happy Massage