• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Misty VIP reagálása

    Kedves Crampus! Örülök hogy a kedvenceid között vagyok, és hogy tetszettem! Bizony a tükör a gyengém sokan nem értik, meg azt mondják ez egyedi! Én szeretem nézni az aktust magát, ha kell egy kis perverzió nekem ez az egyik :)))) A látványt én is szeretem élvezni :P
    Csók neked és köszönöm a szép beszid! ;) Remélem lesz foly.köv.!!!! :)

  • Egyeztetés:

    Biztosra mentem, előző héten egyeztettünk sms-ben mert telefonon nem tudtam elérni de gond nélkül egyeztettük a mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Egy laza séta a legközelebbi Metróállomástól, villamosmegálló a közelben, kocsival meg nem lehet probléma.
    Indulás előtt csekkoltam a pontos címet a Google térképen, úgyhgy könnyen odataláltam.
  • Helyszín:

    Újépítésű kultúrált társasház. A lakás modern, hangulatos, tetthelynek pont jó. Nem háztűznézőbe mentem de az alap dolgok adottak. A fűrdőben bőven van választék tusfürdőből, nappaliban az ágy mellett a falitükör szolgáltatja a FullHD élményt élő egyenes adásban. A tévében valami hangulatkeltőnek szánt pornó ment de baromira nem érdekelt (ott volt nekem Misty).
  • Lány külseje:

    Már a felkerülése napjától a kedvenceim között van a leány, épp a külseje miatt. Mivel arccal hirdet, senkit nem érhet etéren csalódás - nekem kifejezetten tetszik. Még természetes cicikkel szerepelt az első képein, nekem nagyon bejött már akkor, most feltuningolva pedig méginkább. Abszolút a képeknek megfelelő.
    Ami nem tetszett: szeretek a partnerem hajába túrni action közben de póthaj esetén ez nem túl kellemes érzetet kelt. A cickók nagyon szépek de úgy tűnik elég barbár volt a sebész a hegek alapján. Persze ez csak nagyon közelről látszik, nem feltűnő.
  • Action:

    Egy fekete ruciban fogadott frissen és ápoltan, megnyerő mosollyal invitált befelé. Tisztáztuk a részleteket aztán vetkőzés, törcsi, go zuhanyozni. Visszatértemkor már az ágyon várt éppen csábosan hámozta ki a ciciket a ruha alól. Hát... ilyen invitálásnak nehéz ellenállni úgyhogy egy kis bemelegítő simi meg egykét csók után már a szájában is volt a cerkám - nem voltak fölösleges körök.
    Valóban élvezi amit csinál, folyamatosan tetszeleg magának a tükörben a farkammal a szájában.
    Igyekszik nagyon csábosan csinálni, teljesen pornós élményt nyújtva. Ezután jött egy kitartó lovacskázás elölről majd hátulról - hát nem semmi a látvány, azt garantálom. Eléggé vad vágtát nyomott de mikor átváltottunk doggyba még nagyobb tempót követelt tőlem (igen, kiköveteli).
    Mielőtt kiszenvedtem volna végkimerülésben váltottunk popóra - először finoman majd egyre gyorsabban, végig a tükörből bíztatott kéjes nyögésekkel. Az ágy egyre tempósabban nyikorgott, a matracok összevissza csúszkáltak de nem lassított az iramon. Az órát egy hosszú kitartó franciával fejezte be, de megintcsak minőségi módon: kezemet a tarkójára tette mintegy invitálásképpen a kényszerfranciára és bár nem tudta tövig benyelni a cerkát azért is bíztatott, hogy keményebben keféljem a száját. Néha átváltott kézimunkára de nagyon profin, két kézzel verte a farkam és végül a szájába élveztem. Az egész action alatt végig ügyelt, hogy necsak jó legyen amit csinál hanem extra látványos is, tényleg úgy éreztem mintha egy pornófilmbe csöppentem volna.Maximális teljesítmény, mint ahogy a leírásban állítja magáról. Extra jófej csaj mert csak az ágyban vad, előtte és utána nagyon aranyos és kedves volt velem. Mivel már felkerülésekor bekerült a kedvenceim közé nem a beszámolói motiváltak de abszolút alá tudom támasztani a kollégák véleményét.
  • Elszámolás:

    Az alap +2 extra amit igénybevettem átlag fölé teszi a lécet de Mistynél minden átlag feletti úgyhogy nincs panasz.
  • Összkép:

    Átlagon felüli szolgáltató, aki nagyon komolyan veszi a hivatását és a vendégért történik minden.
    Hosszú kihagyás után mentem újra szolgáltatóhoz és nem akartam mellélőni - Mistynél bárki biztosra mehet aki profi szolgáltatást VÁR EL profi szolgáltatótól.
Happy Massage