• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Helló!
    Remélem még tart a vigyorgás!
    Ha mégis valamiért múlna, várunk vissza egy jó kis nagy szégyentelenkedésre! ;)
    A beszit pedig köszönjük szépen, legközelebb megháláljuk!
    Puszik!

  • Egyeztetés:

    Dóri és Merci közös foglalkozására jelentkeztem, már nem is első alkalommal. :) És bár a lányok érthető okból elég elfoglaltak, nekem mázlim volt, és még aznapra tudtunk időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, a panelek számozását egy rutinos kelet-európai már simán kiismeri. Parkolóhely volt bőven, a kaput lámpa világítja meg, ha a közelébe mész.
  • Helyszín:

    Átlagos, de barátságosan meleg, és szépen berendezett kis panellakás, talán két szoba lehet, ha jól számoltam. A fürdőszobában menő sarokkád, a kedves vendég kényelmesen lezuhanyozhat és tisztálkodhat.
  • Lány külseje:

    Két ilyen dögös csajnál aki panaszkodni mer, az inkább keressen magának egy kecskét. A lányok kedvesek, figyelmesek, és imádnivalóan huncutok. Mivel mi már találkoztunk, ezért a hangulat kellően laza volt már az első perctől kezdve, megkínáltak minden jóval.
  • Action:

    Természetesen azzal indítottam, hogy végigcsókoltam mindkettőjüket, aztán persze nem maradhatott ki az alapos franciázás, amitől egy perc múlva már úgy ágaskodtam, mint a cövek. Azt hiszem ennél kellemesebb relaxációt elképzelni sem lehet, mint amikor hanyatfekve smárolok az egyik szépséggel, míg a másik a nyelvével jó alaposan megkorbácsolja a makkomat. :) Ráadásul két pár olyan gyönyörű cickó vándorolt a kezeim között, hogy még most is összefut a nyál a számban, ha rá gondolok... Én sem maradtam adós, a finom puncijukat egyenként elkényeztettem, és végül először Merci lovagolt meg. Nekem nem is kellett több, addig keféltem, míg végül kirobbant belőlem egy jókora orgazmus. Bíztam benne, hogy még Dórira is marad elég erőm. Ezután egy gyors zuhany, majd vissza az angyalkák közé... Kis csevej után a hasamra fordítottak, majd Dóri olyan olajos csúszkamasszázst adott nekem hátulról, hogy már el is felejtettem, hogy pár perce élveztem el. Nem mindennapi érzés, ahogy azok a hatalmas mellek végigsimítják a hátamat újra és újra... Nekiestem, csókoltam ahol értem, aztán magamra ültettem, majd utána váltottunk papás-mamásra. Teljesen felhúzta és szétnyitotta a lábait, így tövig betolhattam neki a farkamat, ahogy az nekem jól esett. Végül ismét hatalmasat élveztem, azt hiszem minden stresszt kiengedtem magamból azon az estén.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, ennél többet csak azért írok, hogy kilegyen a kötelező karakterszám. :D
  • Összkép:

    Fenséges élmény volt, szégyentelenül kiélveztem a társaságukban rejlő lehetőségeket.:D Vigyorogtam, mint a tejbetök, amikor kiléptem a ház ajtaján.
Happy Massage