• Mystique

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két napja telefonon hívtam Bogit, már elsőre imádtam kellemes, búgó hangját. Már a hangján lehetett hallani, hogy egy mosolygós, jókedvű hölgyről van szó, és a részleteket is kedvesen, türelmesen elmondta. Másnap reggeli időpontot beszéltem meg vele, kezdés után fél órával volt neki jobb, azaz 9:30. Munka előtt még belefért egy kis lazítás.
  • Megközelítés:

    Végre először eljutottam az oly sokat emlegetett "bejutás garázson át" helyhez. Már megölt a kíváncsiság hogy ez melyik szalon, de most fény derült mindenre. **** Kaputelefon, majd nyílik a garázsajtó, onnan lépcső az elsőre.
  • Helyszín:

    Egy nagy előtérbe érkeztem belépve az ajtón, majd hátul jobbra egy kisebb szobába mentünk. A szokásos kellemes nyugtató berendezés fogadott, díszes falak, erős, strapabíró masszázságy. Van benn egy sarokkanapé is, valamint a szokásos kellemes zenét játszó audiocucc. A fürdőszoba is megfelelő, bár a kád kicsit kopott, a csap picit lötyög és néha elmegy a melegvíz, de annyi baj legyen. Tusfürdő Baba három fajta.
  • Lány külseje:

    Ahogy felértem Bogi nyitott ajtót, hát mit mondjak, egy igazi tündér, kis mosolygós huncut lány, rögtön levett a lábamról. Pozitívan csalódtam a fotókhoz képest, ezt a mosolyt ott nem látni. Kis fekete fehérneműben fogadott, valóban szép, formás, kerek, nagy cicik, picit telt alkat, de épp annyira hogy jól áll neki és van mit rajta fogni. A fényképek fedik a valóságot, aki kedveli a teltebb idomokat nem fog csalódni.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés előtt megkínált teával, én inkább kis ásványvizet kértem. Amikor visszaértem még pár szót beszélgettünk, majd felfeküdtem a masszázságyra. Illatosított krémet használt, azt nem tudom hogy van-e illatmentes, ez most annyira nem is zavart. A hátammal kezdte, nem túl erősen, nem egy sport masszázs, de elég erős keze van, ezt egyszer kétszer éreztem. Amikor a karomat masszírozta betette a kezemet a lába közé, na az egy jó momentum volt. Az ujjakat és a kezet sem hagyta ki, akkor odatérdelt a fejemhez és úgy masszírozta a kezem, néztem őt, egymásra mosolyogtunk, jó volt ez a közvetlenség. Azt kell mondjam, hogy Bogi rendkívül figyelmes, alapos, és látszik rajta hogy kedveli amit csinál. A lábakat sem hagyta ki, az volt az utolsó része a masszázsnak, majd benyúlt a lábam közé és ott simogatott, ez kimondottan kellemes érzés volt. Masszázs közben beszélgettünk, ki mivel foglalkozik, előtte miket csinált, stb. Szeretne még tanulni, céltudatos, intelligens lány.
  • Levezetés:

    Azt kérte forduljak meg, de én inkább felültem, úgy kellemesebb szokott lenni nekem. Beállt a lábam közé velem szemben, elkezdtem simogatni a formás, méretes ciciket, nagyon finom, selymes bőre van.Jó illatú, nagyon jó hozzáérni.Átöleltem,a hátát is simogattam, csókolgattam a nyakát, nagyon tetszett neki, szerintem kellemes élmény volt számára.Megfordult nekem háttal, és úgy folytattam a simogatást, csókolgatást. Egy idő után lejjebb csúszott a kezem, és tangán keresztül simogattam a punciját. A kezét rátette a kezemre, majd bevezette a kezem a tangába, és már közvetlen simogattam rendkívül gyorsan nedvesedő kelyhét. Közben a popsiját szorosan az ölembe nyomta, és úgy élvezte egyre jobban a karjaimban figyelmességemet. Ez már nekem sok volt és váratlanul végem lett. Sajnálom hogy nem volt ez a rész hosszabb idő, majd legközelebb. A végén Szilviával elintéztük a dolgokat, majd kaptam egy törölközőt és irány a fürdő.
  • Elszámolás:

    3. kerületi szokásos ajándék, végén masszázságyra téve. Ezért az ajándékért cserébe úgy hiszem sok figyelmet és kedvességet kaptam.
  • Összkép:

    Mindenképp ajánlom Bogit a nem nagyon vékony hölgyek kedvelőinek akik szeretnének eltölteni egy kis időt egy ilyen figyelmes, mosolygós, kedves kis teremtés társaságában. Én biztos hogy visszamegyek hozzá. Igazság szerint ha tehetném akkor Felejthetetlen státuszt adtam volna meg az értékelésnél.
Happy Massage