• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment. Pár próbálkozás után felvette, vele beszéltem. Mindenről tájékoztatott korrekt módon, és már a telefon alapján látszott, hogy jó fej, laza csaj. Aznap délutánra egyeztettünk időpontot, kért még egy megerősítést egy órával előtte.
  • Megközelítés:

    Autóval nem nehéz, parkolni célszerű a mellékutcákban, ott könyebb helyet találni. Tömegközlekedéssel sem kihívás, busz, villamos a közelben. Szóval könnyen megközelíthető, a ház felismerhető. Átlagos, normális környék.
  • Helyszín:

    A ház kívül-belül átlagos budapesti ház. Pár évtizedes lehet, közepesen lepukkant, de nem vészes. Niki egy pici garzonban fogad, tényleg pici, egy fürdő, és egy másik "univerzális" helyiség, amelynek nagy részét egy ágy foglalja el. Nos, nem lakni akarunk itt, ugyebár, a célnak pedig tökéletesen megfelel. Tiszta, meleg, csendes, a fürdő megfelelő, higiénikus, szép, nedvszívó törcsi. Szóval átlagos kéjlak.
  • Lány külseje:

    Meg kell nézni a képeket, tényleg. Nem voltam még lánynál, ahol annyira ugyanazt kaptam volna, mint amit a képek alapján vártam. És itt nem csak a külsőre gondolok: élőben is átjön az a vagány, belevaló stílus, ami a képek alapján is sejthető. Konkrétan: nem magas, nőies hölgy. Nem sovány, nem kövér, arányos. A kis poci illik az alkatához. Niki nem karcsú, ez a képeken is látszik, és nem is a vékony lányokat kedvelők mennek hozzá. Mindene kerek, harapnivaló. Cicik mint a képeket, hatalmasak, szépek, kívánatosak. Szép combok, szép láb, kerek, paskolnivaló popsi. Az arca nagyon helyes, csibészesen mosolyog és néz állandóan, már az első perctől éreztem, hogy itt bizony megkapom, amit meg akarok kapni.
  • Action:

    Megérkezés után rövid beszélgetés, hangulatoldás, viccelődés. Nagyon közvetlen Niki, pillanatok alatt megvan vele az összhang. Fürdés után az ágyon várt szexi fehérneműben, ekkor meglepődtem, hogy azok a cicik tényleg akkorák... Alig tudtam levenni róluk a szememet, Niki ezt mosolyogva nyugtázta, gondolom, mással is előfordult. De aztán pillanatok alatt a kezébe vette a dolgokat, csókkal indított, kellemes a csókja, szenvedélyes, határozott, jóleső. Illik hozzá...

    Csók közben a hátamra fektet, én leveszem a melltartót, és a cicik szabadjára engedve megmutatják magukat - meglepetés ér, nagy méret ellenére sincs semmilyen bántó gravitáció. Rögtön a számba veszem őket, kezemmel közben a másik cicit, vagy a popsit simogatom. Hamarosan francia, Niki ezt is jól csinálja, élvezem. Van itt egy különösen izgató elem: Niki a lábam közé helyezkedik, a cicik pedig a combomat "nyomják". Tehát úgy franciázik, hogy a ciciket végig a combjaimon érzem (legalábbis az egyiket), ez pedig különösen izgató. Szerintem tudatosan csinálja így, de a végeredmény őt igazolja... Nagyon jól esik, ahogy érzem a nagy kebleket a combomon, száját a farkamon. Hagyom, hogy így érjen véget az első kör. Végterméket nagyon diszkréten eltünteti.

    Utána beszélgetés, ez jól esik. Niki ott van. Ez alatt azt értem, hogy nem udvariasan bazsalyog, nem társalog, hanem tényleg benne van a beszélgetésben, nevet, gesztikulál, megérint, figyel. A stílusa vagány, laza, jó fej. Közben persze simogatom, azt a fantaszikusan hullámzó testet nem akarom elengedni. Egy idő után érzem, hogy újra keményedek, ő is érzi, csókol nevetve, de nem hagyom, hogy újra irányítani kezdjen, én kezdek franciázni. Először lassan nyalom, majd egyre gyorsabban, nyelvemmel ingerlem a csiklóját, és a nyelvemmel néha belenyalok a punciába is. Pár perc után érzem a ritmusát, és sikerül is kielégíteni. Nem kétperces lány Niki, de az öröme (orgazmusa) őszinte. Ezután gumit húz, először misszionárius pózban szexelünk, majd hátulról. Itt érzem, hogy nem fog sikerülni, le is lankadok. A második menet francia lesz ismét, mert Niki nem adja fel:).

    Utána pici beszélgetés, de mivel késésben vagyok, sietek.
  • Elszámolás:

    Az elején kiraktam (nem kérte), korrekt, ami a telefonban, az a helyszínen. Abszolút átlag, egy átlag feletti szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Niki őszinte nő, őszinték a képei is, nem árul zsákbamacskát. A szex is őszinte vele, jóleső, laza, kielégítő. Szerintem visszamegyek. Már írtam ugyan, de még egyszer leírom: a képei alapján kialakult bennem egy elgondolás róla (nem akartam, egyszerűen azt gondoltam a képek alapján, hogy Niki egy jó fej, vagány csaj), ezt a beszélgetés megerősítette, és élőben teljesen azt kaptam, amit vártam.
Happy Massage