• Csilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Kedves Gáborkám..
    Nagyon édes kis beszi, köszönöm szépen..
    Imádom olvasni, és csak mosolygom, mert minden percére emlékszem..
    Puszika a pofidra...
    Szivecske..

  • Egyeztetés:

    Chaten már jó előre lefixáltam az időpontot ! De az ominózus napon azért még felhívtam.
    Egyből felvette a telót !
  • Megközelítés:

    Keleti pályaudvarról indultam metróval.... Árpád hídnál szálltam le... majd villamossal átmentem a túlpartra és a Flórián központnál szálltam le.. onnét gyalog 5 perc a kecó !
  • Helyszín:

    10 emeletes... sokadik emelete :) normális méretű lakás, a szoba mérete olyan 10-12 négyzetméter, szép tágas franciaágy, a fürdő szép tágas, csúszásgátló szőnyeg van a kádban ( piros pont ) , tusfürdő választék jókora !
  • Lány külseje:

    A képek nem adják teljesen vissza a hölgyeményt, nagyon nem látszik rajta a kor... abban a ruciban amiben fogadott jó ha kinézett 26-nak mint én :) , és a szövege passzol ehhez a fiatalos külsőhöz... " CSő váz " ez mindent elmond ;)
    Tuti popsi, cicik , pici poci és kész a Szívecske ;)
    ----------------------------------------------------------------------------
    Én utálom a cigifüstöt kicsit mindig tartok az ilyen szolgáltatóktól, de itt abszolút nem volt gond.
  • Action:

    Belépésemkor... majdnem elbújt a függöny mögé az én kis diák csajszim , az a dressz amiben volt, hát nem ismertem rá arra a hölgyre akihez mentem, annyira fiatalos volt, mintha most szalasztották volna a gimnáziumból :) . Beinvitált a szobácskába, ahol is eszembe jutott, hogy tartozok neki " EGY BEKAPÁSSAL " így letérdeltem és bekaptam a pöcköt. ( cupp cupp )

    Miközben megszabadultam a ruháimtól, megterítette az ágyat, de ügyelt hogy véletlenül se pucsítson felém ;) de megelégeltem a kínzást így átöleltem, kapott pár puszit majd elkezdtem a kis bogaram vetkőztetni, mert egy közös ismerkedős tusi volt betervezve !
    Hát a néni kicsi fiát megmosdatta itt-ott jó alaposan, majd kicsit a lényegen elidőzve zajlott a zuhanyzás.

    Ezt követően visszatértünk a szobába, ahol egyből nekem is esett, esélyt se adva :) a kisebbnek =D
    Kis orrvívódás után elcsattant egy szájra puszi, amit egyből csókok követtek..... de technikás Szivecske, azzal a nyelvvel olyanokat művelt hogy csak na .....
    Majd mikor kiélte magát, egyből átvettem az irányító szerepet és hátára fektettem... majd szemébe néztem és láttam valamit amit eddig még nem igen ;) ... elkezdtem arc és nyakpuszikat adni, hébe hóba kapott egy csókot a kis drága , majd egyre lejebb kalandoztam, de egy röpke csókra mindig visszatértem, olyan jól csinálja :)

    Hátnekem nagyon tetszett a kis játékszere..... igyekeztem megszólaltatni, hosszú időn keresztül próbáltam hangolni , olyannyira hogy az " L " betűt másnap csak fájdalmak mellett tudtam kimondani..
    Majd átvette megint az anyuci szerepet és az irányítást.... meg mutatta, hogy milyen is a kényeztetés... hát kb jó ha 5 percig bírtam , pedig én aztán sokáig szoktam bírni, de itt esélyem nem volt... hagyott lenyugodni ( kb..2 percig :) ) aztán felém térdelt és folytattam a kényeztetését, ami átment 69-be, itt néha már nem kaptam levegőt annyira rám szorított .( dde szép halál is lett volna :) )De így sem sikerült kiegyenlítenem :(

    De hát nem hozhattam szégyent a fiatalságra, így hát gumit kértem és egy kis lovagló kurzust tartottunk... itt már biztos voltam benne, hogy az egyenlítésre nagy esélyem van, egyből megragadva az esélyt misszionárius pozícióba váltottunk ahol hol lassú, hol gyors löketeket ( ki-be ki-be ki -be ooohh yeah ) alkalmaztam... itt már szorított, markolt, tette szét a lábát hogy még jobban odaférjek... itt már azok a hangok is felcsendültek ( őszintének tűntek) ez még jobban inspirált így a tempót még jobban fokoztam és sikerült egyenlítenem ( hoppárééé ) picit hagytam lenyugodni, kaptam pár elégedett csókot, odabújtam hozzá és simiztem ahol értem közben kis puszikat kapott....

    Ezután megmasszíroztam egy kicsit, hát inkább csak maszatoltam.... igyekeztem úgy csinálni mint egy profi, de mindig leragadt a kezem a fenekénél.... annyira jó volt gyúrni a popót :) de azért a háta is megkapta a törődést.... mert hát megérdemli ;)
    Hát mikor újra erőre kapott, ágymellé mentünk ahol kutyusban folytattuk .... ezt a pozíciót is egy jó darabig csinálhattuk, nagyon meg volt a közös ritmus is ;) egyszerűen FÁNTÁSZTIK volt.... hát elfáradtunk nem kicsit mindkettőnkről folyt a víz, de hát mégis csak anyuci akart nyerni, így hát kényeztette az ő kis " pöcsösét " . És nem kellett sokat várni, sikerült is neki ... Gáborka meg félájultan feküdt az ágyon... tisztogatás után odabújt hozzám, fejét a mellkasomra tette és egy jó darabig így maradtunk.. közben simogattam a popsiját és karját néha néha kapott egy buksi puszit is...

    Majd egy kis birkózás alakult ki, amit persze szokás szerint megnyert... megfektetett ) összefogta kezeimet és elkezdte a bimbómat harapdálni ( ez a legújabb fetish a szolgáltató iparban :) )
    Dumcsiztunk egy jót és elmentem fürödni... ajtó előtt kaptam egy búcsú csókot és a kisgyerek visszaballagott a suliba tanulni !

    Most éreztem először, hogy nem „ dugás ” volt hanem „szeretkezés” erre volt most nagy szükségem, kis szeretet hiányban szenvedtem, külső okok miatt ! J
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, nagyon jól éreztem magam, abszolút korrekt a szolgáltatás, a legfelsőbb szinteken mozgott a színvonal
  • Összkép:

    Aki egy őszinte, fiatalos MILF hölgyre vágyik annak nagyon jó választás Szivecske !
    Hát ő is függőséget tud okozni, mert aki egyszer megtapasztalja milyen a JÓ az utána nem nagyon akar máshoz menni
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2015-02-10 23:32:52
Happy Massage