• Mystique

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Kellemes hangon tájékoztatott a lehetőségekről. Nem elhadarta, mint sok más kollégina szokta. Tisztáztuk azt is, hogy az ékességei igaziak és fotoshop mentesek.
  • Megközelítés:

    Az a bizonyos "garázson át" megközelítés, Anfiteátrum közelében. Régen megszokott szalon. BKV minden féle a közelben, parkolás még ingyenes. Nem is könnyű találni helyet.
  • Helyszín:

    Szép nagy szoba jutott nekünk, masszázspad a stabilabb fajta, felbillenthető fejrésszel, tatami L alakban tükrözve, nagy sarok kanapé, az erre vágyó különcöknek. Ehhez is jár egy nagy tükör. Ruhainas, zene, és nagyon kellemes társaság.
  • Lány külseje:

    Rubens-i gyönyörűség. Óriási eredeti cicikkel, cselló (nem hegedű) arányos formák, mindenütt jól esik tapizni, gyúrni, csókolni. Arccal hirdet, de személyes kisugárzása kedvesen erotikus, szerény, és olyan barátnős. Pici retus van azért a fotókon.
  • Erotikus masszázs:

    Erre a második felvonásban került sor, mert a frissítő tusolás után egyből egymásba gabalyodtunk. Erről alább számolok be.
    Megbeszéltük, hogy hogyan szeretem, és úgy is lett. Erőteljesen átmozgatta a nyakam, vállam és a hátamon csigolyánként ment végig, azokat egyenként megigazítva. A lapockák kezeléséhez hátratekerte a karjaimat és ajándékként kaptam a kezembe finom ciciket. A karok masszírozását fűszerezte, hogy a kezemet jól beszorította a még nedves puncihoz ami dupla örömöt okozott. Egyenként végiggyúrta a vádlikat és combokat. Hab a masszázs-tortán a fenék kényeztetése volt. Finom cirógatással szétválasztva a fenekemet végig simizte a vájatot le a zacsik irányába és ott elidőzve kicsit játszott a golyókkal. Fenomenális.
  • Levezetés:

    Amíg frissítő tust vettem Bogi készített egy bemelegítő teát, de nem tudtam mind meginni, mert elém állt és megkérdezte segítenék-e levenni a cicikalodát. Jó neveltségem megmutatkozott, mert a teát otthagyva rögtön álltam rendelkezésére. Ahogy lesegítettem a kalodát és elkezdtem alaposabban ellenőrizni a cicik konzisztenciáját és érzékenységét már kisöcsém is úgy állt és furakodott Bogi popsija irányába, hogy azonnal kiderült, a tangabugyi is teljesen fölösleges. Háta mögött álltunk kisöcsémmel, és úgy simogattam a csodás ciciket meg a pocit egészen le a puncihoz, amire jól reagált. Mindez a kanapé és a tükör közt zajlott, kézenfekvőnek ítéltem, hogy rádöntsem a hölgyet a kanapéra úgy, hogy annak karfája a popsi alá kerüljön. Széttárta a térdeit, és rögvest kinyílt a mennyország kapuja. Gyönyörű volt ahogy ott kínálta magát csókjaimra. Igen jól reagált a kényeztetésemre, szépen pulzáló csiklóját most sem felejtem el. Hogy mennyire voltam sikeres nem tudom, de Bogi többször is megdicsért. Egyszer csak, ahogy ott álltam fölötte beszippantotta kisöcsémet, aki teljesen eltűnt szemeim elől. Finom vákuumos cuppogós francia tudást mutatott be kedvesem. Időt kértem, és áthelyeztük magunkat a tatamira. Ott felváltva kényeztettük egymást, hol Ő hol én voltam alul, mindent felkínálva a másiknak. Mindketten éltünk az összes lehetőséggel, sajnos a kijelölt határon belül. Egyszer csak jött a feltartóztathatatlan erupció, éppen két szippantás közt, így aztán mindenhova jutott a boldog utódokból.
  • Elszámolás:

    Abszolut baráti, a kerületben megszokott honor egy igazán felejthetetlen élményért cserébe.
  • Összkép:

    Szereti amit csinál, szereti ha kényeztetik és nagyon meg is hálálja. Nincs elszállva magától, kedves és csak akkor szól, ha te kezdeményezed. Nagyon kellemes partner. Aki szereti a husis formás kedves lányokat nem hagyhatja ki a Bogival való programot.
Happy Massage