• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Kedves allmare! :)
    Örülök hogy bevezethettelek a "sötét oldal" nyújtotta örömökbe, s szívből örülök hogy jó emlékekkel gyarapíthattalak. :)
    Köszönöm az együtt töltött időt, részemről is nagyon kellemes emlékeket idéz. :)
    Várlak vissza amikor csak szeretnéd, addigra a kis pocaktuning is megszűnik, vagy ha meg nem is, de mindenképp átalakul! :D
    Vigyázz magadra, sok sok puszi. :)

  • Egyeztetés:

    Már egy ideje üzengettünk egymásnak az oldalon, ott nagyjából előkészítettük a találkozónk érdemi részét. Telefonon már csak az időpontot beszéltük meg egy hétvégi napon, mivel hét elejére időzítettem. A telefont ő vette fel kevés csörgés után, részletesen tájékoztatott. A találkozó előtt pár órával sms-t küldtem.
  • Megközelítés:

    XI. kerület egy könnyen megközelíthető helye, kávézó és színház van a környékén. Tömegközlekedéssel egyszerűen elérhető, busz és villamos a ház előtt áll meg. Parkolás is könnyen megoldható ingyenesen, a kerület ezen része még nem kurvult el teljesen.
  • Helyszín:

    A környéknek megfelelő 4 szintes házak egyikének *** lakása. A lépcsőházban több lakóval is összefutottam, egy idős nénivel – kissé kellemetlenül – pont Niki lakása előtt. A kellemetlenséget az okozta, hogy a szemmel láthatóan családias lépcsőházban a néni meglepődött azon, hogy valakit nem ismer és beszélgetésbe szeretett volna elegyedni velem, de én határozott voltam és beléptem a résnyire nyitva hagyott ajtón: a lakás egy kis garzonlakás, ami igazi kéjlakásnak van berendezve. Szinte minden a „funkcionalitásnak” van alárendelve: belépés után szinte egyből egy nagy franciaágyra esik az ember, kis fürdőszoba, minimál bútorzat. A ház építésével egyidős hangulata van a garzonnak is, bár utóbbin kis felújításokat eszközöltek. A fürdőszoba higiénikus, a szoba hangulatos. Tiszta törölközővel várt Niki, a mosdónál tusfürdő választék és szájvíz. Nekem megfelelő volt a minősége. A szobában ruhafogas, de a lényeg az ágy volt és hatalmas párnák, amikkel a mozizás élményét növelhette a vendég (is) :)
  • Lány külseje:

    A képeken látható teltidomú, nőies alkat, gyönyörű és hatalmas eredeti mellekkel :) A képeknél talán kissé többet mutathat most a mérleg, de a fő vonzerő, a cicik ugyanolyan csodálatosak és csábítóak, mint ott láthatók. A szemek azonban elvarázsolnak, biztos vagyok benne, hogy a deréktájat fogjátok a legkevésbé vizslatni, olyan látnivalók mellett mint Niki szemei és mellei! :) Fekete kétrészes szettben várt, harisnyában, incselkedőn.
  • Action:

    1,5 órás alkalmat beszéltünk meg előzetesen, az adatlapon található étlapról mindent felcsipegetve. Niki szuperkedvesen biztosított róla, hogy felesleges mindent előre megbeszélnünk, a lényeg úgyis az lesz, hogy mindketten élvezni fogjuk a másikat. Nekem bejönnek ezek a verbális tuningok, így tudtam, gyorsan meg fogjuk találni a közös hangot a franciaágyon is. Niki egy kisebb-rövidebb megfázás után pont aznap kezdte újra a rendelését, így én lehettem az a szerencsés, aki újból beolajozhatta a közel sem rozsdás alvázat :)

    A másfél órába két aktust és egy kis masszázst pakoltunk bele. Az első felvonásban megismerkedtem a csodálatos mellekkel, ami akár magában egy többórás programra elegendő izgalommal ért fel. Niki beszámolóiban már ódákat zengtek e csodákról, de élőben megtapasztalni és kézbe fogni őket, valóban mesés élmény. Meglepett, hogy a méretei ellenére a bimbók milyen készségesen engedelmeskedtek a nyelvem izgatásának és pillanatok alatt harci készültségbe kerültek. Ugyanez volt a helyzet velem is, mert Niki – jó házigazdaként – szerszámomat tüntette ki figyelmével és kezével hozott izgalomba, majd ölembe borulva szájával is üdvözölt. Nem hagytam magam, visszavettem a kezdeményezést és kitartó nyelv- és kézimunkámnak köszönhetően alaposan megdolgoztam Niki punciját. A puncit, ahol a húsos szeméremajkak szinte magukba szippantottak, Niki pedig a hajamba túrva irányított és jelezte vissza érzelmeit. A korábbi penzumának hála, elemi erővel tört fel belőle az orgazmus. Ez a reakció annyira felizgatott, hogy nem kellett sokat dolgoznia rajtam az ajkaival, hogy én is átadjam magam az élvezetnek, a szájába élveztem. A végterméktől egy rövid kitérőt követően szabadult meg a fürdőszobában.

    A kölcsönös elernyedést követően egy masszázst ajánlott fel, ami messze volt a profi masszázstól, de egy barátnős, szex utáni levezetésnek tökéletesen megfelelt. A masszázs felétől szerintem már mindketten a következő felvonásra készültünk, én legalább is biztosan! :)

    A második menetnél gyorsan menetkészen álltam és vártam a megérdemelt jutalmam. Niki egy rövid, de erős szopást követően felhelyezte rám az óvszert (természetesen szájjal) és beleült a szerszámomba. Itt újra csak elcsodálkozhattam a hatalmas mellek adottságain, szinte hegyomlásként emelkedtek a mellkasom fölé és rugalmasan mozdultak Niki csípőjének mozgására. Niki csókolt, miközben és kezemmel markoltam melleit és próbáltam csípőmet minél mélyebbre tolni az ő barlangjába. Egy rövid misszionárius póz következett és ha már helyzetnél voltunk, ismét kielégítettem az én kéjhölgyemet egy tartalmas nyalással. A második élvezését követően kissé fátyolos tekintettel ült elém és esett nekem: a gumit letépve rólam, ajkai között eltűntette a farkam. Én igyekeztem a helyzetet emlékezetesebbé tenni, ezért kértem, hogy térdeljen elém és úgy kényeztessen, amit ő pillanatok alatt teljesített. Az ágy végébe álltam, ő pedig még a korábbinál is erősebben és intenzívebben kezdett a kivégzésembe. Ezt a tempót nem bírtam volna sokáig, ezért visszatértünk az ágyra, ahol most guggolós pózban ereszkedett rám és először mélyen belém ült, majd vad vágtába kezdett, amivel olyan impulzusokat indított az agyamban, hogy szinte azonnal elélveztem. A melleivel rám omlott és hagyott lenyugodni, majd gyakorlott mozdulatokkal letisztított és mellém feküdt. Az időnket pont kitöltve, elégedetten mentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Mivel első alkalommal találkoztunk, már az elején kitettem a kisszekrényre és a végén kértem, hogy ellenőrizze. Nem akarta, de ragaszkodtam hozzá. Na, nem a kis kerekítés miatt szerettem volna, de így gondoltam korrektnek, ****. Körülbelül belvárosi átlag másfélórás masszázs ***** megfelelő ajándék volt *****.
  • Összkép:

    Közvetlen, vidám, barátnős feeling, készséges szolgáltató, aki élvezi amit csinál és ezt az élvezetet nem is rejti véka alá, így garantálva a másik oldalon is a kötetlen hangulatot. Lazaságával bizalmas hangulatot teremt, amiben tényleg az élvezetekre lehet koncentrálni. Tökéletes partner volt az „első bál” izgalmainak leküzdéséhez. Remélem, részben nekem is sikerült jó partnernek bizonyulnom :)
Happy Massage