• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ramóna reagálása

    Szia kedves!

    Nagyon köszönöm,hogy időt szántál a beszire!

    A lakás egyszerű bérlemény.Valóban ráférne kisebb-nagyobb felújítás de idővel majd elköltözöm egy sokkal szebbe ,addig sajnos ez van..igyekszem a lehetőségeim szerint azért otthonossá,meghitté tenni.

    Örülök, hogy ettől függetlenül Jól érezted MAGAD!

    Remélem még megtisztelsz a látogatásoddal!

    Millió csók..

  • Egyeztetés:

    Elsőre elértem, azonban az időpont lefixálására csak 3-4 hívással később került sor egy bő órán belül. Egy vendéget várt aki késett, és azt sem lehetett tudni meddig marad. Bestia készségesen ellátott minden információval és diszkréten visszahívott (erről előtte természetesen megkérdezett) amikor biztos időpontot tudott mondani.
  • Megközelítés:

    A google maps picit csal, de ettől még könnyedén megközelíthető, tömegközlekedve trolival és villamossal és akár gyalog is a belváros nagyobbik részéből.
  • Helyszín:

    Felújításra szoruló lakás, célnak megfelel, még a 'gáz' kategária fölött egyel. Tisztaságra azonban nem lehet panasz, tusfürdőből és férfi dezodor sprayből széles a választék, mindenki megtalálja a magának valót, legyen az akár szagtalan is. Törölkőző fronton is teljesen rendben volt.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak, tömör gyönyör. Ez nem azt jelenti hogy különösebb felesleg lenne rajta, sőt. A combjai és a feneke mintha egyenesen a kőfejtőből érkeztek volna, rendkívül kemények. A mellei pedig...a képek nem hazudnak: nagyok, korának megfelelően (de nem jobban!) gravitálnak
  • Action:

    Bestia közvetlen, vidám. Megérkezésem után tusolóba el, onnan visszatérve franciaóra következett amit jól abszolvált. Maradandó élményt nem hagyott bennem, de az is igaz, hogy a kényszerfranciás és mélytorkos elemekről elfeledkezve ezeket annyira nem erőltettem. Hátsó fertály kényeztetése egy órás programban alap, ezt igen aktívan végzi, noszogatni nem kell. A képeken is látható, hogy különféle segédezközökből igen széles választékkal rendelkezik, egy közepes felcsatolhatós dildóra esett a választásom.

    Nyílvánvaló, hogy van benne gyakorlata, egy 5-10perc után visszatértünk a hátsóm kényeztetésére ami után az ő hátsó traktusának behatóbb vizsgálata következett. Az első 1-2 perctől eltekintve amíg a popsilyuk kitágul kicsit óvatosabban kell vele bánni, ez csak természetes, utánna viszont lehet küldeni rendesen, nyafogásnak semmi jelét nem adta. Végülis prosztatamasszázzsal egybekötött franciában lett végem a szájába. Hagyott lenyugodni, majd fürdőbe el, közben beszélgettünk arról mit csinált eddig és mit tervez a jövőre nézve, majd tipli.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag alatt kicsivel, az egy órás programban minden benne van, extra nincs. Előre letettem a szekrényre, ameddig ott voltam*** nem mozdult.
  • Összkép:

    Korrket, vidám szolgáltaló, az egy órás programban a repertoár igen széles extrák nélkül. TP-t nem tapasztaltam, akciót tekintve igyekszik a lehető legjobban a vendég kedvében járni.
Happy Massage