• Bia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalt böngészve láttam, hogy online Bia hírdetése, ezért gyorsan küldtem egy sms-t Bia privátjára. Azonnal jött is a válasz, mely végén azt kérdezte, hogy mikor lát újra? Megírtam, hogy akár 2,5 óra múlva ott tudok lenni.. Amire már csak egy rövid "várlak" érkezett..
    Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy több, mint törzsvendég-szolgáltató a Mi kapcsolatunk.
    Bár mondhatnám, hogy "barátnő".. - De sajnos "csak feeling" :)
    Viszont: Bia a Kedvencem! Ha egy garantáltan kockázatmentes, és tartalmas, összebújós estére vágyom, rendszerint Őt választom.
  • Megközelítés:

    Már becsukott szemmel is ide találnék. Bkv-soknak az Árpád híd metróállomás a cél, majd pár perc séta. Autósoknak nappal fizetős, éjszaka ingyenes, viszont szinte lehetetlen parkolóhelyet találni.. Nekem persze szerencsém volt... Gyakorlatilag a kapu előtt áltam meg.
  • Helyszín:

    Kékruhások főhadiszállása mellett szűk kis utcában, csendes, új építésű társasház, sokadik emelete..
    Igazi csajos lakás, ízléses, tiszta. Lágy fények, illatok, és halk diszkózene szólt.. Bia mindenre figyel, jó ízlése van..
  • Lány külseje:

    Gyönyörűséges Baba arc, formás cicik, lapos has, sejmes napbarnított bőr, és bomba popsi, valamint izmos, vékony lábak jellemzik Bia-t.
    Egy csipkés felsőben fogadott -melltartó nélkül- nadrágot és tűsarkút viselt.
  • Action:

    A kapun belépve azonnal a nyakamba ugrott, s csókot kaptam.. Kézenfogva elsétáltunk a liftig, majd beszállva ismét csókolózni kezdtünk.. Lakásba érve cipőm le, s a playboy-nyuszis kanapéra huppantunk. Lábait lábamra téve, kezem simogatva beszélgetni kezdtünk.. Majd az ölembe -velem szembe- térdelt... Csókolóztunk, simogattuk egymást, vetkőztetni kezdtem.. Csakhamar az én nadrágom is szűknek bizonyúlt, így le kellett vennem..
    Ölemben tartva felálltam, majd az ágyhoz vittem, s megszabadítottam utolsó kis ruhadarabjától.. Hasra fordúlt, simogatni, maszírozni kezdtem.. Nagyon gyönyörű lány, bombázó alak, s a legszebb fenék, amivel eddigi életemben találkoztam.. Tudja ezt Ő is, s tudja, hogy nekem nagyon bejön.. Brutálisan bepucsított, s elővillant kívánatos puncija... Azon nyomban bele kellett kóstolnom rózsaszín kelyhébe.. És nem is akartam abba hagyni..
    Zuhanyozni akartam menni, de Bia mondta, hogy nem szükséges... (Mindig Frissen lefürödve, tisztán, ápoltan érkezem..de le szoktam zuhanyozni érkezés után...) Nem volt épp egy kényelmes póz, ezért Bia a hátára fordúlt, s teljesen kitárúlkozott, hogy jobban hozzáfèrjek.. Nem sokáig hagyta, hogy csak én foglalkozzak vele... 69-be fordúltunk, s így kényeztettük egymást.. Nem kellett sok Bia-nak, s hatalmasat élvezett a számba.. Én pedig csak nyaltam az édes nektárt, amíg hagyta...s mikor már nagyon csikis lett, leszállt rólam, s úgy folytatta a velem egykorú kényeztetését.. Nagyon ügyes a franciája.. S kérés nélkül volt egy kis DT rész is... Persze nem ellenkeztem.. :) Nem akartam a punciját kihagyni, ezért gumit kértem.. Lovacskával indítottunk, mert ez a kedvence, de nem passzolunk, ezért missz.be , majd kutyapózban folytattuk.. Óriási menet volt, legalább egy órán keresztül szeretkeztünk, és egy hatalmas élvezéssel zártam. A szívem majd kiugrott a helyéről... :) ezt követöen karjaimba bújva simizve, csókolgatásokkal "nyugodtunk le.."
  • Elszámolás:

    Zuhanyzás után a kis asztalkára tettem..
    Bia valamivel magasabb kategóriába tartozik, mint a " pesti átlag", de a kapott élmény, és az Igazi Barátnő Feeling nem összehasonlítható egy sima "egy órás ürittéssel" és mivel 2-2,5 órát voltam.. Pár gombóc fagyi ott maradt.. :) de mindent Megér Biával lenni..!
  • Összkép:

    Az nyilvánvaló, hogy Bia Fiatal, Gyönyörű, Formás, Nőies, Sexi, Ragyogó, Kiegyensúlyozott Igazi Nő!
    Azt viszont kevesen tudják, hogy mennyire tartalmasan lehet pár órát, vagy még többet e Tüneménnyel eltölteni.
    Kiválló beszélgetőpartner, ha kell - bújós kiscica, de, ha úgy adódik, egy Igazi szexistennő!
    A legigényesebb MT-ak számára is Bia a Tökéletes vállasztás!
    (Viszint Erőszakos, türelmetlen, agresszív alakoknak, és Tiniknek nem ajánlom!)
Happy Massage