• Lívia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lívia reagálása

    Drága Papamacim!
    Köszönöm a beszámolót! Nagyon örültem neki, hogy nálam töltötted azt a délutánt, nagyon nagyon jól éreztem magam a társaságodban, Igyekeztem, hogy a fájós hátad, és lábaid megkapják a kellő masszírozást, és persze a lelked, és a tested többi része a megfelelő kényeztetést... Reménykedem, hogy hamarosan újra látlak, és újabb szuper zenéket hallgatva okozhatok neked ismételten örömöket...Hmmm
    Várlak sok szeretettel;
    Csókok

  • Egyeztetés:

    Simán ment, telefonon hívtam, nagyon kedves a hangja, már a telefonban elvarázsolt. 1 órán belül fogadott.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, fenn a hegyen, elvileg busz is jár ott. Parkolás ingyenes, sok hely van pont a ház előtt, szépen felfestve.
  • Helyszín:

    Nagyon szép, gyertyák égnek, Barry White szólt, kifejezetten hangulatos. A falon tükrök, amiben látni minden szépet, s jót:) Fürdőszoba szép, sok tusfürdő közül lehet választani, van szájvíz, finom puha törölközők különlegesen hajtogatva mint egy thai masszázs szalonban.
  • Lány külseje:

    Húú.. A fotók alapján jóra számítottam, hűen tükrözik a valóságot. Ami nem látszik az az arca, ami végtelenül mosolygós, nagyon szépek a szemei. Hangja pont olyan selymes mint a telefonban, bőre barna, szép kerek igazi cicik. Popsija is kerek, pont ahogy a fotókon látszik.
  • Erotikus masszázs:

    Sima masszázzsal indítottunk, ezt el is mondja a telefonban, kb. a program feléig masszíroz, jó erősen ahogy szeretem. Lábamnál kezdte, hasamon fekve, utána fenék, hát, jó erős keze van, közben látni mindent a tükörből. Olíva olajjal masszíroz, ilyennel korábban még nem találkoztam, nincs különösebb illata, láttam ott sorakozni az üvegeket, sima salátához használt olaj. Már hason fekve elindult a csúszka ruha nélkül, lassan beolajozta magát, és elkezdett finoman csúszkálni rajtam, közben finoman megharapta a fülem, suttogott, cirógatott, nagyon jól esett. Utána helyet cseréltünk, Ő feküdt le és én masszíroztam, lekerült a bugyi, nagyon szép és finom a popsija,el lehet rajta időzni. Ekkor kellő izgalomban újra fordulás, ruha nélkül csúszka, érezni a forró puncit, nagyon erotikus.
  • Levezetés:

    Kézi levezetést kaptam, kipróbáltam a lingam masszázst, nagyon profi, sok olajjal, finoman kezdi, néha rászorít, simogatja, lent is fent is, szép lassan ahogy kértem, nagyon jól csinálja, közben ott ül mellettem/rajtam, lehet simogatni szép olajos testét. Nagyon élveztem, utána letörölget, odabújik, cirógat, együtt pihizünk. Végén még egy zuhany és balra el, közösen zuhanyoztunk, megmosott, megtörölgetett, abszolút full service.
  • Elszámolás:

    1,5 órát voltam, a telefonban megbeszéltek szerint, a helyszínhez és a hölgyhöz képest szerintem abszolút megéri.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, szép hölgy, rendkívül megnyugtató környezet, olyan béke szigete érzéssel távoztam. Köszönök mindent drága Lívia, remélem lesz még módunk találkozni, állandó vendéged leszek.
Happy Massage