• reginalove

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Macikám, köszönöm hogy időt szakítottál rám:P

    Köszönöm az ajánlásod , meg Téged is:))
    Csókollak, várlak mindig szeretettel...

  • Egyeztetés:

    Telefonon előre egyeztetve kb. egy hónappal előtte!
  • Megközelítés:

    Nem nála voltunk! Amúgy vonattal szoktam menni tőle öt percre,tőlem tízre van az állomás! Kocsim nincs ezért ebből a szempontból nem tudok nyilatkozni! De az előzőekben írtak miatt ha lenne akkor is valószinű,hogy vonattal mennék!
  • Helyszín:

    A Velencei tónál 4csillagos szálloda! Az ő lakása tiszta,rendezett! A basszoba minden igényt kielégít minden oldalon tükör,táncrúd,tv,zene,többféle hangulatvilágítás,hűtő-fűtő ventillátor! A fürdőben tusolóval ellátott fürdőkád van,többféle tusfürdő,frissen mosott illatos törölközők,szájvíz!
  • Lány külseje:

    Korát meghazuttoló sportos,formás alkat! Szolibarna,bársonyos bőr gyönyörű kék szemek,szép eredeti vastag ajkak! Kívül,bellül guszta illatos punci,nagy csiklóval!
  • Action:

    A hotelszoba fürdőjében közös tusolás utána meztelenűl én már meredezve érkeztünk az ágyhoz!
    Hanyatt fekve vártam a kényeztetést amit finoman kezdett a makkomnál aztán fokozta az ütemet közben volt mélytorok is kezét ritkán használja szemkontaktus is van! Kértem,hogy forduljon fölém 69-ben folytattuk imádom nyalni azt a guszta punciját hmmm! Amikor már jól álltam gumi fel és kértem,hogy vegye fel a kutyapózt hátulról támadtam majd ugyanezt oldaltfekve folytattuk! Gyere fölém mondtam gugolva magába engedett lassan majd finoman gyorsulva mozgott rajtam a puncijával mindíg anyira szorítva a szerszámom ami a legjobb érzés nekem! Ebben a pozitúrában lett végem akkorát élveztem,hogy szerintem megnyúlt a gumi gyüjtője mert másként nem fért volna el az anyag sem! Ó igen mondtam,fülig ért a szám,a tarkóm is elzsibbadt kicsit még rajam maradt amíg lenyugodtam! Aztán gumi le ami jól megtelt majd irány tisztálkodni! Ottlétünk alatt kaptam még két csodás franciát szájbaélvezéssel,mivel nem vagyok önző én is elélveztettem őt nyelvtechnikámat alkalmazva amit nyőgdécselve és rángatózva tudatott velem!
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt ajándékot adtam neki ami teljesen korrekt kérés volt részéről a nyújtottakhoz és az átlaghoz is viszonyítva!
  • Összkép:

    Nem véletlen,hogy már ötödik éve vagyok a törzsvendége! Sokszor voltam nála és voltunk együtt már többször is itt-ott mindig jól éreztem magam vele! Számomra Ő a tökéletes szerető! Korábban néha elmentem másokhoz is de mindig megbántam ,hogy nem hozzá érkeztem! Megtartanám magamnak, nagyon vigyázni rá mert Ő egy kincs számunkra! Úgymond normális,alkohol és drog mentes makktársaknak ajánlom Őt, aki nem ilyen annak más kategóriájú szolgáltatót ajánlanék!!!!
Happy Massage